MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Proč proběhl "wipe"?

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
djuj
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 11
Body : 18
Reputace : 3

Proč proběhl "wipe"? Empty
PříspěvekPředmět: Proč proběhl "wipe"?   Proč proběhl "wipe"? EmptySun May 29, 2011 1:34 pm

Zdravím.
Snad nebudu jediný, koho by zajímalo, proč je celá naše několikahodinová práce pryč bez šance návratu.
Můžete mi to nějak objasnit?
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: Proč proběhl "wipe"?   Proč proběhl "wipe"? EmptySun May 29, 2011 2:00 pm

Návrat nahoru Goto down
typekcz
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
typekcz

Pocet prispevku : 25
Body : 36
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: Re: Proč proběhl "wipe"?   Proč proběhl "wipe"? EmptySun May 29, 2011 2:03 pm

prosím vás nechcete mi tu mapu poslat??? já jsem chtěl na fraps nahrát to co jsme s kámošema postavili
byl bych vám moc vděčný
Návrat nahoru Goto down
djuj
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 11
Body : 18
Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Proč proběhl "wipe"?   Proč proběhl "wipe"? EmptySun May 29, 2011 3:07 pm

Takže pokud tomu správně rozumím, tak server už by teď neměl takhle vypadávat a mapa už by měla zůstat nadobro...

Mě osobně tedy velice mrzí toto vymazání, protože nejvíce mě na té hře baví stavět co největší věci a různé vesnice a to se s vymazáváním moc nedá, takže je mi to samozřejmě velmi líto, ale pokud už by se toto nemělo opakovat, jsem rozhodnut zde zůstat, protože mi poskytovatelské služby poměrně vyhovují
Návrat nahoru Goto down
Dedecekk
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 6
Body : 12
Reputace : 4

PříspěvekPředmět: Re: Proč proběhl "wipe"?   Proč proběhl "wipe"? EmptySun May 29, 2011 4:56 pm

Taky bych byl pro upload staré mapy... docela rád bych si vyfotil co jsme s kámošema postavili.
Návrat nahoru Goto down
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Pocet prispevku : 26
Body : 29
Reputace : 0
Vek : 27

PříspěvekPředmět: Re: Proč proběhl "wipe"?   Proč proběhl "wipe"? EmptySun May 29, 2011 7:54 pm

No mě to štve.... když už jsem jednou viděl (sice nevím proč) jak se dělal nový server... a teď se dělá nová mapa.... tak jen doufám, že to pro mne má vůbec CENU začínat znovu když už jsem měl tolik věcí.... já osobně jsem upřímně zklamaný (né vůči vedení)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Proč proběhl "wipe"?   Proč proběhl "wipe"? Empty

Návrat nahoru Goto down

Proč proběhl "wipe"?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Proč a co je nového?
» Proc je server OFFLINE ?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru