MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nelze se připojit

Goto down 
+3
maxpayne
Larsik
detox
7 posters
AutorZpráva
detox
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 2
Body : 4
Reputace : 0

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptySat Jun 18, 2011 2:05 am

NA server sem se pojil každý den a dneska se prostě jen na dlouho zobrazí ,,Logging in'' a asi po půl minutě mi to napíše End of Stream...
Návrat nahoru Goto down
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Pocet prispevku : 37
Body : 52
Reputace : 4

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptySat Jun 18, 2011 1:59 pm

Jenoduše nejede server.. Čti shoutbox ;o
Návrat nahoru Goto down
maxpayne
Baby Craftsman
Baby Craftsman
maxpayne

Vek : 29
Bydliste : Ústecký kraj

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptySun Jun 19, 2011 12:23 pm

mě to píše to samý a server je on.
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Bydliste : Ostrava

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptySun Jun 19, 2011 1:04 pm

maxpayne napsal:
mě to píše to samý a server je on.
To že napsal, že server "nejede" myslel tím, že se na něho připojit momentálně nemůžeš, protože je "kousnutý" , ale ONLINE server je(myslím tím zapnutý) ale něco pravděpodobně způsobilo to, že se na něj nemůžeš připojit a ten script na ONLINE/OFFLINE nerozpozná jestli se na něj dá připojit nebo nedá, ten rozpoznává jen jestli je zapnutý/vypnutý server.
Návrat nahoru Goto down
maxpayne
Baby Craftsman
Baby Craftsman
maxpayne

Bydliste : Ústecký kraj

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptySun Jun 19, 2011 1:10 pm

ju, aha Smile děkuju za vysvětlení ;-)
Návrat nahoru Goto down
Programos
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

Pocet prispevku : 25
Body : 36

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptySun Jun 19, 2011 6:41 pm

Po dlouhé době jsem se chtěl přijít taky podívat, upgradnul jsem na verzi 1.6.6 (force-updaterem) a mám uplně ten samý problém. Zkoušel jsem v pátek- "logging in"->"end of stream" a teď, v neděli mi hlásí to samé. Tak to zkusím ještě večer,...

EDIT: Teď se dívám a v levém horním rohu mám napsáno "Minecraft Beta1.6.6 unlicensed copy Sad Pursache at minecraft.net" Tak je i možné, že je to tím :-p
Návrat nahoru Goto down
vantyto
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
vantyto

Pocet prispevku : 32
Body : 46

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptySun Jun 19, 2011 8:47 pm

Programos napsal:
Po dlouhé době jsem se chtěl přijít taky podívat, upgradnul jsem na verzi 1.6.6 (force-updaterem) a mám uplně ten samý problém. Zkoušel jsem v pátek- "logging in"->"end of stream" a teď, v neděli mi hlásí to samé. Tak to zkusím ještě večer,...

EDIT: Teď se dívám a v levém horním rohu mám napsáno "Minecraft Beta1.6.6 unlicensed copy Sad Pursache at minecraft.net" Tak je i možné, že je to tím :-p

neni to tím, jak už psal Torty a DomDom na hl. stránce v shoulboxu, SERVER JE KOUSLEJ
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit EmptyTue Jun 21, 2011 10:55 pm

SERVER JE OPET ONLINE!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nelze se připojit Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nelze se připojit   Nelze se připojit Empty

Návrat nahoru Goto down

Nelze se připojit
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nelze se pripojit po loggin in mi to pise conect lost
» Jak se připojit