MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Ruseni Bran

Goto down 
AutorZpráva
Fousek
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 4
Body : 6
Reputace : 0

Ruseni Bran Empty
PříspěvekPředmět: Ruseni Bran   Ruseni Bran EmptyThu Jun 02, 2011 3:40 pm

Nazdar,

tak jsem se dozvedel ze se budou rusit hvezdny brany(dale jen brany) a ze prej bude tento system cestovani nahrazen jinym.

Vzhledem k tomu ze nikdo nevi jakym, tak bych to aspon oznamil a dal hlasovani zda-li mod bran ponechat nebo jej naradit,

Je tu i 3 moznost ze by se dal pouze tento novy zpusob cestovani pridat a dokonce ponechat i stavající.(Pokud to ovsem dovoluji programove vlastnosti pluginů)

A ze jsem tak trochu na noze je kvuli tomu ze uz jsem byl vzdycky na servru, kde kdyz udelali nejakou zmenu v pluginech jako prekvapeni nebo aby zlepsily hratelnost tak to vzdycky poslalo servr do kytek. Jen jeden servr(a to jen na zacatku pak stejne odesel) vzdycky nahlasil zmenu a testovan novyho pluginy kdzy se osvedcil tak ho nechali a zkusily vsechny moznosti zdali je nutnost rusit i ty ostatni pluginy.

Takze jen tohle k tomu mam.

Takze jsem zvedavej

JO mozna jeste to ze uz jsem mel namalovany plany mesta kde budou stat budovy atd kde bude brana kde centrum a oni otom to hlavni ve meste tu branu kterou se tam lidi dostavaj zrusej takze asi tak.

Cekam na odpovedi dekuji.

Fousek
Návrat nahoru Goto down

Ruseni Bran
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Katastrofální stav bran
» Rušení World Guard protekcí

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Otázky na Admina & Support-
Přejdi na: