DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: David Hewlett aneb chlap co má koule (a mozek) Sun Jul 17, 2011 11:32 pm | |
| Je mě jasné, že tohle krapet z jiného soudku či sudu. Prostě zkrátka jiná káva, kafe, red bull, semtex, shock, Big Shock, Bigger than Big Shock, The biggest, Monster, Big Monster, Bigger than Big monster, Rockstar, K9, adrenalin, létající kovadlina, skákající Elvis, Berentzen, Jack, Daniels, Jack Daniels, doutník, poker, Piky, Pikové eso, Ace, Ace of Spades, Coca-Cola, plazma, telefon, Gambáč, jedenáctka, UFO, Flashka, hodinky, peněženka, brouci, mrtvej brouk, dva brouci, Raid, mince, cigára, server, papír, crack, sex, Dodge, Charger, 1970, topení, noc, hudba...chci říct, že to je prostě něco jiného než Minecraft, ale pokud jsi to dočetl(a) až sem byla by škoda přestat (ve skutečnosti ti to může být jedno, stejně chcípneš ale, to je už zase jiný...no...).... Je to spíš pro fanoušky seriálu Stargate Atlantis, kdo zná SGA zná McKaye. Kdo zná jeho, zná právě (famfáry prosím) Davida Hawletta který ho ztvárnil. Tento herec se také objevil ve filmu, komedii Snídaně pro psy, což snad naprosto (spolu se Zombielandem) snad naprosto bezchybná komedie. Proto kdo jste to neviděl - Snídaně pro psy. Jistě, samozřejmě, mohl jsem prostě napsat: McKaye ve filmu snídaně pro psy...blablabla...Takhle to bylo, více, mmmm...dramatické (ne vážně se prostě jen nudím, a nesuď mě Tortyy, pokud to budeš číst). Přikládám "fotografii" z filmu: | |
|
Asantir Skilled Craftsman
Pocet prispevku : 43 Body : 55 Reputace : 2 Join date : 30. 05. 11
| Předmět: Re: David Hewlett aneb chlap co má koule (a mozek) Mon Jul 18, 2011 5:43 pm | |
| Pokud si v tom uvodu psal to co te v tu chvili napadlo, tak proc te napadlo po jedenatce UFO ?! | |
|