MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Linasx - unban

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Cymbal
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 1
Body : 1
Reputace : 0

Linasx - unban Empty
PříspěvekPředmět: Linasx - unban   Linasx - unban EmptyMon May 30, 2011 5:47 pm

Zdravim po ''mensim'' nedorozumeni ohledne zapaleneho lesa jistym hracem Salachem , ktery je mimochodem muj kamarad.
Bylo to takhle. Rekl mi puc mi Zapík chci neco zkusit. Tak sem mu ho pucil a on to sel zapalit pak zamnou prisel a vratil mi zapalovac myslim ze ho ani nenapadlo ze to zapali cele protoze je novacek. Pak psal do chatu ze zapalil les at mu pomuzete. Pak ste do chatu psali jak to zapalil tak sem rekl ze zapalovacem a pak ste to vse obratili name a dali ste mi ban . ''Podekujte Linasxovi za podpaleni nebo jak to bylo...''. Tak prosim o unban dekuji Linasx.
Návrat nahoru Goto down
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Pocet prispevku : 37
Body : 52
Reputace : 4

Linasx - unban Empty
PříspěvekPředmět: Re: Linasx - unban   Linasx - unban EmptyMon May 30, 2011 5:53 pm

Jak už jsem psal tady: http://mc-server.forumotion.com/t119-ban-linasx-a-salach#588
Jinak, přesná citace včerejška ze shoutboxu (je to jenom tvůj problém, pokud ho nečteš):
DomDom
(Neděle, 29 Kvě. 2011 | 17:15)
Jen pro info. Server by měl už za chvilku snad naběhnou, řešíme už jen ten port. Jinak jak někoho uvidím se zapalovačem v ruce nebo jen v inventáři hned bez varování na min. týden IP BAN…
Návrat nahoru Goto down

Linasx - unban
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Žádost o unBAN-
Přejdi na: