MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?

Goto down 
+3
krapso
raccoon
Deathaxe
7 posters
AutorZpráva
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

Pocet prispevku : 28
Body : 54
Reputace : 0

Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? Empty
PříspěvekPředmět: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyTue Aug 02, 2011 4:12 pm

caute ludia som tu novy, teraz som sa zaregistroval. chcel by som vas poziadat o radu a mozno je to trochu drzne lebo som nerobil pre tento-tuto server stranku nic dobre Very Happy ale dufam ze mi pomozete. no mam takyto problem : ked som hraval minecraft niekedy, tak hrajem hrajem, pohoda vsetko fici ale zrazu bum! cierna obrazovka a napise len VGA NO SIGNAL. a pocitac sa da iba resetovat a nic viac... a robilo mi to aj na inych hrach ako je napriklad Counter Strike Source ( ale to asi iba 4krat) a Spider man Web of Shadows( tiez asi iba 2krat) ale na minecrafte vkuse. proste ked ho zapnem tak po cca asi 5minut bum VGA NO SIGNAL... prosim strasne chcem hrat minecraft a prosil som o pomoc uz na 2forach, s tymto 3fora............

Dufam ze niesom strateny pripad a vynimka, ale ze aj mne pojde tato hra Very Happy

COMP:
Graficka karta: ATI Radeon HD 3800 series
Windows: Windows 7 32bit
Procesor: 2jadra
Ram: 2GB
Intergrovana graficka karta: Nie (aspon myslim Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

Pocet prispevku : 59
Body : 75
Reputace : 2
Vek : 28

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyTue Aug 02, 2011 6:52 pm

Za toto nejpíše může buď tvoje grafika, nebo základovka, popřípadě monitor. Zkus monitor dát na jinej počítač, jestli to dělá i tam. Jestli ne tak je něco špatně v tvém počítacči.
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyTue Aug 02, 2011 8:41 pm

diky za radu
Návrat nahoru Goto down
krapso
Moderátor
Moderátor

Pocet prispevku : 14
Body : 21
Vek : 32
Bydliste : Skalica ( Slovensko )

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyWed Aug 03, 2011 1:57 pm

Samozrejme takto na diaľku je ťažké povedať presne o čo ide. Ale môj tip je,že máš zlú grafiku. Mal som podobný problém na starom PC. A bolo to tým, že som tam mal neaký skrat a zahrievala sa mi viac a viac. Nestíhal to chladič na grafike chladiť. A jednoducho sa prehriala a vypla. Po reštartovaní PC už zase nabehla,ale len na chvílku. Vyriešilo sa to výmenou grafiky. Toľko len moj odhad a typ.
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyWed Aug 03, 2011 2:33 pm

aha, no vies mi mame z bratom spolocny comp a predtym on chcel kupit grafiku ale ja som nechcel a teraz je to naopak.... Very Happy a akku by som mal kupit?
Návrat nahoru Goto down
vitekc45c
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
vitekc45c

Pocet prispevku : 15
Body : 25
Vek : 27
Bydliste : Hlubooooooooooko v podzemí

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyThu Aug 04, 2011 9:06 am

skus koupit co nejvikonejsi za tolik penez kolik za ni chces utratit
Návrat nahoru Goto down
http://kcj-klan.mypage.cz/
Georgik
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 9
Body : 12

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyFri Aug 19, 2011 8:11 pm

Mám úplně stejný problém, možná maličko rozdílný. Stalo se mi to při hraní, bum, a černá obrazovka NO SIGNAL. Po restartovaní vůbec nic, nenaběhlo to vůbec. Monitor to není, zkoušel jsem tam i druhý monitor, úplně stejný a ten tam taky nefakal a na jinym úplně v pořádku. Tak jsem začal hrát na druhym počítači kde se stává něco divného. Při hrání delší dobu, bum černá obrazovka. No restartuju počítač a běží to hned v pohodě a už se nic takového nestane.
V grafických kartách se moc nevyznám ale myslím si, že v tom počítači, co funguje, je slabší grafika než v tom, co nefunguje.
No:

Nefungující počítač:
ATi Radeon X800

Fungující počítač:
ATi Radeon HD 2400 Pro AGP

Koukal jsem se taky na internet, kde jsou poradenský fóra, a tam si taky nikdo neví rady, bude to nějaký zádrhel...
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptySun Aug 21, 2011 1:34 pm

Georgik napsal:
Mám úplně stejný problém, možná maličko rozdílný. Stalo se mi to při hraní, bum, a černá obrazovka NO SIGNAL. Po restartovaní vůbec nic, nenaběhlo to vůbec. Monitor to není, zkoušel jsem tam i druhý monitor, úplně stejný a ten tam taky nefakal a na jinym úplně v pořádku. Tak jsem začal hrát na druhym počítači kde se stává něco divného. Při hrání delší dobu, bum černá obrazovka. No restartuju počítač a běží to hned v pohodě a už se nic takového nestane.
V grafických kartách se moc nevyznám ale myslím si, že v tom počítači, co funguje, je slabší grafika než v tom, co nefunguje.
No:

Nefungující počítač:
ATi Radeon X800

Fungující počítač:
ATi Radeon HD 2400 Pro AGP

Koukal jsem se taky na internet, kde jsou poradenský fóra, a tam si taky nikdo neví rady, bude to nějaký zádrhel...

a ako to budes riesit?
Návrat nahoru Goto down
Georgik
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 9
Body : 12

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptySun Aug 21, 2011 6:31 pm

No, nejspíš půjde do servisu.
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyMon Aug 22, 2011 11:11 am

Georgik napsal:
No, nejspíš půjde do servisu.
ale myslis ze oni ti teraz zacnu opravovat chybu z minecraftu? asi ne, ale ta ty im to povies . :DDD bude im to zniet cudne... Smile
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyMon Aug 22, 2011 10:11 pm

nevie mi niekto pomoct? prosim ja to fakt chcem zvladnut bez toho aby som kupoval daco Very Happy no sak asi aj kupim, ale neda sa to inac vyriesit?
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyWed Aug 24, 2011 8:15 pm

Deathaxe napsal:
nevie mi niekto pomoct? prosim ja to fakt chcem zvladnut bez toho aby som kupoval daco Very Happy no sak asi aj kupim, ale neda sa to inac vyriesit?
nikto? Sad
Návrat nahoru Goto down
vitekc45c
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
vitekc45c

Pocet prispevku : 15
Body : 25
Vek : 27
Bydliste : Hlubooooooooooko v podzemí

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyThu Aug 25, 2011 11:22 am

bohuzel zatim asi nikdo nezna odpoved
Návrat nahoru Goto down
http://kcj-klan.mypage.cz/
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyTue Sep 06, 2011 2:12 pm

skuma to niekto alebo je to na konci?
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyTue Sep 06, 2011 5:22 pm

Zkoumá nezkoumá... Pokud ti nikdo neodpověděl je zcela jasné že nikdo asi nezná lepší odpověď než ty odpovědi co už tu padly, takže bych napsal někde na HW fórum a vyřešil to tam.
Návrat nahoru Goto down
Bunny_kill
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 6
Body : 11

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyTue Sep 06, 2011 6:07 pm

Mohu ti jednoduše odpovědět, že je to jednoznačně HardWareový problém.
Může se to týkat připojení monitoru, grafiky, samotného monitoru, základovky, ramky, ba dokonce i procesoru (seřazeno od nejpravděpodobnějšího po méně pravděpodobné).
Dej to někomu zkušenému, kdo to zkusí a uvidí, kde je problém, z tvého popisu lze jen říci, že nejpravděpodobněji se chyba vyskytuje na grafice, či monitoru.
Při bližším ohledání by se dalo zjistit víc, ale jak říkám, dej to zkušenějším a neriskuj celkové poškození Wink .
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyFri Sep 09, 2011 7:30 pm

dik bunny Wink
Návrat nahoru Goto down
Deathaxe
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? EmptyFri Sep 09, 2011 7:30 pm

len aj taky moj skuseny kamos si stym nevie rady (25rokov a praca s PC)

alebo 29 uz? xD
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?   Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL? Empty

Návrat nahoru Goto down

Problem s minecraftom : VGA NO SIGNAL?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Problem
» Problém
» Server problém
» problém s main
» Problem se hrou

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Poradna-