MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Roop3r
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Roop3r

Pocet prispevku : 7
Body : 7
Reputace : 0
Vek : 34
Bydliste : Liberec

Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! Empty
PříspěvekPředmět: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptySun Jul 10, 2011 10:25 pm

Zdravím,
Chci se dneska připojit do hry a nemůžu, protože mi to píše todle:

Click:
Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! Ipbanned.th

Ve hře jsem nebyl zhruba týden a už mám ban. Hmm to je pěkný co?
Asi si řikáte proč jsem dostal BAN a jak je to možný?

Řeknu to takhle:
Nikdy jsem nepoužíval cheaty ani hack, max. v GTAčku nebo v AoE II na starym kompu když jsem byl ještě malý pívo. A teď mám mít BAN za to že 10ti letej kluk co nemá ještě moc rozum hrál doma na počítači na vašem serveru Minecraft a dostal IP Ban za to že využíval podle Vás bugy ve hře? A já mám taky BAN, jelikož ten kluk je můj bratránek a máme stejnýho internetovího poskytovatele? Navíc může to někdo dokázat? Má někdo snad screen? Já jsem zrovna ve hře nebyl, tak nevim..
Bavím se o hráči "jacker"
Píšu jsem pro to, protože jsem docela rozčílenej. Brácha "Pushover" co vyhledal tajten server a začal na něm hrát tu má už pěknou parcelu a na ní domeček a hotel. Myslim si že by jste ho někdo mohl znát, protože tajta komunita zas není tak veliká a už tu hraje celkem dlouho. A vůbec nijak nedělá problémy na tom to serveru, jak v chování tak v hraní.

Prosím teda Admini/GMka PlayerX nebo DomDom o UnBan.
Snad mě chápete, jsem starší a jen se zastávám a chci tajten problém vyřešit. Protože každý máme svůj počítač jen né "jinou IP adresu", prosím berte mě vpotaz už tím že jsem si dal s tím to topicem práci.
Děkuji za pochopení.. Wink

EDIT: Pravidla barev. DomDom
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyMon Jul 11, 2011 5:37 am

Chápu. Ale...opět porušení pravidel. A já vím, možná maličkost, ale už to něco značí.
Viz. část pravidel:
3. Barvy v textu
-červená - určená pouze pro skupinu: Administrátoři
-zelená - určená pouze pro skupinu: Administrátoři, (Globální) Moderatoří
-fialová - určená pouze pro skupinu: Administrátoři, VIP

Dobře, budiž.
Proč je tak těžké respektovat ostatní? Proč je tak těžké respektovat pravidla lidí, kteří na tomto projektu nějakým způsobem dělají a to i pro VÁS!?!

Proč je tak těžké chovat se slušně? Proč zneužíváte ten bug? Vždyť minecraft o tomhle není nebo jo?!? To už jsi rovnou můžete vše naházet u vás v Singlu.
Proč se nemůžete chovat tak aby z toho měl každý užitek? Co jste si mysleli?
Já nevím pánové...
Mistře Roop3re, chápu tě. Naštve to. Ale teď se na to podívej z mojí strany. Řekni mě, jak ti mám věřit? Jak mám věřit lidem co kašlou na nějakou etiku, na respektování ostatních hráčů a lidí co se o to starají? Já dám unban a jak to dopadne?!? Další nerespektovaní? Další zneužívání? Omlouvám se ti, že jsi to schytal i ty na druhou stranu píšeš zda máme screen apod. ...Já chci aby všichni měli stejná pravidla. Kdo to nerespektuje jde z kola ven. Nebuď naštvaný, ale zkus to pochopit a reálně zvážit. Věřil ty by jsi někomu takovému? Jasně, ty jsi někdo jiný, já jsem někdo jiný. Ale, já to udělal právem. Nemám z toho špatný pocit. Už jen proto, že jsem distancoval hráče od těch lidí co hrají fér. A mistr Jacker mě ještě napíše v podstatě přiznání o tom, že toho zneužívá, ale pokud mu nedám BAN tak mě řekne kdo další porušuje pravidla. To není žádné ospravedlnění. Tohle, mě ten člověk měl říct už dávno před tím. Ale ne takhle. Snažit se to zneužít. Nulová autorita a úcta vůči lidem co něco dělají. Já tam osobně ztrácím každý den nervy u lidí co nedokážou ani přečíst pravidla. A ještě dělají tohle? Nemůžou prostě a jednoduše hrát hru bez podvádění, zneužívaní a chovaní naprostého fracka? Co potom čekají? Já navíc nejsem hlavní admin. Já také musím respektovat vyšší autoritu a nedovolil bych jsi něco nařídit, ale zeptám se nebo něco navrhnu. Zamysli se a řekni mě, co by jsi udělal ty? Naprosto fér a od srdce. Když zvážíš víc možnosti než jen svůj pohled.
Návrat nahoru Goto down
Roop3r
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Roop3r

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyMon Jul 11, 2011 1:38 pm

Dobře..
První věc teda omlouvám se za ty barvy, netušil jsem že to je tady na fóru zakázané. - Pravidla si pročtu "fóra". Smile
Druhá věc je že tě naprosto chápu, taky jsem dělal GMko, ale jen kratší dobu na kámošovím serveru. Protože vím jaký to je a denně poslouchat ty hráče a hádat se snima mě přestalo bavit. Navíc to bylo i časově náročné, nemohl jsem dělat i jiné věci.
A třetí věc BAN se dá udělit i jinou formou aby si nepoškodil třetí stranu. Tak že jetli mohu něco navrhnout, vím že já o tom nerozhoduji a nemám do toho co mluvit, o tom rozhoduje vždy GM - né hráč.

Tak že jak si tady psal ať něco navrhnu, dal bych Jackerovi BAN na ACC nebo popřípadě BAN na počítači, teď netuším jestli to taky de. Ale myslim si že jo.. Tim pádem by nemohl hrát a snad by se to tímhle vyřešilo. Protože já jelikož jsem WoWkař, tak ti povím že mě do toho docela kluci zatáhli a začal jsem tady na mc-serveru hrát taky a udělal jsem si tu menší baráček. Jen že jak se to patchovalo, tak jsem přestal protože nešlo jak vydělávat. Tak že asi takhle jinak se mi tu líbí, jsou to dobrý lidi zatím co jsem poznal a chtěl bych dál hrát, už hlavně kvůli bráchovi "Pusherovi", protože si tu dal práci s budováním své nemovitosti. Smile

Tak že DomDome, je to na tobě.. Já jsem slušnej hráč nikdy jsem nepoužíval AIM Bot, třeba Fly Hack nebo Speed Hack ve WoWku na serveru kde hrajou lidi a kde by to mohlo nějak škodit.
A rozhodně se ve hře nechovám vůlgárně a neurážim někoho. Max. tady jsem napsal někomu když mě zabil swordem že je debil, co dělá? Smile
Děkuji..
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55
Reputace : 2

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 6:43 pm

Asi si trochu rejpnu, ale jak si psal že nepoužíváš bla bla bla ... tak si zapomněl na využíváni bugů cheers
Návrat nahoru Goto down
jacker
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Body : 5
Reputace : -2

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 6:55 pm

Asantir napsal:
Asi si trochu rejpnu, ale jak si psal že nepoužíváš bla bla bla ... tak si zapomněl na využíváni bugů cheers
asantir on to nedalal to ja
Návrat nahoru Goto down
Family_guy
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 14
Body : 17

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 7:06 pm

Já sem pro UnBan Smile
Návrat nahoru Goto down
Roop3r
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Roop3r

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 7:15 pm

Hele to teď neřeš.. Já jsem tady na serveru žádný bug nikdy nevyužil a teď jsem zjistil čím to je. A navíc jsem tu hrál asi 3 dny pak jsem přesal kvůli tomu jak se to patchovalo a pak nastal tajten problém.
Dneska jak byl Jacker na ve hře, tak psal z IP adresi která končila na 103 a já mám která končí na 134.
A věřte mi nebo ne ten ban se dal neoprávněně. Teď pozorně čtěte:

Slyšel jsem že Jacker ten bug využíval v domě mího bráchy "Pushovera" co má ty 2 residence/parcely. Na jedný byl ten baráček se střechou jako stará chaloupka, který už tam teď není a pak na pravo od toho stojí hotel, ten ještě stojí.
No a vraťme se k věci, Jacker bugoval tím že clonoval ty diamanty a to dělal právě v tom domečku který nebyl jeho, ale Pushovera. Já tam měl s Jackerem povolení že ho můžem navštěvovat a brát si věci z beden. A to je právě ten důvod proč se ten baráček smazal, Jacker dostal ban a dostal jsem ho já a i brácha. I když jsme byli oba off a nebyli jsme ve hře. Ale netuším proč nemá ban na té IP co končí na 103. Mě PlayerX odbanoval naší IP z který s bráchou hrajem a to je ta 134. Slíbil jsem Playerovi že to nikde nebudu roztrubovat, ale mrzí mě to. Jacker si začal tím že teď píše ve hře nějaký blbosti. Tak tomu ať se dá ban, on bugoval tak ať už se to konečně vyřeší prosím. Furt ve hře řeší blbosti a spamuje tam, nechtěl jsem nic psát ve hře, tak to píšu tady.
Návrat nahoru Goto down
Roop3r
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Roop3r

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 7:20 pm

Ještě dodám nechi se nějak ospravedlňovat, ale nebaví mě řešit takovídle pítomosti.. Jacker si za to může sám, tak ať on má ban. Navíc si myslím jak jsme tady četl že to všichni viděli a i teď jak psal ve hře z té IP co končí 103. Smile
Tím to se omlouvám serveru za problémy a za to že se to teď musí takhle řešit.
Návrat nahoru Goto down
jacker
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 7:21 pm

Roop3r napsal:
Hele to teď neřeš.. Já jsem tady na serveru žádný bug nikdy nevyužil a teď jsem zjistil čím to je. A navíc jsem tu hrál asi 3 dny pak jsem přesal kvůli tomu jak se to patchovalo a pak nastal tajten problém.
Dneska jak byl Jacker na ve hře, tak psal z IP adresi která končila na 103 a já mám která končí na 134.
A věřte mi nebo ne ten ban se dal neoprávněně. Teď pozorně čtěte:

Slyšel jsem že Jacker ten bug využíval v domě mího bráchy "Pushovera" co má ty 2 residence/parcely. Na jedný byl ten baráček se střechou jako stará chaloupka, který už tam teď není a pak na pravo od toho stojí hotel, ten ještě stojí.
No a vraťme se k věci, Jacker bugoval tím že clonoval ty diamanty a to dělal právě v tom domečku který nebyl jeho, ale Pushovera. Já tam měl s Jackerem povolení že ho můžem navštěvovat a brát si věci z beden. A to je právě ten důvod proč se ten baráček smazal, Jacker dostal ban a dostal jsem ho já a i brácha. I když jsme byli oba off a nebyli jsme ve hře. Ale netuším proč nemá ban na té IP co končí na 103. Mě PlayerX odbanoval naší IP z který s bráchou hrajem a to je ta 134. Slíbil jsem Playerovi že to nikde nebudu roztrubovat, ale mrzí mě to. Jacker si začal tím že teď píše ve hře nějaký blbosti. Tak tomu ať se dá ban, on bugoval tak ať už se to konečně vyřeší prosím. Furt ve hře řeší blbosti a spamuje tam, nechtěl jsem nic psát ve hře, tak to píšu tady.
Za prvi ten barak s pushem byl nas staveli jsme ho OBA.Z webu nespamuju jen jsem se te na neco ptal TOT VSE
Návrat nahoru Goto down
Roop3r
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Roop3r

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 7:27 pm

Promin, ale vyjádřim se i za Pushe který tu teď není. Pokuď vím tak ten barák byl napsanej na něj a nesl za něj následky - proto BAN! A co ty si tam jako udělal, akorát víc škody než úžitku. Jó dobře možná si s něčím pomáhal, ale to si ty dělal z dobrý vůle a Pushover to po tobě nechtěl.
A myslim si že tě tu moc lidí nemá rádo, já jsem tu bohužel jen chvíli. Ale aspoň nedělám problémy jako ty! Zamysli se nad sebou a pak něco piš jo?
Návrat nahoru Goto down
jacker
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 7:31 pm

Roop3r napsal:
Promin, ale vyjádřim se i za Pushe který tu teď není. Pokuď vím tak ten barák byl napsanej na něj a nesl za něj následky - proto BAN! A co ty si tam jako udělal, akorát víc škody než úžitku. Jó dobře možná si s něčím pomáhal, ale to si ty dělal z dobrý vůle a Pushover to po tobě nechtěl.
A myslim si že tě tu moc lidí nemá rádo, já jsem tu bohužel jen chvíli. Ale aspoň nedělám problémy jako ty! Zamysli se nad sebou a pak něco piš jo?
Ty si myslis kdyz ti je 21 a me 11 ze me dokazes zbyt tak si lepsi jo ? Pokud jo tak ti tiky co mas sou opravneni PS:vsem se omlouvam co tu ted pisu
Návrat nahoru Goto down
Roop3r
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Roop3r

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! EmptyTue Jul 12, 2011 7:35 pm

Very Happy tak todle nebudu komentovat. Nebudu tady řešit svoje rodiný problémy. Protože to nemá cenu, uzavřete topic. A admini to už dořešej (snad).
Děkuji
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!   Žádám o UnBan a vysvětlení prosím! Empty

Návrat nahoru Goto down

Žádám o UnBan a vysvětlení prosím!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prosím o unban na mou IP
» unBAN Tazzi prosim ?.. :(
» prosím o unBAN (jirin)
» Prosím on UNBAN na nick RC_Driver
» unban

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Žádost o unBAN-