MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Spejbl

Goto down 
+9
WaadE
Cybber
Dedecekk
camper96
Tortyy™
kuilys
tes
Archom
Larsik
13 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next

Postihnout nějak Spejbla ?
Ano
Spejbl I_vote_lcap62%Spejbl I_vote_rcap
 62% [ 18 ]
Ne
Spejbl I_vote_lcap38%Spejbl I_vote_rcap
 38% [ 11 ]
Celkem hlasů : 29

Poll closed

AutorZpráva
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Pocet prispevku : 37
Body : 52
Reputace : 4

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Spejbl   Spejbl EmptySun May 22, 2011 1:53 am

Prosím o potrestání Spejbla.. otravuje už dost hráčů a Jeho damage mečem mi přijde přehnaná, jelikož když veme do ruky stone sword a udeří přes diamantovou zbroj, tak dá úplně stejnou damage jak při úderu diamantovým mečem...
+ Bonus, jak se dobýval do domu, který bohužel ještě neměl protekt - zastavoval ho
Spejbl 20110521205204

EDIT: Přesunuto, špatné umístění. První 3. kategorie slouží POUZE pro forum a informace okolo serveru/fora. Čtěte ty popisky. DomDom
Návrat nahoru Goto down
Archom
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

Pocet prispevku : 24
Body : 36
Reputace : 0
Vek : 36
Bydliste : Znojmo

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptySun May 22, 2011 10:45 am

musím se přidat..sice sem neměl plnou zbroj, ale zato všechny HP a presto mě dal kameným mečem na jednu ránu....neřekl bych ze je to normalní
Návrat nahoru Goto down
tes
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 4
Body : 4

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: ...   Spejbl EmptySun May 22, 2011 11:00 am

Také se mi nezdá normální že rukama bere více DMG než ocelovým mečem do full diamantové zbroje.
A také nemá zbroj, jen hlínu v ruce a jde zabít až napotřetí diamantovým mečem.
Návrat nahoru Goto down
kuilys
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 1
Body : 5
Reputace : 1

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Spejbl   Spejbl EmptySun May 22, 2011 12:09 pm

Tak se mi zdá že vám **** v hlavě hoši Twisted Evil

EDIT: Tak se mi zdá, ty frajírku, že při dalšim silně vulgárním slově v topicu dostaneš dárek v podobě nějakého postihu! DomDom
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptySun May 22, 2011 10:59 pm

Screen nic nedokazuje, dneska sem byl s crewkem na drevenem molu a viděl sem jak chodí po vodě a byl to bug, po relogu sem viděl jak chodil normálně po molu a do vody padal, totéž se mohlo stát na tomto sceenu. (Pokud se teda jednalo o to, aby si ukázal že lítal, protože jinak screen nechápu, nejde z toho poznat nic, akorát že má v ruce ten meč...)
A to že sem píše více hráčů že se jím nezdá že bere tolik DMG apod. to sice může pomoct ale bez nějakých faktů/důkazů nic nezmůžeme a 24/7 mu sedět přilepený na zadku a sledovat ho jestli hitne hráče s hlínou na po prvé asi také nebude možné, takže pokud máte alespoň trochu sil (myslím co se PC týče) nebylo by špatné video, s tím by se už dalo něco dělat.
Btw. Nevím co si o tom myslí ostatní administrátoři, takže bych počkal až by se k tomu vyjádřili aby se mohlo nebo nemohlo něco s tím dělat :-)

//E : Crewko podváděl a dělal ze mě blba, když sem si dal relog vypnul si fly hack, ale i tak si myslím že screen nic nedokazuje, nejlepší jak sem říkal je video pokud vám to nedělá problém, s tím se dá potom už něco dělat. ;-)
Návrat nahoru Goto down
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyMon May 23, 2011 5:42 pm

Tady, jak jsi už zmínil, nešlo o lítání, nýbrž o nadměrné znechucování hry hráčů a to nejen nám.. Za což bohužel není možno žádné potrestání, ale je taky pravda, že se s pomocí jistého hráče dostal do domu (protektovaného), použitím pressure plate.. Když už nás takhle otravuje, tak by nebylo na škodu se aspoň v tom domě cítit bezpečně..
Návrat nahoru Goto down
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Pocet prispevku : 26
Body : 29
Vek : 27

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: :D   Spejbl EmptyMon May 23, 2011 6:59 pm

ámen
Návrat nahoru Goto down
tes
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyMon May 23, 2011 7:11 pm

Ještě se připojím do debaty,
ano asi si raději zprovozníme server přes hamachi než hrát s cheaterama a bugerama, člověk má protect, dá si /home a týpek bugne dveře a sejme tě, seberu full diamantovou zbroj a itemy, tak to není příjemné!!!!! K čemu ten protect teda je?
Návrat nahoru Goto down
Dedecekk
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 6
Body : 12

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyMon May 23, 2011 7:56 pm

Jen aby bylo jasno... dmg hack nebo některý jiný hack jsem v životě nepoužil a ani nechci používat... Bug s redstonem pro otevření dveří jsem použil jednou ale nikdy jsem vas nezabil uvnitř domu. Zabíjet mě baví a váš očividně taky protože jinak byste si zrušili bránu nebo ji nějak zabednili...

Spejbl
Návrat nahoru Goto down
tes
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyMon May 23, 2011 7:58 pm

Spejbl ty dveře nebyly na tebe, to dělá někdo jiný. Bránu zadělávat nebudeme to je v rozporu s pravidly
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Pocet prispevku : 55
Body : 99
Vek : 34
Bydliste : Plzeň

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyTue May 24, 2011 8:14 pm

Ze screenu vypliva akorat to, ze mas v ruce mec a stal na sloupu o velikosti 1x1xX.

Zabil mě s hlinou v ruce, a to sem měl full diamantove brněni. To sou prispěvky od lidi, který ho nemaj rádi a chtěj ho nejspiš pryč, protože je zabiji. Co sem byl ve hre, nikdy si nikdo nestezovla na spejbla ze ho zabiji 1 ranou, jen sem vzdy videl Cybbere, dej mu ban, zabil me a vzal mi veci atd. Takže Pokud nebude !VIDEO! nema cenu to tu resit. Dejte video, a pak se mužem bavit dál.
Návrat nahoru Goto down
http://www.airsoft-saas.ic.cz/
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: aha   Spejbl EmptyTue May 24, 2011 8:33 pm

No myslím si že tímhle se tenhle topic ukončil Very Happy.... myslím si to hlavně proto že když chceš video tak to Spejbl už dlouho neudělá protože by ho někdo natočil Very Happy beznadějný...
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyTue May 24, 2011 8:40 pm

Tak je od něj bude klid. Stejně, pokud mam vyjádřit svuj názor, tak je to cele fake. Někomu spejbl nesedl, tak se to vyhrotilo tutim zpusobem. Někdo byl odvážnej, nebo spíš drzej a udělal z toho topic. Za tu dobu co tu hraje spejbl, tak nikdy nebyl na něj ve hře stížnost, že by kiloval na jednu ránu. TO co sem připsaly hráči, z jejich svědectví je na hraně pravdy.

Hráči si měly stěžovat ve hře, ne co chatu, ale adminovy/modovi, at to prověří.

Upozornuji, že vše je muj nazor, mužete si mysle co chcete, ale podle mě je to to jen brekot hraču, který spejbl zabil.
Návrat nahoru Goto down
WaadE
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 8
Body : 9
Vek : 32
Bydliste : Teplice

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Cybber a ostatní   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 9:33 am

Cybber má naprostou pravdu. Teď se většina z vás asi ohradí vůči mě, pač někteří jistě víte, že Spejbl, já, Hujerek, kuilys a hooki jsme kámoši a hrajeme spolu. Ano, jsme CoD2 tým, který se ve volnu chce odreagovat od samého střílení zbraní z 2. světové války. Proto si chodíme zahrát společně minecraft, což ale nikoho z nás nevede k tomu, abychom nějak podváděli. Prostě si postavíme pár domečků, vesnic, pár zajímavých staveb, případně se rozhodneme z nudy si jít někoho pozabíjet poblíž spawnu (což není zakázané, jak mi objasnili admini v ShoutBoxu), nu a pak hezky zpátky na CoD2. Za Spejbla dám i já ruku do ohně, že nikdy nepoužil nějaký program na zvýhodnění se před vámi v podobě 'dávající větší DMG'. Jen prostě drží tlačítko u myši a dává ty hity rychle, v tom spočívá celá věda zabíjení. To že vás zabije na nějakou 5.-8. ráno kamenným mečem nebo hlínou a vy mezitím vidíte jen jeden hit, to nebude chyba ani na vaší straně, ani na jeho, nýbrž na propracovanosti této hry. (na to si můžete stěžovat u vývojářů minecraftu Wink)

Tudíž žádám adminy o stornování tohoto 'návrhu' na BAN, jelikož nebylo nic prokázáno a nic prokázáno taky nebude, jelikož Spejbl je naprosto čistý hráč a nikdo z našeho týmu nemá zapotřebí nějak podvádět. Tímto končím a přeji Hodně štěstí a pozoruhodných staveb u vás v protectu. Čau
Návrat nahoru Goto down
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: hmm   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 12:30 pm

hezký, nejvíce se mi teda líbilo to U VÁS V PROTECTU.... vzhledem k tomu co psali lidi předtím
Návrat nahoru Goto down
WaadE
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 1:17 pm

camper96 napsal:
hezký, nejvíce se mi teda líbilo to U VÁS V PROTECTU.... vzhledem k tomu co psali lidi předtím

Víš od čeho je protect? Protect = ochrana ... ochrana proti ničení. Pokud si necháš udělat protect, nikdo neříká, že tě v něm nemůže nikdo zabít. Ta ochrana louží pouze pro to, aby tu stavbu nemohl nikdo zničit. To bude asi ten podstatný detail, na který lidi zapomínají!
Návrat nahoru Goto down
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 5:09 pm

Cybber napsal:
Tak je od něj bude klid. Stejně, pokud mam vyjádřit svuj názor, tak je to cele fake. Někomu spejbl nesedl, tak se to vyhrotilo tutim zpusobem. Někdo byl odvážnej, nebo spíš drzej a udělal z toho topic. Za tu dobu co tu hraje spejbl, tak nikdy nebyl na něj ve hře stížnost, že by kiloval na jednu ránu. TO co sem připsaly hráči, z jejich svědectví je na hraně pravdy.

Hráči si měly stěžovat ve hře, ne co chatu, ale adminovy/modovi, at to prověří.

Upozornuji, že vše je muj nazor, mužete si mysle co chcete, ale podle mě je to to jen brekot hraču, který spejbl zabil.

Hele.. Bylo by mi jedno, kdyby mě zabíjel do alelujah čímkoliv, i kdybych byl AFK, jenže je to prostě tak nenormální, aby vzal kamenným/železným mečem stejně jako diamantovým mečem do stejného armoru..
Mimochodem jsem psal patmenovi i ohledně toho zastavování a ten mi čistě napsal, že s tím nic nenadělá...
Návrat nahoru Goto down
Kinley
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Kinley

Pocet prispevku : 1
Body : 1

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 5:19 pm

Takže podle mně je Spejbl nehorázna lama,
Když jsme se s Larsikem stěhovali, prošel jsem bránou s 64 diamantama u sebe, měl jsem na sobě diamantovou zbroj. Ale v tom se objevil Spejbl s kammeným mečem v ruce a dal si mě na 1 ránu. Pak mě obvinil z X-raye... což podle mně byla drzost nejvyššího kalibru jelikož on "vůbec" nepoužívá hacky... (speed,dmg lítat jsem ho ještě neviděl, ale co není, může byt...). Zabíjí výhradně zezadu, staví nesmyslné zdi hned za hranicí protektu... krade jak může... nakupuje za moje diamanty ktere mi nakradl a tak obecně mně štve! Žádám o PermaBan tohoto "s(h)ráče".
Toť vše.
Váš Kinley.

lol!
Návrat nahoru Goto down
WaadE
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 5:45 pm

Kinley napsal:
Takže podle mně je Spejbl nehorázna lama,
Když jsme se s Larsikem stěhovali, prošel jsem bránou s 64 diamantama u sebe, měl jsem na sobě diamantovou zbroj. Ale v tom se objevil Spejbl s kammeným mečem v ruce a dal si mě na 1 ránu. Pak mě obvinil z X-raye... což podle mně byla drzost nejvyššího kalibru jelikož on "vůbec" nepoužívá hacky... (speed,dmg lítat jsem ho ještě neviděl, ale co není, může byt...). Zabíjí výhradně zezadu, staví nesmyslné zdi hned za hranicí protektu... krade jak může... nakupuje za moje diamanty ktere mi nakradl a tak obecně mně štve! Žádám o PermaBan tohoto "s(h)ráče".
Toť vše.
Váš Kinley.

lol!

No tak Tě zabil mečem a sebral Ti diamanty, to je v naprostém pořádku, na 1 ránu Tě nedal, pač já jsem do Tebe střílel z povzdálý šípama a on tě jen dodělal mečem (šli jsme do Tebe 3, ale nevadí). Takže z čeho ho chceš obvinit?

Hack na speed? -> Asi těžko a pokud ano, ukaž důkaz.
Hack na větší DMG? -> 3 vs 1 nevim nevim jestli se tomu dá říct větší DMG mečem.
Hack na flying? -> To už trošku přeháníš ne? To jako jsi tak mentálně zaostalý/á že to vracíš stějným obviňováním, jako Tě Spejbl obvinil z užívání X-Raye? Kdo by neobvinil, když si u sebe jen tak nosíš stack diamantů, ale ok, beru to, taky máme někdy štěstí na diamanty.
Zabíjí zezadu? -> Kdo by nezabíjel, je to nejlehčí strategie (SURVIVAL MOD)
Staví zdi za hranicí protektu? -> Protect máš na svém uzemí, tam kde není protect si jakýkoliv jiný hráč může dělat v uvozovkách co se mu zlíbí dle pravidel serveru.
Krade jak může? -> Důkaz o krádeži? Chesty máš mít zamklé a pokud Tě zabije, ukrást to je samozřejmost.
Nakupuje za Tvoje diamanty? -> No dovol, to je ale přehnaně nesmyslná věta Very Happy udělala se z toho zbroj, krumpáče apod. Máme vlastní market, nemáme zapotřebí nakupovat za Tvé diamanty.
Štve Tě? -> Nehraj to nebo ho ignoruj případně se s tím smiř.

S tím s(h)ráčem si to prosím odpust, nikdo tu není zvědavý na Tvé výlevy.

Měj se!
Návrat nahoru Goto down
tes
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 6:00 pm

Ty se prosím nevyjadřuj k tématu, ty jsi spejblův kámoš a je jasné že ho budeš bránit.
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 6:35 pm

tes napsal:
Ty se prosím nevyjadřuj k tématu, ty jsi spejblův kámoš a je jasné že ho budeš bránit.

Jenže co tvrdí on je více reálné a i dobře oduvodněné než co tu psali všichni dohromady.
Návrat nahoru Goto down
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 6:55 pm

Ach... tady by nestačilo ani kdyby to napsal celý server, že má přehnanou damage.. fakt mi nezbývá nic jiného než to natočit..
Mimochodem waade.. s těma diamantama, do prde*e nauč se první číst než vypustíš moudra.. stěhovali jsme se, tak jsme přenášeli poklady z bedny do bedny... Miluju chytrálky co si ani nepřečtou minulý příspěvěk Evil or Very Mad
K tomu, že si můžeš stavět co se mu kde zlíbí, ne, nemůže !
1. Nekrást a neničit věci ( v případě že hráč nemá protect(alias zabezpečený dům proti zničení)
Dům byl rozšířen o balkón a žádný admin nebyl přítomen, takže si s radostí zastavoval ten balkón... Dále, myslíš že bych mohl někomu kolem Domu udělat zeď z obsidianu vysokou např. 6 blocků bez postihu ? Chudák který by začínal, by asi rád nebyl, jelikož nemá diamantový krumpáč... Jestli ano, tak halelujah.. Navíc: neplatí “ co není zakázáno je povoleno “
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 7:23 pm

Abych přispěl také svoji kapkou, když už je to tady taková sranda. V TUTO chvilku není Spejbl obviněn z žádného porušení pravidel. ALE...zopakuji to...ALE. Jelikož tato hra/server přesto, že je survival (a tam je základ přežití téměř za jakýchkoliv okolností) zůstáva i přesto také hrou společenskou kde je třeba respektovat se navzájem jako hráči a to jak v mezích pravidel tak v mezích tolerance k ostatním. Pokud hráč nerespektuje hráče a tím tuto toleranci a přesto neporušuje pravidla čímž, ale štve ostatní kteří to dokáží má skutečně pokračovat na serveru?!? Jeden člověk a štvát dalších 30 slušných?!? Zde nastupují ovšem také pravidla. Příkladem je to co napsal Larsík "co není zakázano je povoleno". Nebo také to, že administrátor případně MODerátor má ve hře poslední slovo. Co mají Admini/MODové na starost hlavně?!? Hladký chod hry, pomoc hráčům a dohlížení na dodržování pravidel. To vše pro dobro serveru a hráčů na něm. A teď to příchazí. Vždyt jeden hráč který poškozuje server je vlastně proti smyslu funkcí serveru, tím takřka pravidel. Spejbl zvolil takovou šedou zónu. Pravidla mají hráče chránit a ne štvát. On je dodržuje a přesto lidi štve. Co má pak server tým dělat?!? Když ho kopne půjde proti pravidlům a tím i proti sobě. Když ho nekopne tak sice proti pravidlům nepůjde, ale proti dobru pro server jo. Proto jsem zvolil a nabídl demokratické řešení. Pokud si hodně hráčů nebude přát Spejbla na serveru tak tam končí. Ovšem k tomu je ještě daleko. Jelikož 20 hlasujících nestačí a nemá ani 75% proti (což je spodní hranice). Pokud nebudete hlasovat nestěžujte si ve hře, zde máte šanci s tím něco udělat. Já na něj mám také svůj názor, ale vzhledem k mé funci na serveru se hlasování samozřejmě zdržuji. Píšu to proto, že plno odpovědí je tu zcela mimo. Ne, mazat je nebudu. Je v pořádku vyjádřit svůj názor. A já jsem za ně tady rád pokud jsou v mezích slušnosti. Chci tím hlavně říct to, že pokud člověk sic pravidla neporušuje ale přesto se chová jako ho*ado tak server tým zakročit může (tohle je obecné, ať si to každý přebere v hlavě sám, nikoho nejmenuji). Znáte jak vy ke mě já k vám. Pokud vám stojí za to se snažit vše si vymlátit, samozřejmě můžete, ale jako vše to bude mít svoji odezvu. Tak, že pokud jde o Spejbla, ja ho nevyhánim tohle je spiš "soud lidu". Mě, i přes můj názor na něj, je celkem jedno jak to dopadne. O každém hráči si myslím své. Toť vše zatím z mé strany k tomuhle tématu. Ať jsi to každý vyloží po svém.

PS: pardon za chyby v textu, čestina zkrátka není uplně moje kamarádka...
Návrat nahoru Goto down
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 7:34 pm

celkem hezký kus románu, nu mě ještě nikdy nezabil... a doufám, že to tak i zůstane Very Happy no abych jen řekl, když už tu mluví každý.... mně připadá, že Domdom si trochu protiřečí v tom vyhánění.... ale souhlasím s ním ne na 50% ale určitá pravda spravedlnosti v tom je.... no navíc mě by naštvalo (což se mi i stalo), že by mě vykradl a pak by to rozhazoval.... nebo za něco prodával ale i kdyby mě zabil tak by to bylo s PRAVIDLY

no a navíc jak bych mohl teď něco zkoušet když není zaplej server

Nic víc ze mě nevylezlo :DDDD
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl EmptyWed May 25, 2011 7:37 pm

Camper...rád bych věděl kde myslíš, že si protiřečim. Proto, že přesně tomu jsem se chtěl vyhnout. Vím, že to tak může vypadat. A je dost možné, že jsem to napsal nesrozumitelně, ale rád bych pak věděl kde. Kritika mě nevadí, pokud je aspoň trošku konstruktivní. Wink ...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Spejbl Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spejbl   Spejbl Empty

Návrat nahoru Goto down

Spejbl
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Komunita-
Přejdi na: