MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

7-segment display

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

Pocet prispevku : 59
Body : 75
Reputace : 2
Vek : 28

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: 7-segment display   7-segment display EmptyMon Aug 01, 2011 6:01 pm

Jednou jsem se bavil s Assassinem o redstone obvodech a on říkal, že jednou by chtěl udělat 7-segment display. Od té doby jsem o tom přemýšlel a pak jednoho dne když jsem se nudil jsem řekl Assassinovi, že jdu dělat ten display a tak jsme se sebrali, vybrali místo v jeho vesnici a pustili se do stavby. Nejdříve mi Assassin pomáhal, ale jak jsme dodělali display (to z toho moss stonu) tak Assassin odpadl, protože by sme se tam pletli a navíc když jsem mu začal vysvětlovat, jak udělám čísla, tak prohlásil, že to nechápe a už mě jen zásoboval věcma.
Display je nastaven, aby po zmáčknutí tlačítka přehrával čísla následovně: 5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5 4 3 2 1 0......
Rád bych ještě poděkoval Assassinovi za nářadí, redstone, místo ve vesnici a za materiál.
Pokud budete potřebovat pomoct s redstone obvodama rád vám obvod udělám. Pokud nejsem na serveru tak se můžete obrátit na Assassina nebo Asantira, oba umí s redstonem asi stejně dobře.
Jinak pokud máte nějaké dotazy tak je sem hoďte nebo mi napište ve hře.
Pro zobrazení obrázku klikněte na Spoiler:.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

[b]
Návrat nahoru Goto down
vitekc45c
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
vitekc45c

Pocet prispevku : 15
Body : 25
Reputace : 0
Vek : 27
Bydliste : Hlubooooooooooko v podzemí

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptyThu Aug 04, 2011 9:10 am

s tim musela bejt sssssssakra velka prace Shocked
Návrat nahoru Goto down
http://kcj-klan.mypage.cz/
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptyThu Aug 04, 2011 2:56 pm

No celkem jo.... ale zase jsou i slozitejsi veci
Jinak na nové mapě asi budu s Voltem dělat hodiny - 4 displeje vedle sebe
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptyThu Aug 04, 2011 3:28 pm

Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptyThu Aug 04, 2011 3:55 pm

Jo no... ale když se to tak vezme tak to není tak těžké... jediný problém je čas a materiál.
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptyThu Aug 04, 2011 4:42 pm

Toto https://www.youtube.com/watch?v=KEnB8_UdsWU&feature=BFa&list=ULk0LWJ75f60k&index=12 je trošku jiný kafe a když jsem si stahl jeho mapu tak jsem zjistil jak se to dělá a dost dobře to má promyšlený..
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptyThu Aug 04, 2011 4:52 pm

Very Happy škoda že to je na pytel...
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptyThu Aug 04, 2011 5:42 pm

Very Happy Jo no... deláš to pár dní a ve výsledku je to nanic... maximálně když to dáš na Youtube, tak můžeš získat dost odběrů.
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display EmptySun Aug 07, 2011 12:06 am

Už je nová verze s číslama 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 - jestli chcete vidět, tak mi napište ve hře
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

7-segment display Empty
PříspěvekPředmět: Re: 7-segment display   7-segment display Empty

Návrat nahoru Goto down

7-segment display
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Mix-
Přejdi na: