| Nejde mi MINECRAFT | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
xxmaster Baby Craftsman
Pocet prispevku : 4 Body : 9 Reputace : 0 Join date : 29. 07. 11
| Předmět: Nejde mi MINECRAFT Fri Jul 29, 2011 9:27 pm | |
| Zdravim borci Notebook mam znacka Dell Info:Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2,00Hz 2,00 GHz RAM: 2,00GB Typ systemu: 32bitovy operacni system Pero a dotykove ovladani: Pro tento displej neni k dispozici zadavani perem ani dotykove ovladani Kazdou RADU BERU!!!! Diky moc Problem Minecraftu: Mam problem s minecraftem vzdycky kdyz ho zapnu tak normal zadam nick dam a ted 10sec cerna obrazovka a pak naskoci tohle: - kód:
-
Bad video card drivers! -----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers.
--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 -------- Generated 29.7.11 19:10
Minecraft: Minecraft Beta 1.7.3 OS: Windows 7 (x86) version 6.1 Java: 1.6.0_26, Sun Microsystems Inc. VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc. LWJGL: 2.4.2 [failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765) at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:294) at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:716) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT a941bcad ---------- | |
|
| |
raccoon Eventer
Pocet prispevku : 59 Body : 75 Reputace : 2 Join date : 05. 05. 11 Vek : 28
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT Sat Jul 30, 2011 12:00 am | |
| Jaký máš operační systém a jakou grafickou kartu?
| |
|
| |
krapso Moderátor
Pocet prispevku : 14 Body : 21 Reputace : 2 Join date : 15. 05. 11 Vek : 32 Bydliste : Skalica ( Slovensko )
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT Sat Jul 30, 2011 11:22 am | |
| Presne toto iste nam robilo v škole,keď sme chceli hrať na kompoch MC. Skusil som v potom preinštalovať driver od grafiky,alebo stiahnut novší a potom išiel. Skús si napríklad stiahnut soft Driver Genius Professional (najnovšia verzia je 10). A ten soft ti dokáže updatnúť každý driver v tvojom pc, teda ak je novší. Dúfam,že ti to pojde ;-) | |
|
| |
xxmaster Baby Craftsman
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT Sat Jul 30, 2011 11:32 am | |
| Jasne Diky moc fakt zkusim to a jeste napisu jestli to jde : A jak mam jako zjistit jaky mam op.system a g.kartu? SRY SEM LAMA S KOMPEM UMIM TAK AKORAT NAINSTALOVAT A HRAT HRY A ZE VSEHO NEJVIC HAZET VIRY | |
|
| |
xxmaster Baby Craftsman
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT Sat Jul 30, 2011 11:40 am | |
| No to je v ..... nejde to ikdyz nainstaluju ten Driver Genius nevite co s tim tak muze byt Jeste pred 2 dnama mi to slo ale vcera mi privezly komp protoze byl zavirovany a ted dam si do kompa MC a nejde a ukazuje to furt co je v tom kode nahore!!! PLS poradte mi!!! | |
|
| |
krapso Moderátor
Pocet prispevku : 14 Body : 21 Reputace : 2 Join date : 15. 05. 11 Vek : 32 Bydliste : Skalica ( Slovensko )
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT Sat Jul 30, 2011 12:15 pm | |
| Keď dáš pravým tlačítkom na Tento počítač ,(Počítač). a potom Vlastnosti. Tak mal by si tam mať napísané či máš Windows a aký. Ale v tej chybe čo si sem skopíroval sa píše : OS: Windows 7 (x86) version 6.1 Takže mas win7 32bit. Verziu Javy mam takú rovnakú. 1.6.0_26. Skúsil si sťiahnuť MC od niekial inakadial? A Grafickú kratu zistíš, keď dáš : Pravým tlačítkom myši na Počítač, dáš Spravovať. Tam na lavej strane nájdeš Správca zariadení. Keď na to klikneš,tak tam tušim 3. od vrchu bude Display adapters. Keď to rozklikneš tento Display adapters,tak tam máš celý názov grafiky ktorú máš. A vlastne, si len stiahol ten program? . Ale si to aj dal preskenovať a aktualizovať? | |
|
| |
xxmaster Baby Craftsman
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT Sat Jul 30, 2011 1:00 pm | |
| mam WIN 7 32bit Graficka karta nwm jestli to je ono ale lovil sem to tu: Standartni graficky adapter s rozlisenim VGA!!! Tak mi napiste pls jak je to mozne ze mi to furt ukazuje!!! Jo a tu hru minecraft sem stahoval odkud koliv z ulozta asi 50x a kazda jina a nikde jinde ne!!! PLS poradte uz si chci zahrat :DD:D vim ze to neni lehke a tak sry ze vam davam praci navic | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT Sat Jul 30, 2011 2:43 pm | |
| Stáhni si CPU-Z http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.58-setup-en.exe udělej vše co je potřeba(instalace) a pak spusť. Vyjede ti okénko ve kterém jsou informace o tvém PC, najeď v menu na "Graphics" a buďto sem hoď screen a nebo jednoduše napiš název té karty, pak ti budeme moct poslat odkaz na stažení nových driverů. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejde mi MINECRAFT | |
| |
|
| |
| Nejde mi MINECRAFT | |
|