MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Ban hráči albinator

Goto down 
+4
camper96
Tbudko
Georgik
culturalduke
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
HadesIII
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 2
Body : 1
Reputace : -1

Ban hráči albinator - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ban hráči albinator   Ban hráči albinator - Stránka 2 EmptyTue Aug 23, 2011 11:46 am

Jasně... Až ho příště uvidím, tak místo abych začal utíkat do non PvP zóny si hodim MC na lištu, zapnu program a začnu nahrávat... Na to je opravdu čas Very Happy.
Návrat nahoru Goto down
culturalduke
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 67
Body : 101
Reputace : 1

PříspěvekPředmět: Re: Ban hráči albinator   Ban hráči albinator - Stránka 2 EmptyTue Aug 23, 2011 11:48 am

To neni tim, že to laguje...mě zabil taky, asi před 5 dny nebo tak nějak, už sem si na něj stěžoval, spolu s hráči (Georgik, Tbudko, HadesIII a rRadko)
Všichni bydlíme v jedné vesnici a Albinator nás všechny obtěžoval, zabíjel nás.
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55
Reputace : 2

PříspěvekPředmět: Re: Ban hráči albinator   Ban hráči albinator - Stránka 2 EmptyTue Aug 23, 2011 12:50 pm

No, tak promiň ! Ale jak chceš dokázát, že vás zabíjí jak vy tvrdíte... Jen vaše řeči nestačej.. btw Když do někoho bušíte jakej máte delay ?... Určitě nečekáte než se ten druhej z tý první rány zpamatuje a pošle vám msg, že je ready na další hit... > do jedný vteřiny kliknete Xkrát > to může vypadat jako instant kill...
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

PříspěvekPředmět: Re: Ban hráči albinator   Ban hráči albinator - Stránka 2 EmptyTue Aug 23, 2011 6:10 pm

Hráči "albinator" jsem napsal a odepsal mi že už si vás nebude všímat (HadesIII u toho byl) , pokud vás nadále bude otravovat napište nějakému administrátorovi ve hře a ten hráče dle svého uvážení potrestá jelikož ode mne už dostal upozornění.

A ještě pro vysvětlení :
PVP znamená Player vs Player a server jede na Survival módu viz http://craftpoint.cz/server ale není povoleno aby hráč kazil hru ostatním tak, že je bude celý den zabíjet nebo cíleně vybrané hráče denně otravovat zabíjením a tak jim kazit hru. Minecraft je od základu o stavění a ne o zabijení, proto když chcete zabíjet kupte si nějakou FPS strílečku. PVP bylo povoleno podle mých informací kvůli tomu, že si někteří hráči stežovali když PVP bylo vypnuté, že jim ostatní hráči chodí na pozemek, kradou itemy během obchodování a nemohli si je vzít tak zpět a taky proto že zabitím mohli získat rychleji suroviny (to ovšem neplatí u tohoto případu a jak jsem napsal, není povoleno zabíjet 24/7 a vymluvit se na získávání surovin). Proto by se měli někteří jedinci nad sebou zamyslet a zjistit si něco o hře jménem Minecraft než se vydají do světa multiplayeru.
Téma zamykám, jestliže bude další problém s hráčem tak udělelejte to, co jsem napsal v první větě a nebo napište administrátorovi tady na fóru do soukromých zpráv.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ban hráči albinator   Ban hráči albinator - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Ban hráči albinator
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» BAN HRÁČI stepa002
» Ban hráči Tazzi
» Ban hrači Drogan
» Ban hráči Forse

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Komunita-
Přejdi na: