MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

UnBan Anyway

Goto down 
+6
Tortyy™
camper96
Family_guy
Drmol
PlayerX
kuki111
10 posters
AutorZpráva
kuki111
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 4
Body : 4
Reputace : 0

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptySun Jul 17, 2011 8:29 pm

Já sám sice nejsem zabanovám ale můj kamarád ano.Jedná se mi o to jestli je nějaká šance aby dostala Unban.Slyšel jsme něco málo o x-ray.Jmenoval se Anyway
Já sám si myslím ,že x-ray a podobné programy používá vícero lidí na server a je jeho smůla ,že právě on byl přistížen.Také sem slyšel že prý mu to tam nainstaloval jeho bratr ,poněvadž je na chatě a mají tam jen jeden pc.To že ho používal je ,ale fakt Sad.Nikdy nepůsobil problematicky a nijak nenarušoval server.Je mi jasné že bez trestu to zůstat nemůže ,ale zmírnit by snad šel.Chybami se člověk učí.
Návrat nahoru Goto down
PlayerX
Owner + Game admin
Owner + Game admin

Pocet prispevku : 43
Body : 70
Reputace : 10

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptySun Jul 17, 2011 10:39 pm

Problem je ze se on se nepoucil , byl na to upozorneny uz driv, po nejakych 10-15 minutach v tom opet pokracoval.
Návrat nahoru Goto down
Drmol
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Drmol

Pocet prispevku : 6
Body : 9

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyMon Jul 18, 2011 1:10 am

PlayerX napsal:
Problem je ze se on se nepoucil , byl na to upozorneny uz driv, po nejakych 10-15 minutach v tom opet pokracoval.

To není pravda, alespoň podle toho, co mi říkal. Dostal kick od vYkinga, potom co se napojil znovu už ten xray neměl a šel těžit a chvilku na to IP ban.
Návrat nahoru Goto down
PlayerX
Owner + Game admin
Owner + Game admin

Pocet prispevku : 43
Body : 70
Reputace : 10

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyMon Jul 18, 2011 9:47 am

Mysli to jak 15 minut chodil... pak se najednou uprosted louky podival dolu, zacal kopat a dokopal se PRIMO na zelezo ?
Návrat nahoru Goto down
Drmol
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Drmol

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyMon Jul 18, 2011 9:58 am

PlayerX napsal:
Mysli to jak 15 minut chodil... pak se najednou uprosted louky podival dolu, zacal kopat a dokopal se PRIMO na zelezo ?

To se ti nikdy náhodou nestalo? Každopádně nejsem on, a ani mu nevidím do hlavy, jen tu píšu, co mi říkal - po tom kicku už xray neměl.
Návrat nahoru Goto down
Family_guy
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 14
Body : 17

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyMon Jul 18, 2011 11:33 am

Třeba já kutám podobně (+ jen tak cik cak) a myslim ze za to se ban nedostává (že kutáte svým způsobem, který vám hold vyhovuje, - to přece není důkaz - ale když si to představim a ještě přiložim důkaz - že se sám v podstatě přiznal tak sem PRO ban - ať to tak zůstane)
Návrat nahoru Goto down
kuki111
Baby Craftsman
Baby Craftsman

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyMon Jul 18, 2011 3:01 pm

Aha takže neni šance na zmírnění trestu ??

Návrat nahoru Goto down
camper96
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
camper96

Pocet prispevku : 26
Body : 29
Vek : 27

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyMon Jul 18, 2011 4:52 pm

no myslím si, že bude lepší mu ten ban nechat.... přece jenom když i admin VIDÍ, že doopravdy kope na přesno tak není co řešit.
Návrat nahoru Goto down
Drmol
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Drmol

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyMon Jul 18, 2011 5:12 pm

camper96 napsal:
no myslím si, že bude lepší mu ten ban nechat.... přece jenom když i admin VIDÍ, že doopravdy kope na přesno tak není co řešit.

Ale vždyť tady nejde o to, jestli to admin viděl nebo ne, on se i sám přiznal. Šlo mi o to sem napsat, že po "varovném" kicku už ty cheaty nezapnul, a to, že narazil na železo, když šel zase kopat, byla náhoda (jeho slova).

Přijde mi to jen trochu nespravedlivý, když jsem nedávno viděl, že se v chatu nějaký hráč na xray přiznal a bylo mu adminem řečeno, že když se odpojí, smaže to a napojí zpět, tak ban nedostane. Ještě navíc, když tady nedávno dostal unban flyhacker...

Rozhodnutí na mě ale samozřejmě není takže budu čekat a doufat Smile)
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyTue Jul 19, 2011 10:49 pm

Drmole jenže ty tady furt říkáš že on říkal to a to .. To ti může říct kdokoliv kdo podváděl ve hře, že po upozornění to odinstaloval/smazal a přitom nadále dělal z admina hlupáka a používal to dále, takže takové řeči typu "že po varovném" kicku už ty cheaty nezapnul" si můžeš jak si nechat pro sebe. Tady jde totiž o to, že používal něco co ho zvýhodňovalo, dostal varovný kick pro to aby tu věc s kterou se zvýhodňoval odstranil ale on se připojil na server a pokračoval v tom dále jak jsem vyčetl, takže si nemyslím že po připojení kopal jen tak do země a najednou narazil na železo a další věci....Je prostě hezké, že je to zřejmě tvůj kamarád a ty mu budeš věřit, ale adminovi to zřejmě bude šumák ještě když u toho byl sám PlayerX a na vlastní oči to viděl.
Drmol napsal:
Přijde mi to jen trochu nespravedlivý, když jsem nedávno viděl, že se v chatu nějaký hráč na xray přiznal a bylo mu adminem řečeno, že když se odpojí, smaže to a napojí zpět, tak ban nedostane

Toto skončilo ale také banem, jelikož jsem ho na serveru upozornil ať to smaže nebo mu dám ban(a mezitím jsem mu vymazal itemy apod.) on byl neustále na serveru odpojil se na 5 sekund ze serveru zase se připojil a říkal mi že to smazal, tak jsem ho jednoduše zabanoval, protože v takovém limitu to stihnout nemohl a myslel jsi že jsem na tolik hloupý, že si budu myslet že to dal pryč.
A hráč "Anyway" pokud vím byl pouze kicknut jako várování ať to smaže a zřejmě varování neuposlechl a používal x-ray dále, takže tady prostě není co víc řešit, navíc unban si má ten dotyčný hráč vyřizovat sám, ne že to za něho budou psát kamarádi.
Toť vše co bych k tomu řekl. (A je to jen můj osobní názor na věc)
Návrat nahoru Goto down
kuki111
Baby Craftsman
Baby Craftsman

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyTue Jul 19, 2011 11:01 pm

Takže závěr Playere ?? Smile

Torty docela si protiřečíš ne ?? =Kdo neumí odpouštět, boří most, který sám bude muset přejít, neboť každý člověk potřebuje odpuštění.
Frank Herbert

Naposledy upravil kuki111 dne Tue Jul 19, 2011 11:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Drmol
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Drmol

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyTue Jul 19, 2011 11:07 pm

Tortyy™ napsal:
Drmole jenže ty tady furt říkáš že on říkal to a to .. To ti může říct kdokoliv kdo podváděl ve hře, že po upozornění to odinstaloval/smazal a přitom nadále dělal z admina hlupáka a používal to dále, takže takové řeči typu "že po varovném" kicku už ty cheaty nezapnul" si můžeš jak si nechat pro sebe. Tady jde totiž o to, že používal něco co ho zvýhodňovalo, dostal varovný kick pro to aby tu věc s kterou se zvýhodňoval odstranil ale on se připojil na server a pokračoval v tom dále jak jsem vyčetl, takže si nemyslím že po připojení kopal jen tak do země a najednou narazil na železo a další věci....Je prostě hezké, že je to zřejmě tvůj kamarád a ty mu budeš věřit, ale adminovi to zřejmě bude šumák ještě když u toho byl sám PlayerX a na vlastní oči to viděl.

Zkus se vžít do jeho situace. Hraješ, posvítíš si xrayem a přijde na to admin. Kickne tě, řekneš si OK, radši už nebudu provokovat a smažu to, tak se napojíš zpátky už bez cheatů a pak dostaneš perma IP ban jenom proto, že jsi náhodou narazil na železo když jsi začal kopat rovně pod sebe a admini nevěřili, že jsi to smazal. Anyway je můj kamarád už přes 2 roky a v tomhle mu opravdu věřím.

Každopádně díky za názor, bylo by ale lepší, kdyby odpověděl PlayerX.
Návrat nahoru Goto down
See
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 1
Body : 1

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Tortyyho sen v avataru   UnBan Anyway EmptyTue Jul 19, 2011 11:24 pm

Tortyy tak ted sis docela nasral do huby co

prej : Kdo neumí odpouštět, boří most, který sám bude muset přejít, neboť každý člověk potřebuje odpuštění.
Frank Herbert

Měl by si se tim řídit ty Slone123
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyWed Jul 20, 2011 2:07 am

See napsal:
Tortyy tak ted sis docela nasral do huby co

prej : Kdo neumí odpouštět, boří most, který sám bude muset přejít, neboť každý člověk potřebuje odpuštění.
Frank Herbert

Měl by si se tim řídit ty Slone123
Ne neseru si do huby, navíc to tu už hodil kuki111 tak nevím proč to píšeš po druhé, já nejsem slepý.
A druhou šanci pokud vím dostal, když dostal kick a opět se připojil na server, kopal pod sebe a narazil čistě náhodou na železo, to je mi ale fakt hezká náhoda a přiště prosím tě, moc tě prosím rožšiř si svou slovní zásobu aby si nemusel psát "sprostě" na takové výlevy nejsem zvědavý a doufám že mi zase nějak chytře odpovíš, tedy nedoufám protože tu se má řešit unban hráče "Anyway" a ne mě.

Drmol : To že ho znáš 2 roky a věříš mu, to má nějak zásadně změnit rozhodnutí o unbanu?...

A mimochodem, já jsem taky (celou dobu) pro aby rozhodl PlayerX jelikož u toho byl a také mu dal ban, pokud jste zaslepení narážkami tak bych si přečetl co jsem na konec svého názoru napsal, takže já o unbanu tohoto hráče nerozhoduji
Tortyy napsal:
Toť vše co bych k tomu řekl. (A je to jen můj osobní názor na věc)
Návrat nahoru Goto down
Anyway
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Anyway

Pocet prispevku : 2
Body : 2

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: ...   UnBan Anyway EmptyWed Jul 20, 2011 4:08 am

Tak abych se taky teda zapojil...ano pouzival sem to...admin vYking me kicknul pod ucelem abych x-ray vypnul....coz sem taky udelal potom sem behal jen tak po krajine protoze sem si snim psal v chatu a nevedel sem jestli ma jeste smysl vubec neco delat nebo se na to vybodnout.Rozhodl sem se ze i pres odecteni penez atd. ze tu zustanu protoze tu mam kamose -Drmola atd. portnul sem se teda do domu a vzal si tam 2 krumpace a sel dolu tam kde sem kopal i predtim kdyz sem jeste mel x-ray a zacal sem jen tak kopat pod sebe...nikdo si prece misto kde budete kopat dul nevypocitavate ani nic jineho proste jen tak zacnete kopat a bud neco najdete nebo ne...zacal sem kopat asi tak 5kosticek pod zem a pak sem si udelal da se rict mistnost a vy tyhle *mistnosti* sem vytezil i to zelezo...pokud si tedy myslite ze sem to nasel pomoci x-raye je to ovsem vas nazor,ale proc bych kopal nejaky blby zelezo a ne rovnou diamanty ? jak uz sem rekl po kicku sem to odstranil a to ze sem narazil hned na zelezo byla nahoda...

Jeste bych se chtel omluvit adminovi vYking za ty narazky v chatu na nej... a vsem ostatnim za problemy.

Pokud dostanu unban budu moc rad Smile cyclops
Návrat nahoru Goto down
vYking
Game Admin
Game Admin
vYking

Body : 7
Vek : 34
Bydliste : Valhalla

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyWed Jul 20, 2011 5:01 am

Takže když jsem si pročetl topic, musím taky něco napsat. Nejdříve si myslím, že by bylo pěkné vidět jak to všechno probíhalo. Tedy tady je chat log (nepodstatné věci ostatních hráčů jsem vystříhal):
http://pastebin.com/S02KTDVs
Navíc když se nám tu začali hromadit případy lidí s xrayem, nevím jestli unbany jsou správná volba. Proto za mě unban ne, ale pokud ho někdo z admin teamu chce vzít na milost a dát ban třeba na 2týdny až měsíc s následnou podmínkou, nebudu proti, zodpovědnost pak ale padne na něj.

Ještě dodatek:
Kdyby se jednalo o normální osobu se slušným chováním, která by uznala svoji vinu za to že podváděla + klasická hláška, že to smaže a nikdy už nezapne, zůstal bych u clearu inv a chestů a prachy bych asi taky nenachal na -50k, ale dal tak -5k až -10k a udělal residenci na dům.

Prosím tedy o vyjádření pár adminů a pak lock. Za mě to je vše.
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyWed Jul 20, 2011 6:55 am

Abych se k tomu také vyjádřil.

A) Hned na začátek musím říct, že ve finále bude záležet stejně na PlayerX a to ze dvou důvodů:
1. Hl. admin
2. BAN udělil on

B) V té době jsem tam nebyl a tak mohu posoudit pouze z toho co jsi tu přečtu z logu a slyším od lidí na TS. Než jsem jsi přečetl výpis z logu říkal jsem si, že se to prostě stát může. Člověk to dá pryč...někam jde...začne kopat a ejhle, něco se najde. Je tu ovšem také pár ALE...

1. 30 sekund na > vypnutí hry, najetí do adresáře, odstranění souborů Xraye, opětovné zapnutí, přihlašení. Krapet divný.
2. Snaha se přihlásit za jiný profil.
3. Neadekvátní chování
4. Hrál jsem tu jako normální hráč nějaký ten pátek. nestalo se mě, že bych prostě začal kopat jen pod sebe a našel to.

Promiň chlape pokud ti křivdím. Ty sám nejlépe víš jak to bylo, každý občas ujede, něco pokazí. Ale z toho co tu vidím, ať už to, že napíšeš "mě je to jedno, stejně je to k ho*nu" nebo něco podobného. To, že nerespektuješ adminy nebo se z nás snažíš udělat blbce. Celkem to za tu dobu už beru, jsou takový lidé, co prostě nedokáží ocenit tu práci na tom. Nevím jestli jsi někdy měl na starosti řízení serveru, ale jak psal vYking, pokud jsi to nedělal těžko budeš chápat. A není příjemné když ti pak někdo práci nad kterou trávíš hodiny ničí nebo kazí, obzvlášť pokud to kazíš i lidem pro která ta práce je. Pokud z toho máš nějakou zvrhlou radost, pak to chce možná prášky, pokud jsem já ten co se mýlí pak je mě to líto, ale za chyby se platí. Rád bych řekl, že jsem pro unBAN, bohužel na zodpovědnost jsi to vzít nemůžu proto, že nejsem sám přesvědčen. Věř, že jsem raději když tu hráči hrají a respektují se navzájem než házet BANy.
Návrat nahoru Goto down
kuki111
Baby Craftsman
Baby Craftsman

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyWed Jul 20, 2011 1:29 pm

Domdome mám takovou připomínku přece x-ray se dá odstranit během 10sekund Smile.... stačí klasicky dát force update to ti udělá nový soubor minecraft.jar bez x-ray.Jinak děkuji za názory docela rád bych byl kdyby to nějak uzavřel PlayerX!!!A ještě neco k tomu železu.Já si myslím ,že tady je to názor vs názor takže to bych nechal být ,nemá to řešení,nejsou důkazy
Návrat nahoru Goto down
Anyway
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Anyway

Pocet prispevku : 2
Body : 2

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway EmptyWed Jul 20, 2011 3:18 pm

to DomDom : jak uz sem psal na chatu vYkingovi ze sem si ty rudy tezil abych si postavil zase pekny dum hral sem tu tak pred cca mesicem mozna driv uz nevim presne mel sem tu dum jeste z jednim kamaradem ktery uz nehraje (malina) a delali sme se stim celkem dlouhou dobu meli sme tam plno vzacnych veci a pod...pak sem prestal na chvilku hrat,pote sem se napojil a zjistil ze uz ten dum tam neni...tak sem si sel s drmolem uplne nekam pryc na mape aby se uz neopakovalo ze me to zase nekdo rozbije a rozkrade ze tam nebude ani Ň.Bavi me stavet ty domy atd. tak od toho z vetsi casti minecraft je jen me to nastvalo ze moje prace ktera zabrala celkem dost casu byla v haji. Jenom sem si chtel pomoct tim x-rayem...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

UnBan Anyway Empty
PříspěvekPředmět: Re: UnBan Anyway   UnBan Anyway Empty

Návrat nahoru Goto down

UnBan Anyway
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» unban
» UNBAN mickal
» Zadost o unban.