Ačkoliv mě nedělá problém dát někomu BAN při vážném porušení pravidel, tentokrát jsem udělal výjímku. Jednu a poslední na dlouhou dobu. Oč jde. Uživatel Crewko-cz byl obviněn z užívání cheatů a bylo na něj uděláno video. Před odesláním videa se mě, ale uživatel Crewko-cz během hry sám přiznal a BANu se nijak nebránil ani nevymlouval (a vzhledem k tomu, že dřív nepůsobil jako problemovej hráč). Vzhledem k menšímu hlasování přitomných hráčů ve hře kteří, připustili jeho pokračování ve hře. Jsem se rozhodl pouze k odebraní jeho některých protectu a smazaní inventaře. Za mě, dostal výjímku vzhledem k přiznání ačkoliv stačí sebemenší porušení pravidel nebo stížnost a hráč ma permaban. Samožřejmě jde o vážné porušení pravidel a pokud někdo z adminů/modů usoudí, že měl hráč být i přesto potrestán, může tak kdykoliv učinit. Toto rozhodnutí padlo pouze za mě a piši to sem právě z důvodů aby měl každý admin/mod možnost se nad tím zamyslet případně udělit tvrdší trest (ja to jako křivdu rozhodně brát nebudu). Pokud jde o používané hacky: fly,speed a podpůrný program x-ray.
Samozřejmě dál uvedl, že cheaty používat nebude. Což jak doufám dodrží. :/ ...
Jelikož je to dost vážné porušení pravidel rozhodl jsem se to takto zveřejnit a nechat posoudit i ostatní jelikož někdo jiný může mít názor pro tvrdší trest a ani bych se nedivil. Obzvlastě pak hlavní admin PlayerX.
EDIT: Na doporučení pro hráče Crewko-cz navíc zrušena podpora (protect…apod.)…čistě BAN zatím vyžadován server týmem není…