| Nelze se připojit | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
detox Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 4 Reputace : 0 Join date : 11. 05. 11
| Předmět: Nelze se připojit Sat Jun 18, 2011 2:05 am | |
| NA server sem se pojil každý den a dneska se prostě jen na dlouho zobrazí ,,Logging in'' a asi po půl minutě mi to napíše End of Stream... | |
|
| |
Larsik Helper
Pocet prispevku : 37 Body : 52 Reputace : 4 Join date : 05. 05. 11
| Předmět: Re: Nelze se připojit Sat Jun 18, 2011 1:59 pm | |
| Jenoduše nejede server.. Čti shoutbox ;o | |
|
| |
maxpayne Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 4 Reputace : 0 Join date : 12. 06. 11 Vek : 29 Bydliste : Ústecký kraj
| Předmět: Re: Nelze se připojit Sun Jun 19, 2011 12:23 pm | |
| mě to píše to samý a server je on. | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Nelze se připojit Sun Jun 19, 2011 1:04 pm | |
| - maxpayne napsal:
- mě to píše to samý a server je on.
To že napsal, že server "nejede" myslel tím, že se na něho připojit momentálně nemůžeš, protože je "kousnutý" , ale ONLINE server je(myslím tím zapnutý) ale něco pravděpodobně způsobilo to, že se na něj nemůžeš připojit a ten script na ONLINE/OFFLINE nerozpozná jestli se na něj dá připojit nebo nedá, ten rozpoznává jen jestli je zapnutý/vypnutý server. | |
|
| |
maxpayne Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 4 Reputace : 0 Join date : 12. 06. 11 Vek : 29 Bydliste : Ústecký kraj
| Předmět: Re: Nelze se připojit Sun Jun 19, 2011 1:10 pm | |
| ju, aha děkuju za vysvětlení ;-) | |
|
| |
Programos Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 25 Body : 36 Reputace : 0 Join date : 04. 04. 11
| Předmět: Re: Nelze se připojit Sun Jun 19, 2011 6:41 pm | |
| Po dlouhé době jsem se chtěl přijít taky podívat, upgradnul jsem na verzi 1.6.6 (force-updaterem) a mám uplně ten samý problém. Zkoušel jsem v pátek- "logging in"->"end of stream" a teď, v neděli mi hlásí to samé. Tak to zkusím ještě večer,... EDIT: Teď se dívám a v levém horním rohu mám napsáno "Minecraft Beta1.6.6 unlicensed copy Pursache at minecraft.net" Tak je i možné, že je to tím :-p | |
|
| |
vantyto Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 46 Reputace : 0 Join date : 12. 04. 11
| Předmět: Re: Nelze se připojit Sun Jun 19, 2011 8:47 pm | |
| - Programos napsal:
- Po dlouhé době jsem se chtěl přijít taky podívat, upgradnul jsem na verzi 1.6.6 (force-updaterem) a mám uplně ten samý problém. Zkoušel jsem v pátek- "logging in"->"end of stream" a teď, v neděli mi hlásí to samé. Tak to zkusím ještě večer,...
EDIT: Teď se dívám a v levém horním rohu mám napsáno "Minecraft Beta1.6.6 unlicensed copy Pursache at minecraft.net" Tak je i možné, že je to tím :-p neni to tím, jak už psal Torty a DomDom na hl. stránce v shoulboxu, SERVER JE KOUSLEJ | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Nelze se připojit Tue Jun 21, 2011 10:55 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nelze se připojit | |
| |
|