Pocet prispevku : 43 Body : 55 Reputace : 2 Join date : 30. 05. 11
Předmět: Můj domeček z krychliček.. Wed Jun 29, 2011 11:01 am
Můj domeček z krychliček.. Je to jen základ... btw daroval jsem ho DomDomovi, tak už neni můj. Chci poděkovat Martymu za trochu cobblu a DomDomovi za protect...
Teď pár čísel Při stavbě došlo ke 2 krádežím, nad 100 zabitých mobů, 15x ublížení na zdraví, 6 vražd a 1 zesměšnění... Než jsem to dostěvěl hrál jsem asi 60 hodin... Postavil jsem to sám.. > Žádný děti ani zvířata pro mě neotročily
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
Předmět: Re: Můj domeček z krychliček.. Wed Jun 29, 2011 11:11 am
Takže už DomDom není homeless? .. Jinak pěkný, hodně pěkný, hlavně se mi líbí ten pohled z venku, vypadá to jako vchod do muzea něco podobného jsem si chtěl taky postavit
Asantir Skilled Craftsman
Předmět: Re: Můj domeček z krychliček.. Sat Aug 20, 2011 3:46 pm
Tak mám tu pár screenů dalších staveb... Předem bych rád napsal, že tenhle server je super a NIKDY ! bych ho nevyměnil... Proč ne ? Blbost je všude a je nesmrtelná... nejde utéct dále jsem tu poznal pár "normálních" lidí s kterejma byla sranda.. Co tím chci říct ?.. Něco mi zkazilo chuť hrát tuhle hru a chtěl bych, aby někdo převzal ty stavby, protože já už tu hrát nebudu (jen se někdy mrknu co je novýho a vysměji se DMDangovi )... K těm stavbám ... něco není dodělaný.. něco je bezvýznamný.. něco se snědlo... Chtěl bych, aby DomDom rozhodl co s tim bude.. btw ta pyramida je ze SANDSTONU ! ... btw podruhé.. DomDome ta moje nabídka s tím pomáháním na 1.8 platí, třeba k otestování jak je horká, a hluboká láva
.. btw to Unlicensed Copy je jen chyba ... je to original... K L1, když už tu nebudu hrát DomDome mohl by si snížit svoje nároky na Lůzy 1. třídy..
DMDang Skilled Craftsman
Pocet prispevku : 42 Body : 56 Reputace : 0 Join date : 03. 06. 11 Vek : 29 Bydliste : Náchod
Předmět: Re: Můj domeček z krychliček.. Sat Aug 20, 2011 8:39 pm
Nebudeš hrát ?!?! :O
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
Předmět: Re: Můj domeček z krychliček.. Sun Aug 21, 2011 12:08 am
To mě na rovinu sereš chlape! Nejlepší stavitel na serveru a chce končit -_- ...v tom případě jsi piš, že tu nabídku k testování rozhodně využiji, víckrát, často...nicméně nabídka k té 1.8 ode mě stále platí! Pokud tedy ten systém bude takový jaký bude. Doufám, že aspoň na TSku budeš často kvůli Borderlands... ...L1 ti rozhodně zůstává a nároky snižovat nehodlám...ty parchanti si to prostě nezaslouží... ...věřim, že se tam ještě obejvíš a úplně nad tím nezanevřes...byla by to škoda... ---- PS: Jestli používáš ICQ, Skypa...hoď mě na sebe kontakt do PMka...
Asantir Skilled Craftsman
Tak skončit s minecraftem mám zakázáno ... Chci jen ukázat co jsem smolil v SP... Je to nedodělaný a taky to asi tak zůstane (jako moje každá stavba.. (a není čas))..