MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Crewko-cz milost?

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Crewko-cz milost? Empty
PříspěvekPředmět: Crewko-cz milost?   Crewko-cz milost? EmptySun May 22, 2011 11:45 pm

Ačkoliv mě nedělá problém dát někomu BAN při vážném porušení pravidel, tentokrát jsem udělal výjímku. Jednu a poslední na dlouhou dobu. Oč jde. Uživatel Crewko-cz byl obviněn z užívání cheatů a bylo na něj uděláno video. Před odesláním videa se mě, ale uživatel Crewko-cz během hry sám přiznal a BANu se nijak nebránil ani nevymlouval (a vzhledem k tomu, že dřív nepůsobil jako problemovej hráč). Vzhledem k menšímu hlasování přitomných hráčů ve hře kteří, připustili jeho pokračování ve hře. Jsem se rozhodl pouze k odebraní jeho některých protectu a smazaní inventaře. Za mě, dostal výjímku vzhledem k přiznání ačkoliv stačí sebemenší porušení pravidel nebo stížnost a hráč ma permaban. Samožřejmě jde o vážné porušení pravidel a pokud někdo z adminů/modů usoudí, že měl hráč být i přesto potrestán, může tak kdykoliv učinit. Toto rozhodnutí padlo pouze za mě a piši to sem právě z důvodů aby měl každý admin/mod možnost se nad tím zamyslet případně udělit tvrdší trest (ja to jako křivdu rozhodně brát nebudu). Pokud jde o používané hacky: fly,speed a podpůrný program x-ray.

Samozřejmě dál uvedl, že cheaty používat nebude. Což jak doufám dodrží. :/ ...

Jelikož je to dost vážné porušení pravidel rozhodl jsem se to takto zveřejnit a nechat posoudit i ostatní jelikož někdo jiný může mít názor pro tvrdší trest a ani bych se nedivil. Obzvlastě pak hlavní admin PlayerX.

EDIT: Na doporučení pro hráče Crewko-cz navíc zrušena podpora (protect…apod.)…čistě BAN zatím vyžadován server týmem není…
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Pocet prispevku : 55
Body : 99
Reputace : 4
Vek : 34
Bydliste : Plzeň

Crewko-cz milost? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crewko-cz milost?   Crewko-cz milost? EmptyWed May 25, 2011 12:05 am

Žádná milost. Perma nekompromistně!
Je hezké že se přiznal, ale už mu teklo do bot, tak zkusil na poslednoi chvily zahrat milosrdnyho hracče, co se přiznal. Hezký to je, ale podle mě žádná polepšující okolnost.
Návrat nahoru Goto down
http://www.airsoft-saas.ic.cz/
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Pocet prispevku : 26
Body : 29
Reputace : 0
Vek : 27

Crewko-cz milost? Empty
PříspěvekPředmět: hm   Crewko-cz milost? EmptyWed May 25, 2011 12:36 pm

no DomDome když (jestli) věděl, že to video je na světě tak to bylo snad to poslední a jediný co mu zbejvalo... no každopádně bych celkem souhlasil s Cyberem, protože cheaty jsou podle MĚ nepřípustné a neomluvitelné.... ale jinak je to celkem fajn hráč :-)))
Návrat nahoru Goto down
oskar
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 3
Body : 3

Crewko-cz milost? Empty
PříspěvekPředmět: Nevím...   Crewko-cz milost? EmptyMon Aug 08, 2011 5:37 pm

Vážně nevím ale vem si na vedomi ze jestli slibil ze uz to nikdy delat nebude... tak bych ho nechal... vsichni si na nej daji pozor...ale nechte ho urcite to tak nemyslel:( ale rozhodnut je na tobe...
Návrat nahoru Goto down
oskar
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 3
Body : 3

Crewko-cz milost? Empty
PříspěvekPředmět: Nevím...   Crewko-cz milost? EmptyMon Aug 08, 2011 5:37 pm

Vážně nevím ale vem si na vedomi ze jestli slibil ze uz to nikdy delat nebude... tak bych ho nechal... vsichni si na nej daji pozor...ale nechte ho urcite to tak nemyslel:( ale rozhodnut je na tobe...
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Crewko-cz milost? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crewko-cz milost?   Crewko-cz milost? EmptyMon Aug 08, 2011 9:50 pm

Toto už je poněkud starší téma a bylo již uzavřeno. Lockuji...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Crewko-cz milost? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crewko-cz milost?   Crewko-cz milost? Empty

Návrat nahoru Goto down

Crewko-cz milost?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Žádost o unBAN-
Přejdi na: