MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Příkazy na shop

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Family_guy
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 14
Body : 17
Reputace : 0

Příkazy na shop Empty
PříspěvekPředmět: Příkazy na shop   Příkazy na shop EmptySun Jul 10, 2011 4:14 pm

Jak udělat cedulky k shopu, atd. - všude na forku hledám, ale nikde nemůžu najít, přitom mě jeden admin (nechci jmenovat Smile) nasměroval právě sem Sad. A kdyžtak pokud je to furt stejný jako minule když tu ten plugin byl tak taky napište Smile
Návrat nahoru Goto down
Family_guy
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 14
Body : 17
Reputace : 0

Příkazy na shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Příkazy na shop   Příkazy na shop EmptySun Jul 10, 2011 6:06 pm

No tak už vim, ale nebylo by lepší obnovit starý cedulkový systém ? - tenhle je jak sto let za vopicema. Chápu, že na 1.7.3 asi ten plugin ještě nebude, ale rozhodně je lepší než ten co je tam teď - tak až ho najdete na v.1.7.3 tak sem napište a prosím, opravdu byl mnohem lepší ten starší Smile
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

Příkazy na shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Příkazy na shop   Příkazy na shop EmptySun Jul 10, 2011 7:28 pm

Family_guy napsal:
....ale nikde nemůžu najít, přitom mě jeden admin (nechci jmenovat Smile) nasměroval právě sem Sad..
Já jsem tě nenasměroval sem, asi blbě čteš. Nasměroval jsem tě na google kde sis měl vyhledat "Minecraft Local Shop " příkazy když chceš vědět jak si vytvořit shop, protože ten plugin by tu podle toho co já vím neměl být dlouho a měl by být nahrazený NPC botama( na obchod NPC trader viz. novinka na webu http://www.mc-server.hys.cz/prechod-na-verzi-1-7-2 ) takže by pak zřejmě Local Shop fungovat neměl ale byl by generální shop s NPC(a tudíž není potřeba překládat příkazy z Local Shop a psát je na fórum).
A kdyby na serveru byl ten starý plugin s cedulkama, tak by ses to dozvěděl ( /pl na serveru, novinka na webu nebo na fóru).
//E: Takže by měl zůstat teda ten Local Shop, tudíž příkazy se za nedlouho objeví na fóru :-) Každopádně pokud nechceš čekat tak si to najdeš na to googlu nebo bukkit.org v "Get Plugins " Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Příkazy na shop Empty
PříspěvekPředmět: Re: Příkazy na shop   Příkazy na shop Empty

Návrat nahoru Goto down

Příkazy na shop
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Příkazy
» Herní přikazy
» Shop