MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

UNBAN mickal

Goto down 
+3
Risek
Tony
mickal
7 posters
AutorZpráva
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 9
Body : 13
Reputace : 0

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptyFri Jun 03, 2011 10:53 pm

Dnes jsem dostal BAn asi pro rozhazovani sunky nebo nevim za co zadnou sunku jsem nerozhazoval jen jsem tam skakal do lavy aby se spalila mozna jednou me lava zabila vedle ale jinak netusim Sad Sad scratch

a pokud vim tak to to rozhazovali niny lidi a nechapu proc zrovna me Sad
Návrat nahoru Goto down
Tony
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Tony

Pocet prispevku : 5
Body : 7
Vek : 30
Bydliste : Praha

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptyFri Jun 03, 2011 11:19 pm

mickal napsal:
Dnes jsem dostal BAn asi pro rozhazovani sunky nebo nevim za co zadnou sunku jsem nerozhazoval jen jsem tam skakal do lavy aby se spalila mozna jednou me lava zabila vedle ale jinak netusim Sad Sad scratch

byl jsem nad tebou a pod tebou najedou asi 1000x šunky?! to asi samo vid a vidělo tě asi dalších 5-6 hráčů...
Návrat nahoru Goto down
http://www.HQhosting.cz
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptyFri Jun 03, 2011 11:24 pm

Tony napsal:
mickal napsal:

byl jsem nad tebou a pod tebou najedou asi 1000x šunky?! to asi samo vid a vidělo tě asi dalších 5-6 hráčů...

Tak toto je ale pekna blbost tony ale fakt nejsem zadnej hacker je mi 14 a VIM CO JE TO SOTNA INTERNET NATOZ SCHANET NEAKY CHEATY HACKY A NEAKE TAKOVEDLE "pitomosti" a nevim kdo me vydel ledatak kdyz me zpalila lava tak ze me spadne sunka ale to ze vsech

a jeste ted po bannu to tam zase nekdo hazi a je tam toho zase plno tak to ja asi nejsem tak prosimte to je dostacujici dukaz ne nwbo ja us nevim
Návrat nahoru Goto down
Risek
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 13
Body : 22
Vek : 28

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: :D   UNBAN mickal EmptyFri Jun 03, 2011 11:52 pm

Je ti 14 a sotva viš co je to internet Very Happy to ses nakej debil nbo co? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

Pocet prispevku : 59
Body : 75
Reputace : 2
Vek : 28

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptySat Jun 04, 2011 12:00 am

Mickal tys byl prvni kdo ji zacal hazet takze nemluv - prijdu do netheru a vidim hodne sumky kterou vyhazujes z inventare sunku tak toho nech
Návrat nahoru Goto down
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptySat Jun 04, 2011 10:05 am

raccoon napsal:
Mickal tys byl prvni kdo ji zacal hazet takze nemluv - prijdu do netheru a vidim hodne sumky kterou vyhazujes z inventare sunku tak toho nech

to sem totiz nevedel ze se to mnozi timdle a to asi nevedel nikdo a ja jsem to hazel abych vzal ten DIA mec co tam byl na zemi
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55
Reputace : 2

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptySat Jun 04, 2011 12:18 pm

mickal napsal:
a jeste ted po bannu to tam zase nekdo hazi a je tam toho zase plno tak to ja asi nejsem tak prosimte to je dostacujici dukaz ne nwbo ja us nevim

To, že se tam furt množí ta šunka nedokazuje tvoji nevinu, ale to že si nebyl jedinej "chytrák" (****** ***** *********) na serveru !
Návrat nahoru Goto down
typekcz
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
typekcz

Pocet prispevku : 25
Body : 36

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptySun Jun 05, 2011 11:34 am

on má nějaké hacky jednou mě zabil krumpáčem a to jsem měl železnou zbroj a diamantový meč a on měl jen ten krumpáč
Návrat nahoru Goto down
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptyMon Jun 06, 2011 7:17 pm

hacky nemam a na jak dlouho mam BAN vsicky dostali na tejden tak co ja? ja kterej dostal bezduvodnej ban prosil bych co nejdrive !:!
Návrat nahoru Goto down
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptyTue Jun 07, 2011 10:10 pm

kdy prosimvas dostanu ten UNBAN?
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

UNBAN mickal Empty
PříspěvekPředmět: Re: UNBAN mickal   UNBAN mickal EmptyThu Jun 09, 2011 2:26 pm

Uz mas unban...