MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Žadost o unban

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
jacker
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 7
Body : 5
Reputace : -2

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Žadost o unban    Žadost o unban  EmptySun Jul 10, 2011 6:27 pm

Chtel bych se predevsim omluvit za to ze jsem využíval bugu.
vse ste mi sebrali tak mi prosim dejte unban

dekuji moc Jacker (IP ban)
Návrat nahoru Goto down
jacker
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žadost o unban    Žadost o unban  EmptySun Jul 10, 2011 6:35 pm

a vim jeste kdo ten bug vyuzival
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55
Reputace : 2

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žadost o unban    Žadost o unban  EmptyMon Jul 11, 2011 8:10 am

Co si čekal, když si využíval bugu ? lol! Pak nějakej důvod proč dostat unban ? A pak ještě napráskat ostatní (v době kdy maš ban) to o něčem svědčí... btw je to na adminech, ale u mně si neprospěl... Basketball
Návrat nahoru Goto down
jacker
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žadost o unban    Žadost o unban  EmptyMon Jul 11, 2011 10:15 am

asantire ja nechci napraskat ja jen rikam ze neni spravedlivi ze ja jedinej za to dostanu ban a rester a filas atd.. nic
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55
Reputace : 2

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žadost o unban    Žadost o unban  EmptyMon Jul 11, 2011 11:13 am

jacker napsal:
asantire ja nechci napraskat ja jen rikam ze neni spravedlivi ze ja jedinej za to dostanu ban a rester a filas atd.. nic

Jasný... Chtěl jsem jen říct, že si je nahlásil až po tom co si dostal ban a né před tím..
Když jsi u tý spravedlnosti myslíš, že máš ban neprávem ? (Furt jsem si nepřečetl proč cbys měl mít unban)...
btw pokud jde o ty ostatni, tak to asi admini budou řešít a zkontrolujou je (pochybuji. že se trest bude měnit) ... a to, že jsi dostal ban jako JEDINEJ to neni pravda... např. Aerka, Pusher (nebo jak se jmenoval) a další ...
Návrat nahoru Goto down
jacker
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žadost o unban    Žadost o unban  EmptyMon Jul 11, 2011 11:17 am

Asantir napsal:
jacker napsal:

Jasný... Chtěl jsem jen říct, že si je nahlásil až po tom co si dostal ban a né před tím..
Když jsi u tý spravedlnosti myslíš, že máš ban neprávem ? (Furt jsem si nepřečetl proč cbys měl mít unban)...
btw pokud jde o ty ostatni, tak to asi admini budou řešít a zkontrolujou je (pochybuji. že se trest bude měnit) ... a to, že jsi dostal ban jako JEDINEJ to neni pravda... např. Aerka, Pusher (nebo jak se jmenoval) a další ...
Jo to jo ,ale ja to vedel od toho dne a domdovovi jsem se priznal a rekl jsme mu to a ban ale to uz je jedno
Návrat nahoru Goto down
Roop3r
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Roop3r

Body : 7
Reputace : 0
Vek : 34
Bydliste : Liberec

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žadost o unban    Žadost o unban  EmptyMon Jul 11, 2011 1:55 pm

To máš pravdu že už je to jedno, dej te ten to topic lock. Stačí ten horní, "ten můj". :-)

LOCK please Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Žadost o unban  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žadost o unban    Žadost o unban  Empty

Návrat nahoru Goto down

Žadost o unban
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Žádost o unBAN-
Přejdi na: