MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Server

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Cronus
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Cronus

Pocet prispevku : 11
Body : 21
Reputace : 0

Server Empty
PříspěvekPředmět: Server   Server EmptyFri Apr 01, 2011 8:52 am

Cau,
omlouvam se mozna za hloupy dotaz, ale hledal jsem to na tomto forum a nenasel jsem to.
Zajimalo by me pro kolik lidi tento server funguje a az pojede jestli jinak normalne funguje 24/7 nebo jen to bezi na nejakem pocitaci, ktery se zapne treba v 8 am a vypne treba v 6 pm. A jeste by me zajimalo co je zde vsechno povoleny a zakazany, mam na mysli treba TNT atd... A da se nekde sehnat seznam vsech prikazu, ktere se daji vyuzit ve hre napr. jak jsem zatim pochytil: /spawn /sethome /home atd...

Diky moc za info

Cronus
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Server Empty
PříspěvekPředmět: Re: Server   Server EmptyFri Apr 01, 2011 1:39 pm

Zdravim.

1.) Maximum hráčů je zatím nastaven na 22
2.) Nejsem majitelem, ale pokud vím tak běží na vlastním PC a pokud není problém tak beží nonstop
3.) Využívaní prvků hry není zakazané, až na jedinou vyjimku a to je zapalovač/škrtátko (některé jsou ovšem "dočasně" vypnuté třeba vzhledem k testování)
4.) Seznam příkazů je v tomhle topicu http://mc-server.forumotion.com/t8-herni-pikazy (snažím se ho průběžně aktualizovat, ale naprostá vetšina tam je).
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Pocet prispevku : 55
Body : 99
Reputace : 4
Vek : 34
Bydliste : Plzeň

Server Empty
PříspěvekPředmět: Re: Server   Server EmptySat Apr 02, 2011 3:27 am

DomDom napsal:

3.) Využívaní prvků hry není zakazané, až na jedinou vyjimku a to je zapalovač/škrtátko (některé jsou ovšem "dočasně" vypnuté třeba vzhledem k testování)

TNT je zakázané. Ono sice bouchne, tebe to zabije, ale po cca 2-3 sekundach se teren + vše co bylo zncien ose spawne bez nějakých poškození. Ty ale budeš mrtvej. Je to ochrana proti záškodnim lidem co níčily majetky ostatním.
Návrat nahoru Goto down
http://www.airsoft-saas.ic.cz/
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Server Empty
PříspěvekPředmět: Re: Server   Server EmptySat Apr 02, 2011 10:17 am

Ups...Já myslel, že to bylo kvůli tomu testu s těma Creeperama a stále to trvá. Ono v podstatě je to teď i s tim Creeperem. Bouchne, zrani ale neničí. S tím TNT jsem to netušil. Díky.
Návrat nahoru Goto down
talismancz
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 1
Body : 1
Reputace : 0

Server Empty
PříspěvekPředmět: Počet hráčů   Server EmptyWed May 18, 2011 8:18 pm

Já teda nechci sejčkovat, ale proč je na serveru nastaveno tak málo místa pro hráče? Chci říct, když už server jede.. tak se nemůžu přihlásit, protože je v podstatě non-stop plno.. Není možné zvětšit kapacitu? Fakt mě to celkem vytáčí.. Tady mě to baví, všichni mi tu příjdou celkem v pohodě, proto nechci odcházet (+ mám postavenej dům) ,ale v poslední době si zahraju tak jednou za týden.. Sad
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Server Empty
PříspěvekPředmět: Re: Server   Server EmptyWed May 18, 2011 8:26 pm

Nenapadlo tě, že to třeba není možné vzhledem k technický možnostem??? Nebo otázka hostingu??? Kdyby to bylo možné tak server bude samozřejemě nastavený na více hračů. Nechci znít nepříjemně ale tato otázka mě prostě vždy nadzvedne. Krom toho nedavno byla kapacita hráčů navýšena z 22 na 50+VIP sloty (a ne, VIP není v tuto chvilku možné získat).
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Server Empty
PříspěvekPředmět: Re: Server   Server Empty

Návrat nahoru Goto down

Server
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Server
» Server tým
» Pravidla pro server