MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

DIVINEDC a prase

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Pocet prispevku : 26
Body : 29
Reputace : 0
Vek : 27

DIVINEDC a prase Empty
PříspěvekPředmět: DIVINEDC a prase   DIVINEDC a prase EmptyWed Jul 06, 2011 2:07 pm

Prosím rád bych požádal aby už konečně někdo zabanoval DIvineDC nemám lagy a přesto mě zabijí aspoň 10 kostiček ode mně bez luku ašípů jen se sekirou mi dává velký dmg jako s diamantovim, pak ještě praseeCZ který může otevítar vše bez povolení
Návrat nahoru Goto down
Archom
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

Pocet prispevku : 24
Body : 36
Vek : 36
Bydliste : Znojmo

DIVINEDC a prase Empty
PříspěvekPředmět: Re: DIVINEDC a prase   DIVINEDC a prase EmptyWed Jul 06, 2011 6:57 pm

camper96 napsal:
Prosím rád bych požádal aby už konečně někdo zabanoval DIvineDC nemám lagy a přesto mě zabijí aspoň 10 kostiček ode mně bez luku ašípů jen se sekirou mi dává velký dmg jako s diamantovim, pak ještě praseeCZ který může otevítar vše bez povolení

delej screeny jinak nebude nic...
Návrat nahoru Goto down
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Pocet prispevku : 37
Body : 52
Reputace : 4

DIVINEDC a prase Empty
PříspěvekPředmět: Re: DIVINEDC a prase   DIVINEDC a prase EmptyThu Jul 07, 2011 7:58 pm

Zažil jsem to samé Surprised Buď je to bug serveru, který ho pronásleduje po celou tu dobu, což je hloupost, nebo je to nějaký ten hack, ale nic, co by tomu odpovídalo, jsem nenašel.
Jinak tento topic patří sem - http://mc-server.forumotion.com/f9-komunita
Návrat nahoru Goto down
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Pocet prispevku : 26
Body : 29
Vek : 27

DIVINEDC a prase Empty
PříspěvekPředmět: ...   DIVINEDC a prase EmptyThu Jul 07, 2011 8:07 pm

sorry za špatné umístění....
celkem mně štve to, že když se dá tnt mimo residenci tak to bouchne a udělá to škodu i v residenci.... takhle mi zmizel dům .... no stejně bych řekl, že to někdo přehackoval
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

DIVINEDC a prase Empty
PříspěvekPředmět: Re: DIVINEDC a prase   DIVINEDC a prase Empty

Návrat nahoru Goto down

DIVINEDC a prase
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Komunita-
Přejdi na: