Family_guy Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 14 Body : 17 Reputace : 0 Join date : 10. 07. 11
| Předmět: Příkazy na shop Sun Jul 10, 2011 4:14 pm | |
| Jak udělat cedulky k shopu, atd. - všude na forku hledám, ale nikde nemůžu najít, přitom mě jeden admin (nechci jmenovat ) nasměroval právě sem . A kdyžtak pokud je to furt stejný jako minule když tu ten plugin byl tak taky napište | |
|
Family_guy Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 14 Body : 17 Reputace : 0 Join date : 10. 07. 11
| Předmět: Re: Příkazy na shop Sun Jul 10, 2011 6:06 pm | |
| No tak už vim, ale nebylo by lepší obnovit starý cedulkový systém ? - tenhle je jak sto let za vopicema. Chápu, že na 1.7.3 asi ten plugin ještě nebude, ale rozhodně je lepší než ten co je tam teď - tak až ho najdete na v.1.7.3 tak sem napište a prosím, opravdu byl mnohem lepší ten starší | |
|
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Příkazy na shop Sun Jul 10, 2011 7:28 pm | |
| - Family_guy napsal:
- ....ale nikde nemůžu najít, přitom mě jeden admin (nechci jmenovat ) nasměroval právě sem ..
Já jsem tě nenasměroval sem, asi blbě čteš. Nasměroval jsem tě na google kde sis měl vyhledat "Minecraft Local Shop " příkazy když chceš vědět jak si vytvořit shop, protože ten plugin by tu podle toho co já vím neměl být dlouho a měl by být nahrazený NPC botama( na obchod NPC trader viz. novinka na webu http://www.mc-server.hys.cz/prechod-na-verzi-1-7-2 ) takže by pak zřejmě Local Shop fungovat neměl ale byl by generální shop s NPC(a tudíž není potřeba překládat příkazy z Local Shop a psát je na fórum). A kdyby na serveru byl ten starý plugin s cedulkama, tak by ses to dozvěděl ( /pl na serveru, novinka na webu nebo na fóru). //E: Takže by měl zůstat teda ten Local Shop, tudíž příkazy se za nedlouho objeví na fóru :-) Každopádně pokud nechceš čekat tak si to najdeš na to googlu nebo bukkit.org v "Get Plugins " | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Příkazy na shop | |
| |
|