|
| Spejbl | |
|
+9WaadE Cybber Dedecekk camper96 Tortyy™ kuilys tes Archom Larsik 13 posters | |
Postihnout nějak Spejbla ? | Ano | | 62% | [ 18 ] | Ne | | 38% | [ 11 ] |
| Celkem hlasů : 29 | | Poll closed |
| Autor | Zpráva |
---|
camper96 Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 26 Body : 29 Reputace : 0 Join date : 03. 05. 11 Vek : 27
| Předmět: Re: Spejbl Wed May 25, 2011 9:56 pm | |
| říkáš že je to survival, ale i přesto váháš... já bych to viděl ve prospěch Spejbla.... ale nakonec ty taky chceš aby byl nějak stažen, protože je to prostě nepoctiví a hnusný vůči jiným lidem, těm lidem, co si chtějí postavit něco velkýho a né se prostě zabejvat nějakým nesmyslným zabijákem, který (nevim jestli nic tak promiň je to jen příklad do věty Spejble na vysvětlenou) nic nestaví a jen se baví zabijením.... nic víc v tom nehledej.... | |
| | | WaadE Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 8 Body : 9 Reputace : 0 Join date : 23. 05. 11 Vek : 32 Bydliste : Teplice
| Předmět: Dodatek Thu May 26, 2011 9:30 am | |
| Larsik: Ano, budu ho bránit, je to můj kamarád. Ale co víc, já Ti tady vykládám skutečnost a pravdu a ne nějaký výmysl. Co se týče zabíjení - ano mohl by to trochu omezit, či vynechat, ale přeci jen je to Survival a ať se vám to líbí nebo ne, DomDom má pravdu a nic proti tomu nezmůže. To že ho budete chtít všichni vykopout, to asi z důvodu, že právě vás zabil a sebral vám vaše věci. Ale zkuste se zamyslet sami nad sebou - existuje nějaký hack na větší DMG? Pokud už chcete takhle člověka obviňovat, tak aspoň dejte párný důkaz o tom, že takový hack existuje, pač já jsem včera doslova 4,5 hodiny 'závislačil' na internetu a hledal nějaký takový hack na zvýšenou DMG v Minecraftu a nikde jsem nic nenašel. Takže mi to připadá absurdní -.- Btw: Četl jsem, co jste psali o tom stěhování, ale já to myslel z jiného úhlu pohledu - Zabiju někde hráče, kterej má stack diamantu. Co si o něm asi pomyslím? Ten něco bude mít, pač není 'moc' pravděpodobné, aby si jen tak chodil se stackem diamantů. Ano, teď namítneš, že jste to pak vysvětlili, to beru, ale pochybuji, že toto vysvětlení donutí Spejbla se vám omluvit nebo vrátit vám věci.
DomDom: Cením si Tvých adminských schopností a jak se stavíš k této situaci, ale musíš sám uznat, že hack na DMG je asi velká volovina a jediné, o čem by se dalo diskutovat je to zastavování budovy, které ani tak není 100% prokázáno.
Pro Všechny: Obhajuji Spejbla pouze ze svého pohledu a nijak mu domlouvat nebudu. Přeci jen je mi 19, jemu je 15 a nebudu mu říkat co má a co nemá dělat. Má vlastní hlavu, takže jak on se postaví k této situaci (nyní mířím k tomu, zda bude, či nebude pokračovat v tomto stylu hry), to opravdu netuším a nechám to jen a jen na něm. | |
| | | NeumimTo Hunter
Pocet prispevku : 69 Body : 105 Reputace : 7 Join date : 30. 03. 11
| Předmět: Re: Spejbl Fri May 27, 2011 12:40 pm | |
| - WaadE napsal:
No tak Tě zabil mečem a sebral Ti diamanty, to je v naprostém pořádku, na 1 ránu Tě nedal, pač já jsem do Tebe střílel z povzdálý šípama a on tě jen dodělal mečem (šli jsme do Tebe 3, ale nevadí). Takže z čeho ho chceš obvinit?
Hack na speed? -> Asi těžko a pokud ano, ukaž důkaz. Hack na větší DMG? -> 3 vs 1 nevim nevim jestli se tomu dá říct větší DMG mečem. Hack na flying? -> To už trošku přeháníš ne? To jako jsi tak mentálně zaostalý/á že to vracíš stějným obviňováním, jako Tě Spejbl obvinil z užívání X-Raye? Kdo by neobvinil, když si u sebe jen tak nosíš stack diamantů, ale ok, beru to, taky máme někdy štěstí na diamanty. Zabíjí zezadu? -> Kdo by nezabíjel, je to nejlehčí strategie (SURVIVAL MOD) Staví zdi za hranicí protektu? -> Protect máš na svém uzemí, tam kde není protect si jakýkoliv jiný hráč může dělat v uvozovkách co se mu zlíbí dle pravidel serveru. Krade jak může? -> Důkaz o krádeži? Chesty máš mít zamklé a pokud Tě zabije, ukrást to je samozřejmost. Nakupuje za Tvoje diamanty? -> No dovol, to je ale přehnaně nesmyslná věta udělala se z toho zbroj, krumpáče apod. Máme vlastní market, nemáme zapotřebí nakupovat za Tvé diamanty. Štve Tě? -> Nehraj to nebo ho ignoruj případně se s tím smiř.
S tím s(h)ráčem si to prosím odpust, nikdo tu není zvědavý na Tvé výlevy.
Měj se! velice "tučné argumenty", stejne tak ty tu musíš pro tyto tvrzení předložit důkazy, že jste proti nemu byli 3, mas screen? nemáš! takže tímto tvůj koment ztrácí na důvěryhodnosti. speed hack, fly hack - to trochu přehaniš ty, ve světe 1 a 0 je možné všechno, chce to jen chytrého člověka, který se vyzná v programování, a pak hloupé lidi, kteří tyto věci budou využívat. (OH WAIT...) zabíjení ze zadu je low, ale budiž stejně jako tvůj poslední koment "štve te> nehraj to", pokud si prečteš toto vlakno, zjistíš že kinley s larsikem nejsou jediní, kdo má ne nej stížnost takže bych to nahradil- štve te to?> "google minecraft x-ray, minecraft fly hack, minecraft dmg hack" a diamanty je velice snadné sehnat, pokud víš jak (nepřemejšleli admini udelat whitelist?) | |
| | | WaadE Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 8 Body : 9 Reputace : 0 Join date : 23. 05. 11 Vek : 32 Bydliste : Teplice
| Předmět: Re: Spejbl Fri May 27, 2011 1:05 pm | |
| - NeumimTo napsal:
velice "tučné argumenty", stejne tak ty tu musíš pro tyto tvrzení předložit důkazy, že jste proti nemu byli 3, mas screen? nemáš! takže tímto tvůj koment ztrácí na důvěryhodnosti. speed hack, fly hack - to trochu přehaniš ty, ve světe 1 a 0 je možné všechno, chce to jen chytrého člověka, který se vyzná v programování, a pak hloupé lidi, kteří tyto věci budou využívat. (OH WAIT...) zabíjení ze zadu je low, ale budiž stejně jako tvůj poslední koment "štve te> nehraj to", pokud si prečteš toto vlakno, zjistíš že kinley s larsikem nejsou jediní, kdo má ne nej stížnost takže bych to nahradil- štve te to?> "google minecraft x-ray, minecraft fly hack, minecraft dmg hack" a diamanty je velice snadné sehnat, pokud víš jak
(nepřemejšleli admini udelat whitelist?) Tak na co mam mít důkaz o tom, že jsme do něj šli 3? To jsi asi trošku nedomyslel. Já budu obhajovat ještě sebe, že do někoho útočím ne? Zkus prosím přemýšlet nad tím, co píšeš, tohle bylo z trošku slabšího soudku, ale budiž. Jestli skákání a házení pod sebe hlínu se říká 'fly hack', tak to potěš pánbůh! a speed hack mu prokázán nebyl ani ho s tím nikdo neviděl! Pak je jinej problém. Jedinej Kinley a Larsik ho obviňují z vloupání se k nim do domu. Všichni si totiž stěžují jen na jednu věc - že je zabil a sebral jim věci. To že si už každej trošičku přibarví to, že dostal na JEDNU ránu, to mi přijde směšný Ale cenim si Tvého příspěvku a osobního názoru. | |
| | | NeumimTo Hunter
| Předmět: Re: Spejbl Fri May 27, 2011 3:04 pm | |
| škoda, že máš natolik omezenou mozkovou kapacitu, která ti zabranuje pochopení mého příspěvku... | |
| | | Hujerek Baby Craftsman
Pocet prispevku : 3 Body : 3 Reputace : 0 Join date : 22. 05. 11
| Předmět: Re: Spejbl Fri May 27, 2011 9:58 pm | |
| - NeumimTo napsal:
- škoda, že máš natolik omezenou mozkovou kapacitu, která ti zabranuje pochopení mého příspěvku...
No řekl bych že nebude tady WaadE kdo má nízkou mozkovou kapacitu ale práve ty a vsichni ostatni co obvinují spejbla z toho co neudelal,je to přece jen survival a tady je povoleno zabíjet takže nevidím důvod proč by nemohl,přoč by měl používat ten ''DMG HACK'' a dalši různé cheaty PROSTE SE PÁR DĚTÍ ROZBREČELO ŽE SPEJBL JE ZABIL A TAK SI ŘEKLI ŽE BY BYLA ZÁBAVA HO ZABANOVAT Děkuji Hujerek | |
| | | NeumimTo Hunter
| Předmět: Re: Spejbl Sat May 28, 2011 9:57 am | |
| // - Hujerek napsal:
- takže nevidím důvod proč by nemohl,přoč by měl používat ten ''DMG HACK'' a dalši různé cheaty
a proč se někdo používá wh v cs/cod? ty mozková kapacito | |
| | | Larsik Helper
Pocet prispevku : 37 Body : 52 Reputace : 4 Join date : 05. 05. 11
| Předmět: Re: Spejbl Sat May 28, 2011 6:07 pm | |
| Zatím ho brání jenom ti, co s ním byli... - Těm, kterým s ním byli, jim přijde akorát vhod, že by něco měl, ale to hoď za hlavu.. - Důkaz, že jste byli 3 nepotřebuješ, ale kdo ti bude věřit, že jste ho mlátili rovnou 3, když většiny z vás se načítala mapa. A k tomu ještě že jsi do něj střílel z povzdálí s lukem, když by ses ani do "povzdálí" v té místnosti nedostal ? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Spejbl | |
| |
| | | | Spejbl | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |