raccoon Eventer
Pocet prispevku : 59 Body : 75 Reputace : 2 Join date : 05. 05. 11 Vek : 28
| Předmět: Jak udělat trávu aneb jak funguje "cauldron" Wed May 25, 2011 10:54 pm | |
| Jelikož moc lidí o tom nejspíše neví tak jsem sem přidal jak udělat kotel (CAULDRON). Ta houba (SPONGE) nefunguje takže ať mi tu nepíšete že nefunguje. Dolů nemusíte dávat 4 kýble lávy stačí 1 - i tekoucí láva se počítá. Kdyby admini přidali další recepty bylo by to super. (Pokud vás nezajímá jak si dělat vlastní recepty tak to přeskočte na 1:20) https://www.youtube.com/watch?v=7ZfOgaAkApA | |
|
Family_guy Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 14 Body : 17 Reputace : 0 Join date : 10. 07. 11
| Předmět: Re: Jak udělat trávu aneb jak funguje "cauldron" Mon Jul 11, 2011 3:38 pm | |
| a to fakčí i na tomhle serveru nebo je to návod na nějaký jiný jak si tam dát tento plugin ? protože já sem to udělal přesně podle návodu a stejně to nefakčí !
| |
|
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Jak udělat trávu aneb jak funguje "cauldron" Mon Jul 11, 2011 4:14 pm | |
| - Family_guy napsal:
- a to fakčí i na tomhle serveru nebo je to návod na nějaký jiný jak si tam dát tento plugin ?
protože já sem to udělal přesně podle návodu a stejně to nefakčí !
Ten " cauldron " je součástí Craftbook pluginu, takže ti to nepůjde, protože na serveru Craftbook není viz. když zadáš příkaz /pl na serveru, vypíše ti to všechny pluginy co tam momentálně jsou. | |
|
Family_guy Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 14 Body : 17 Reputace : 0 Join date : 10. 07. 11
| Předmět: Re: Jak udělat trávu aneb jak funguje "cauldron" Mon Jul 11, 2011 6:13 pm | |
| - Tortyy™ napsal:
Ten " cauldron " je součástí Craftbook pluginu, takže ti to nepůjde, protože na serveru Craftbook není viz. když zadáš příkaz /pl na serveru, vypíše ti to všechny pluginy co tam momentálně jsou. tak to vim že tam craftbook není (nejdou mosty, výtahy atd.), ale nevěděl sem že to k nim patří, takže dík za objesnění torty | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak udělat trávu aneb jak funguje "cauldron" | |
| |
|