MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Shop

Goto down 
+3
Cybber
Programos
DomDom
7 posters
AutorZpráva
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Shop   Shop EmptyThu Mar 17, 2011 6:11 pm

Od 15.8. 2011 Nový systém pro obchod/shop

Systém je jednoduchý. Stačí přijít k cedulce na které je napsané požadované zboží potom:

Pravým tlačítkem myši zboží koupíte

Levým tlačítkem myši zboží prodáte

Naposledy upravil DomDom dne Tue Aug 16, 2011 12:08 am, celkově upraveno 10 krát
Návrat nahoru Goto down
Programos
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

Pocet prispevku : 25
Body : 36
Reputace : 0

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop EmptyMon Apr 04, 2011 11:51 pm

Chci se zeptat- bude k sehnání někde ve světě či alespoň v shopu např Funkční tnt? Nebo například blok cihel? Hledal jsem dlouho ale vápno na cihly jsem nenašel. Jestli jsem hledal špatně tak se omlouvám ale neviděl jsem snad nikoho kdo by je nějak získal. Budou tedy alespoň ke koupi?
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Pocet prispevku : 55
Body : 99
Reputace : 4
Vek : 34
Bydliste : Plzeň

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop EmptyTue Apr 05, 2011 12:45 am

Programos napsal:
Chci se zeptat- bude k sehnání někde ve světě či alespoň v shopu např Funkční tnt? Nebo například blok cihel? Hledal jsem dlouho ale vápno na cihly jsem nenašel. Jestli jsem hledal špatně tak se omlouvám ale neviděl jsem snad nikoho kdo by je nějak získal. Budou tedy alespoň ke koupi?

1.) Cihla
- jíl se hledá opravdu špatně, ale často bývá u vody kde je písek (často taky někde v poušti kde je jezírko)
- co se týče zavedení cihel/jílu do shopu určitě tam bude

2.) TnT
- co se týče shopu, tam nebude, aspoň né přímo celé, takže tam budou potřebné materiály na to ( Sand, GunPower )

Momentálně se shop neřešil, protože byl přechod na 1.4. Pak se dělaly znvoa protekty a dělalo se na pluginách. Mějte chvilku strpení. Jakmile bude čas, bude se dodávat novej materiál do shopu.
Návrat nahoru Goto down
http://www.airsoft-saas.ic.cz/
Programos
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

Pocet prispevku : 25
Body : 36

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop EmptyTue Apr 05, 2011 8:56 am

Díky za info. Už se těším až se ten upgrade pořeší a vše pofrčí jak má :-)
Návrat nahoru Goto down
PlayerX
Owner + Game admin
Owner + Game admin

Pocet prispevku : 43
Body : 70
Reputace : 10

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop EmptySun May 15, 2011 1:00 am

Za zmínku by možná stála verze tabulky jak jí má spát hráč tzn:
NIC NEPSAT
30
12:6
4
jinak ID předmětu lze zjistit pomocí příkazu /iteminfo , přičemž držíte ten předmět v ruce.
Návrat nahoru Goto down
Socka
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 17
Body : 28
Reputace : 1

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop EmptySun May 15, 2011 1:08 am

Jelikož shop zase jede, tak to trochu popíšu.

Na tržiště a obchodní centrum, kde naleznete obchody se dostanete pomocí brány a to na adrese /dial market

Jak nakupovat a prodávat?
Jako zákazník máte dva příkazy /sell (jako prodávat) a /buy (jako kupovat). Pokud máte zboží, které chcete prodat, napíšete /sell a prodáváte klikem na ceduli, pokud vás zaujme cena zboží na ceduli a chcete si ho koupit, napíšete /sell a klikem na ceduli kupujete.
Množství vašich peněz si zkontrolujete příkazem /money
Když přijdete do obchodu a vidíte bedny, mají nad sebou cedule s nápisy, kde každý řádek zobrazuje nějakou informaci.
1. řádek je jméno kupujícího
2. řádek je číslo, které ukazuje kolik zboží se převede jedním klikem na ceduli.
3. řádek uvádí cenu za koupi (to zastupuje B) a prodej zboží (to zastupuje S)
4. řádek zobrazuje název tovaru.

Například uvedu ceduli:
citace :
Socka
5
B 25:5 S
Arrow

A znamená, že pokud kupuju, koupím jedním klikem 5 šípů za cenu 25 dolarů. Pokud budu šípy prodávat, prodám jich 5 a dostanu 5 dolarů. A všechny peníze se převádí z hráče Socka.

Na vytvoření obchodí bedny si hodíte na zem nějakou bednu a hodíte nad ní ceduli s informacemi:
1. řádek prázdný (vyplní se automaticky vaše jméno po potvrzení cedule)
2. řádek - napíšete množství věcí, které se převede klikem na ceduli (u cobblestonu to bude nejspíš 64 a třeba u diamantů 1)
3. řádek - uvedete cenu právě za to množství surovin uvedené v 2. řádku a to přesně takhle: B [cena za koupení věci]:[cena za prodej věci] S (bez závorek a ve výsledku to bude třeba: B 20:1 S) pokud nechcete, aby mohli věci vám prodávat dáte B [nějakou cenu]:0 S
4. řádek - sem napíšete název tovaru. Třeba Dirt nebo Diamond, ale pokud to nepujde (stává se) napište sem rovnou ID věci, kterou najdete pod příkazem /iteminfo (musíte tu věc držet v ruce) nebo na Wiki

Snad jsem vám trochu vysvětlil funkci shopu.
Návrat nahoru Goto down
Angerkill
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Angerkill

Pocet prispevku : 5
Body : 7

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop EmptyWed Jun 08, 2011 9:12 pm

Asi to nefunguje..zkoušel jsem to ve hře a nic.. To je nějaký pevný obchod? Dá se tam nějak dojít pešky? Smile
Návrat nahoru Goto down
WaadE
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 8
Body : 9
Vek : 32
Bydliste : Teplice

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop EmptyFri Jun 10, 2011 12:41 pm

Angerkill napsal:
Asi to nefunguje..zkoušel jsem to ve hře a nic.. To je nějaký pevný obchod? Dá se tam nějak dojít pešky? Smile

Ten shop na nový mapě ještě není hotovej. Very Happy Musíš si počkat na vYkinga!!! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shop   Shop Empty

Návrat nahoru Goto down

Shop
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Příkazy na shop

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Poradna-