MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

Pocet prispevku : 59
Body : 75
Reputace : 2
Vek : 28

Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN Empty
PříspěvekPředmět: Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN   Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN EmptyTue Jul 12, 2011 9:55 pm

Takže abych to popsal stručně tak na eventu jde o to doběhnout až na konec krátkého úseku (který budu ještě prodlužovat a optimalizovat). Jinak pokud se chcete zůčastnit tak mi ve hře napište a pokud bude dostatek zájemců tak se event bude konat. Jako vstupné se platí 1 dia (možná se časem změní) a zároveň slouží i jako výhra.
PRAVIDLA: 1.) POUZE BRNĚNÍ NIC JINÉHO NA EVENT NETAHEJTE
2.) ZÁKAZ HAŠENÍ OHŇŮ ČI JINÉ POŠKOZOVÁNÍ EVENTU
3.) ZÁKAZ DÁVÁNÍ SI /SETHOME KDEKOLI EVENTU
4.) ZÁKAZ ZABÍJENÍ HRÁČŮ
5.) ZÁKAZ LEZENÍ PRYČ Z TÉ OHRADY NA ZAČÁTKU EVENTU PŘED STARTEM
6.) ZÁKAZ OBCHÁZENÍ EVENTU - NAPŘÍKLAD JÍT OKOLO NĚHO
7.) POKUD DOJDETE NA KONEC TAK JSTE VYHRÁLI

Pokud jste už zaplatili a chcete na EVENT tak dejte /res tp Event (pokud to nefunguje tak jsem vám to ještě asi nepovolil a tak nespamujte chat)
Pokud nechcete hrát ale jen se dívat na ostatní tak dejte /res tp Event1.spectate
Pokud se vyskytnou nějaké problémy nebo uvidíte že někdo něco ničí na eventu tak mi napište a já ho buď zapálím neuznám mu výhru nebo v případě těžkých zločinů může být udělen příkaz /money set -100 000 (celkem dlouho si nic nekoupíte)

Jinak užijte si EVENT a pokud budete potřebovat nějakou radu ohledně eventu tak se mě zeptejte.
Návrat nahoru Goto down
Family_guy
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 14
Body : 17
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: Re: Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN   Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN EmptyThu Jul 14, 2011 2:56 pm

já sem zaplatil, čekal sem na /res event a těsně před začátkem eventu mi najednou klek komp! - úplně bez varování! (žádnej vir ani nic takovýho sem tam neměl), tak to zapínám a spustím minecraft, ale když se pokouším spustit server tak to nejde a komp zase kleknul! - když skouším jiné servery tak jdou a jinak pc běží bez problému, ale prostě mi to vůbec nešlo připojit a pokaždý se mi pc vipnul!

ps: dneska už sem se sice připojil ale nevím čim to bylo.
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

Pocet prispevku : 59
Body : 75
Reputace : 2
Vek : 28

PříspěvekPředmět: Re: Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN   Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN EmptyThu Jul 14, 2011 6:30 pm

Jesli chceš tak ti diamant vrátím. Jinak příště mi možná napiš ve hře.
Návrat nahoru Goto down
Family_guy
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 14
Body : 17
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: Re: Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN   Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN EmptyThu Jul 14, 2011 8:46 pm

raccoon napsal:
Jesli chceš tak ti diamant vrátím. Jinak příště mi možná napiš ve hře.
nevracej- to je v poho, akorát mě štve, že sem se nemoh zúčastnit Sad - teď musim čekat na další event
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN   Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN Empty

Návrat nahoru Goto down

Raccoon's event - DIAMOND RUUUUUUN
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Eventy-
Přejdi na: