DOWNLOAD Baby Craftsman
Pocet prispevku : 3 Body : 4 Reputace : 0 Join date : 07. 06. 11
| Předmět: Ban hráči Tazzi Tue Jun 07, 2011 3:59 pm | |
| Zdravím. Chci podat stížnost na hráče tazzi a Risek který mi zničil dům. Vulgárně se pod tím podepsali a ten dům mi zničili. Proto prosím o ban. Screeny dám do RARU ke stažení a to z důvodu že toho ničil tolik abyste to viděli všecko. Prosím o vyřešení problému těchto dvou hráčů. Link ke stažení fotek je - kód:
-
http://www.ulozto.cz/9274803/foto-minecraft-rar Děkuji DOWNLOAD | |
|
Tazzi Baby Craftsman
Pocet prispevku : 5 Body : 3 Reputace : -2 Join date : 02. 06. 11
| Předmět: :DDDDDDDDDD Tue Jun 07, 2011 4:19 pm | |
| Ty si mi ale vtipalek.. :DD Takze 1. Nebyl jsem to já.. :DD Za 2. i kdybych byl ,nemas sebemensi dukaz ,neni tam nick hrace nad postavou.. A za 3. .. :-) Dobrý pokus ,ale příště zkus více zapojit brain ,kazdy prece vi ,ze mam skin.. :-) | |
|
DOWNLOAD Baby Craftsman
| Předmět: Re: Ban hráči Tazzi Tue Jun 07, 2011 4:57 pm | |
| nechápu co tím myslíš... Prišel sem na server a barák sem měl rozbitej a na cedulích toto napsáno. Jestli se chceš pokochat je to tam do teď. Nevím co to znamená Brain a to sem neser... Prostrě si přeju ten barák dát do původního stavu ! Lidi si taktéž stěžovali že si jim taky něco udělal... Jeden znich byl hráč Krokot. neni tam nick hrace nad postavou -- tím si myslel co? Nenačapal sem tě když si to ničil... nevím kdy to mohlo být když sem asi před hgodinou a půl přišel na server a bylo to tam rozje**ný. Prostě to nějak vyřešte | |
|
NeumimTo Hunter
Pocet prispevku : 69 Body : 105 Reputace : 7 Join date : 30. 03. 11
| Předmět: Re: Ban hráči Tazzi Tue Jun 07, 2011 7:47 pm | |
| ty screeny jsou nicneříkající, ty cedulky tam mohl dát kdokoliv | |
|
Duckie Baby Craftsman
Pocet prispevku : 3 Body : 3 Reputace : 0 Join date : 15. 05. 11
| Předmět: Re: Ban hráči Tazzi Tue Jun 07, 2011 9:32 pm | |
| xDDDD tak ten nápis nad postavou není ,protože si to fotil z 3D pohledu a to jeho. (klávesa F5) myslím. A ty cedulky tam fakt mohl dat kdokoliv. Viz. tohle (btw sry za velikost) | |
|
DOWNLOAD Baby Craftsman
| Předmět: Re: Ban hráči Tazzi Wed Jun 08, 2011 12:31 am | |
| tenmto obnrazuek tm,a nmepatri to jsem, toztizu ja ta postavicka | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Ban hráči Tazzi | |
| |
|