Našiel som na nete pripravované predpokladané novinky vo verzii 1.8 a screeny..
Pripravované novinky a zmeny :
Po vygenerovaní mapy budú vygenerované kaňony,rôzne rímsy pre chôdzu,zrúcaniny. Nové 4 bloky : Tehlový kameň, machový tehlový kameň , popraskaný tehlový kameň , železné tyče. Nové veľké hríby. Multiplayer zoznam serverov. Player list , zobrazenie hráčov pomocou TAB. Najmenej jeden nový mob. Nové vylepšené osvetlenie. NPC dediny Výška viac než y=128 , ako doteraz. Nová bojová mechanika. Nová textúra Moss stone. Nová možnosť farmárčenia. (Očakáva sa Cocoa Beans) Možnosť chov zvierat. Možnosť lepšieho uloženia jedla a viac jedla v inventári. Možnosť nastavenia Gammy a Brightnees (kontrast a jas). Pravdepodobne nový launcher. Veľa nových zvukov : Strih nožníc,zmena zvuku dažďa,zvuk luku aj vrátane hitov,zvuk dverý,nový zvuk Big Slimes,chodenie skeletonov. Šprint , dvojitým stlačením klávesi dopredu. Critical hits. Blokovanie útoku hráča , alebo mobov.
A rôzne ďalšie utajené zmeny. Takže podľa mňa sa máme na čo tešiť. :-)
Našiel som screen ako bude vyzerať nový mob , celkom zaujímavý skin :-) .
Naposledy upravil krapso dne Mon Aug 01, 2011 11:41 pm, celkově upraveno 3 krát
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
To si mohl hodit sem jako update :-) http://mc-server.forumotion.com/f12-server-bugy Jinak pěkný no, jedná se o velké update před vydáním finální verze, takže se nedivím že je toho tolik i když si myslím, že po vydání finální verze budou přidávat různé featury/mody, protože to stejně zase časem omrzí
DMDang Skilled Craftsman
Pocet prispevku : 42 Body : 56 Reputace : 0 Join date : 03. 06. 11 Vek : 29 Bydliste : Náchod
Prostě...krása na 1.8 se těším Hlavně na tu techniku boje a critical hits, samozřejmě i na NPC vesničky Sice se budu muset vzdát svých staveb, ale za tohle to stojí
Wizzard Baby Craftsman
Pocet prispevku : 1 Body : 1 Reputace : 0 Join date : 01. 08. 11
je cernej a krade kosticky! ehm a ještě ste se nezminili že ma bejt nova ochrana hry, a nani jisty jestli se podaří znovu rozjet mp, (ten loader co všichni použivame, je pry zatím nejak spojen s offic serverem)
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
Předmět: Re: Minecraft 1.8 Pripravované novinky. Sat Sep 10, 2011 2:45 am
Kdo si chce vyzkoušet Minecraft 1.8 Pre-release verzi tak můžete stahovat zde, jde to bez registrovaného účtu, normálně se klasicky přihlásíte pod svým nickem jako doteď, ovšem zatím jen Singlplayer. A nezapomeňte si zazálohovat svůj dosavadní soubor "minecraft.jar" http://www.minecraftforum.net/topic/611468-want-to-play-18-early-heres-how/
raccoon Eventer
Pocet prispevku : 59 Body : 75 Reputace : 2 Join date : 05. 05. 11 Vek : 28
Tady jsem to shrnul do skoro 5-ti minutového videa - sice tam není vše, ale víc jsem nenašel/nepadlo mě to tam dát. Pomáhal mi s tím kámoš Vlcek7 na multiplayerovém serveru co jsem založil přes LAN, který sice na našem serveru nehraje - nejede mu Minecraft na jeho počítači.
Kudla Baby Craftsman
Pocet prispevku : 1 Body : 1 Reputace : 0 Join date : 12. 09. 11
nevite nekdo jak to zprovoznit na piratske verzi??? doufam ze to nesmaznete nebo ze mi nedate ban protoze na tenhle server sem se dostal prave pres piratske forum
//Tortyy : Odkaz jsem smazal, protože už jsem postnul odkaz na soubor od důvěryhodných zdrojů (Jeb je členem Mojangu) a na "pirátské" verzi to funguje, stačí jen když přepíšeš původni minecraft.jar s tímto, který tu stáhneš.