MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Sněhové bloky + obrazy v protectu

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
xwagt
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 5
Body : 11
Reputace : 0

Sněhové bloky + obrazy v protectu Empty
PříspěvekPředmět: Sněhové bloky + obrazy v protectu   Sněhové bloky + obrazy v protectu EmptyMon Aug 08, 2011 7:34 pm

Dneska sem se lognul a zjistil jsem, že části zdí mého domu ze sněhových bloků jsou pryč. Říkal sem si, že to není možný aby někdo něco v protektu zničil bez práv. Tak můj kámoš zkusil pár těch bloků zničit a asi po 8 opakovaných likvidací mu vypadly 4 snowbally. JAK je to možné? Práva nemá. Možná si někteří myslí, že sem ty díry ve zdech nechával já sám, ale já nejsem tak blbej Very Happy Jde spíš o to že by to prostě rozbít jít nemělo. Děkuji za případné nějaké vysvětlení. Jo a zmizelo mi taky pár obrazů.
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: Sněhové bloky + obrazy v protectu   Sněhové bloky + obrazy v protectu EmptyMon Aug 08, 2011 9:50 pm

Bohužel, plugin Residence nedokáže zaprotectovat obrazy. Pokud ovšem vím, tak sněhové bloky by měli být pod ochranou. Napiš mě název protektu a já na to kouknu až budu ve hře.
Návrat nahoru Goto down
xwagt
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Sněhové bloky + obrazy v protectu   Sněhové bloky + obrazy v protectu EmptyMon Aug 08, 2011 9:55 pm

Jmeno Residence : MujDomecek
ingame nick : xwagt
Návrat nahoru Goto down
xwagt
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Sněhové bloky + obrazy v protectu   Sněhové bloky + obrazy v protectu EmptyMon Aug 08, 2011 9:56 pm

Jmeno Residence : MujDomecek
ingame nick : xwagt
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: Sněhové bloky + obrazy v protectu   Sněhové bloky + obrazy v protectu EmptyTue Aug 09, 2011 12:36 am

Ok...kouknul jsem ti na to. Residenci tam máš správně. Nic ničit nejde, až na ty sněhové bloky. Když je lag tak je to zničí jinak ne. Nevím čím to je, u ničeho jiného se to neděje. Tak, že pokud jsi budeš přát tak ti ty sněhové bloky přeměním na něco jiného (například vlnu).
Návrat nahoru Goto down
xwagt
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Barva?   Sněhové bloky + obrazy v protectu EmptyTue Aug 09, 2011 3:15 pm

Dobrá.... Tak mi to předělejte na vlnu. Kdybych si mohl vybrat barvu, tak červenou? Ale jestli ne tak bílou no...
Jinak děkuji za vysvětlení.
Návrat nahoru Goto down
xwagt
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Sněhové bloky + obrazy v protectu   Sněhové bloky + obrazy v protectu EmptyThu Aug 11, 2011 3:14 pm

Děkuji. Můžete smazat nebo LOCK.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Sněhové bloky + obrazy v protectu   Sněhové bloky + obrazy v protectu Empty

Návrat nahoru Goto down

Sněhové bloky + obrazy v protectu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Poradna-
Přejdi na: