MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Ztráta věcí - Bug?

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Geroder
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 5
Body : 10
Reputace : 2

Ztráta věcí - Bug? Empty
PříspěvekPředmět: Ztráta věcí - Bug?   Ztráta věcí - Bug? EmptyFri Jul 15, 2011 5:38 pm

Nazdar,
Rád bych ohlásil možnou chybu ve hře. Do 11 hodin 15.7 bylo vše v pohodě, avšak po opětovné přihlášení v cca 15:00 téhož dne jsem si šel do rezidence pro nějaké věci a všiml jsem si, že na cedulích u truhel nejsou popisky a v truhlách žádné věci. Po počátečním šoku jsem se obrátil na helpera krapsa, který byl zrovna ve hře a dozvěděl jsem se, že sa mu stalo něco podobného. V rezidenci nikdo jiný kromě mě samotného nemá přístup do truhel. Důkaz toho, že jsem v truhlách vůbec něco měl a nenastražil jsem to schválně bohužel nemám a ani nevím, jaký by mě tohoto podezření vůbec zbavil. Tak přikládám jen pohled, který se mně naskytl při příchodu do místnosti s truhlami:

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/52/prazdnetruhly.png/

Prosím o pomoc v téhle situaci, pokud to bude možné a o vynechání příspěvků od hráčů typu: Beztak si tam nic neměl....apod.
Návrat nahoru Goto down
krapso
Moderátor
Moderátor

Pocet prispevku : 14
Body : 21
Reputace : 2
Vek : 32
Bydliste : Skalica ( Slovensko )

Ztráta věcí - Bug? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ztráta věcí - Bug?   Ztráta věcí - Bug? EmptyFri Jul 15, 2011 10:40 pm

Behom dneska som mal dalsiu staznost na prazdne cedulky,a prazdne truhly od hraca DIESEL. Tiez to iste co Geroder. Ciste cedulky, aj prazdne truhly.
Mne sa stalo,ze so mal 6 - 7 truhiel prazdnych,v 1 bola1 vec. a Cedulky mi zostali.
Návrat nahoru Goto down
culturalduke
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 67
Body : 101
Reputace : 1

Ztráta věcí - Bug? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ztráta věcí - Bug?   Ztráta věcí - Bug? EmptyFri Aug 12, 2011 8:04 pm

Ja mam podobny problem, nebyl jsem tu přes 1 měsíc, když sem se pak přihlásil do hry, tak mi v dome chybela podlaha a misty diry ve zdech a truhly, které jsem měl v podlaze zmizely i s ní.
Přitom mam protect, takže tam nikdo vlést nemohl, zmizely jen 4 truhly s vecmi, ktere jsem mel v podlaze, ale dalsi truhly i se vsemi vecmi zustaly.
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Ztráta věcí - Bug? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ztráta věcí - Bug?   Ztráta věcí - Bug? EmptyMon Aug 15, 2011 8:11 pm

O této chybě víme a je to zřejmě problém residencí. Doporučuji proto nedávat nad truhlu cedulky, spíše před ně nebo se tomu úplně vyvarovat.
Návrat nahoru Goto down
culturalduke
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 67
Body : 101
Reputace : 1

Ztráta věcí - Bug? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ztráta věcí - Bug?   Ztráta věcí - Bug? EmptyMon Aug 15, 2011 9:50 pm

Ale u truhel, které jsem měl v podlaze žádné cedule nebyly a navíc mi už po druhé zmizelo obilí, které jsem měl zasásezé v hlíně.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ztráta věcí - Bug? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ztráta věcí - Bug?   Ztráta věcí - Bug? Empty

Návrat nahoru Goto down

Ztráta věcí - Bug?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
»  /Home , ztrata veci
» ztrava veci
» Odcizení věcí (cihly, stone) / Vyreseno, Lock