jacker Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 7 Body : 5 Reputace : -2 Join date : 10. 07. 11
| Předmět: Žadost o unban Sun Jul 10, 2011 6:27 pm | |
| Chtel bych se predevsim omluvit za to ze jsem využíval bugu. vse ste mi sebrali tak mi prosim dejte unban
dekuji moc Jacker (IP ban) | |
|
| Předmět: Re: Žadost o unban Sun Jul 10, 2011 6:35 pm | |
| a vim jeste kdo ten bug vyuzival | |
|
Asantir Skilled Craftsman
Pocet prispevku : 43 Body : 55 Reputace : 2 Join date : 30. 05. 11
| Předmět: Re: Žadost o unban Mon Jul 11, 2011 8:10 am | |
| Co si čekal, když si využíval bugu ? Pak nějakej důvod proč dostat unban ? A pak ještě napráskat ostatní (v době kdy maš ban) to o něčem svědčí... btw je to na adminech, ale u mně si neprospěl... | |
|
| Předmět: Re: Žadost o unban Mon Jul 11, 2011 10:15 am | |
| asantire ja nechci napraskat ja jen rikam ze neni spravedlivi ze ja jedinej za to dostanu ban a rester a filas atd.. nic | |
|
Asantir Skilled Craftsman
Pocet prispevku : 43 Body : 55 Reputace : 2 Join date : 30. 05. 11
| Předmět: Re: Žadost o unban Mon Jul 11, 2011 11:13 am | |
| - jacker napsal:
- asantire ja nechci napraskat ja jen rikam ze neni spravedlivi ze ja jedinej za to dostanu ban a rester a filas atd.. nic
Jasný... Chtěl jsem jen říct, že si je nahlásil až po tom co si dostal ban a né před tím.. Když jsi u tý spravedlnosti myslíš, že máš ban neprávem ? (Furt jsem si nepřečetl proč cbys měl mít unban)... btw pokud jde o ty ostatni, tak to asi admini budou řešít a zkontrolujou je (pochybuji. že se trest bude měnit) ... a to, že jsi dostal ban jako JEDINEJ to neni pravda... např. Aerka, Pusher (nebo jak se jmenoval) a další ... | |
|
| Předmět: Re: Žadost o unban Mon Jul 11, 2011 11:17 am | |
| - Asantir napsal:
- jacker napsal:
- asantire ja nechci napraskat ja jen rikam ze neni spravedlivi ze ja jedinej za to dostanu ban a rester a filas atd.. nic
Jasný... Chtěl jsem jen říct, že si je nahlásil až po tom co si dostal ban a né před tím.. Když jsi u tý spravedlnosti myslíš, že máš ban neprávem ? (Furt jsem si nepřečetl proč cbys měl mít unban)... btw pokud jde o ty ostatni, tak to asi admini budou řešít a zkontrolujou je (pochybuji. že se trest bude měnit) ... a to, že jsi dostal ban jako JEDINEJ to neni pravda... např. Aerka, Pusher (nebo jak se jmenoval) a další ... Jo to jo ,ale ja to vedel od toho dne a domdovovi jsem se priznal a rekl jsme mu to a ban ale to uz je jedno | |
|
Roop3r Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 7 Body : 7 Reputace : 0 Join date : 10. 07. 11 Vek : 34 Bydliste : Liberec
| Předmět: Re: Žadost o unban Mon Jul 11, 2011 1:55 pm | |
| To máš pravdu že už je to jedno, dej te ten to topic lock. Stačí ten horní, "ten můj". :-) LOCK please | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Žadost o unban | |
| |
|