MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Favikonka

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
typekcz
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
typekcz

Pocet prispevku : 25
Body : 36
Reputace : 0

Favikonka Empty
PříspěvekPředmět: Favikonka   Favikonka EmptyWed May 25, 2011 7:10 pm

Prosím vás nechcete změnit favikonku???
To logo Wordpressu je už otravné a navíc když mám logo Wordpressu u více záložek, tak se v tom nevyznám.
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

Favikonka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Favikonka   Favikonka EmptyFri May 27, 2011 10:27 am

Ikonka přidána Wink Je tam podobná favicona jako na fóru, akorát tady je menší, ale to se určitě ještě dá změnit Smile
Návrat nahoru Goto down
typekcz
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
typekcz

Favikonka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Favikonka   Favikonka EmptySat May 28, 2011 5:19 pm

ještě mě napadlo že by jste mohli trochu upravit tu šablonu stránky
aby to vypadalo že je to stránka o minecraftu - jestli chcete o něco takové se můžu pokusit, moje způsoby jsou ale trochu zvláštní Smile stáhnu si nějakou šablonu a upravím ty obrázky šablony tak, že nepoznáte co byl originál Smile takhle to dělám na webnode
Edit: jestli chcete můžu vám poslat moje úpravy šablon webnode a ještě jsem upravil jednu stránku přes CSS (jestli znáte Ogame tak jsem upravil Galaxytool)
já sem pošlu odkazy na ty moje výtvory až je najdu
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

Favikonka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Favikonka   Favikonka EmptySat May 28, 2011 6:47 pm

typekcz napsal:
ještě mě napadlo že by jste mohli trochu upravit tu šablonu stránky
aby to vypadalo že je to stránka o minecraftu - jestli chcete o něco takové se můžu pokusit, moje způsoby jsou ale trochu zvláštní Smile stáhnu si nějakou šablonu a upravím ty obrázky šablony tak, že nepoznáte co byl originál Smile takhle to dělám na webnode
Edit: jestli chcete můžu vám poslat moje úpravy šablon webnode a ještě jsem upravil jednu stránku přes CSS (jestli znáte Ogame tak jsem upravil Galaxytool)
já sem pošlu odkazy na ty moje výtvory až je najdu
No super jenže web nejede na Webnode ale na Wordpressu Very Happy a pokud vím tak Webnode je pro začátečníky a žádné normální designy tam nejsou.... Ale jako svými výtvory se pochlubit můžeš(co se těch šablon/pozadí?/ týče) ale na webu se prozatím nic krom headeru( o který se nabídl krapso) měnit nebude.
Pokud vím několikrát sem něco psal do shoutboxu ohledně webu a designu, projdi si archív a přečti si to nebudu se pořád opakovat, kapitální je fórum a ne web, web má sloužit jen jako informační tabule serveru. Takže přesto sem se opakoval ale napsal jsem ti to jen stručně.
Návrat nahoru Goto down
typekcz
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
typekcz

Favikonka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Favikonka   Favikonka EmptySat May 28, 2011 7:28 pm

no šablony webnode a wordpressu jsou hodně podobné a jsou na stejném principu
pročítat celý shoutbox se mi opravdu nechce Very Happy
tak trochu můžete upravit to fórko Smile
jinak tady je moje stránka o blenderu a šablona kterou jsem dělal (tady jsem se nemusel vůbec rýpat v CSS)
toto je šablona ve stylu Ogame tady jsem upravoval i CSS
pro ogame je taková aplikace v php která společne s pluginem ve firefoxu zaznamenává špionážní zprávy, procházení galaxie a ukládá do MYSQL zajdi na www.gt.brb.cz, logni se jako nekdo a heslo nekdo a tady mám ještě obrázek jak to vypadalo předtím
bohužel zbytek jsem nějak nenašel Sad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Favikonka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Favikonka   Favikonka Empty

Návrat nahoru Goto down

Favikonka
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Návrhy/Obecná diskuse-
Přejdi na: