Nazdar,
tak jsem se dozvedel ze se budou rusit hvezdny brany(dale jen brany) a ze prej bude tento system cestovani nahrazen jinym.
Vzhledem k tomu ze nikdo nevi jakym, tak bych to aspon oznamil a dal hlasovani zda-li mod bran ponechat nebo jej naradit,
Je tu i 3 moznost ze by se dal pouze tento novy zpusob cestovani pridat a dokonce ponechat i stavající.(Pokud to ovsem dovoluji programove vlastnosti pluginů)
A ze jsem tak trochu na noze je kvuli tomu ze uz jsem byl vzdycky na servru, kde kdyz udelali nejakou zmenu v pluginech jako prekvapeni nebo aby zlepsily hratelnost tak to vzdycky poslalo servr do kytek. Jen jeden servr(a to jen na zacatku pak stejne odesel) vzdycky nahlasil zmenu a testovan novyho pluginy kdzy se osvedcil tak ho nechali a zkusily vsechny moznosti zdali je nutnost rusit i ty ostatni pluginy.
Takze jen tohle k tomu mam.
Takze jsem zvedavej
JO mozna jeste to ze uz jsem mel namalovany plany mesta kde budou stat budovy atd kde bude brana kde centrum a oni otom to hlavni ve meste tu branu kterou se tam lidi dostavaj zrusej takze asi tak.
Cekam na odpovedi dekuji.
Fousek