MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8

Goto down 
+8
raccoon
Ripazha47
luky97
Tortyy™
krapso
culturalduke
vitekc45c
DomDom
12 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 Empty
PříspěvekPředmět: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Aug 29, 2011 12:13 am

Sem piště vše od A do Ž, od 0 do...pfff...co se týče testovacího serveru.
Návrat nahoru Goto down
vitekc45c
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
vitekc45c

Pocet prispevku : 15
Body : 25
Reputace : 0
Vek : 27
Bydliste : Hlubooooooooooko v podzemí

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Aug 29, 2011 8:32 am

proc na servru kde se testuje 1.8cka je 1.7.3jka Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://kcj-klan.mypage.cz/
culturalduke
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 67
Body : 101
Reputace : 1

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Aug 29, 2011 10:42 am

Já bych se htěl zeptat, jestli už víte, jak to bude se starou mapou World....jestli zůstane, nebo ne..
Návrat nahoru Goto down
krapso
Moderátor
Moderátor

Pocet prispevku : 14
Body : 21
Reputace : 2
Vek : 32
Bydliste : Skalica ( Slovensko )

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Aug 29, 2011 11:45 am

Testuje sa to preto,lebo plungin bude taký istý ako je na 1.7.3, Towny. A nech už všetci vedia čo každý príkaz znamená a načo je. Je tam dosť príkazov,a keď to má starosta všetko ovládať tak sa do toho musí nejako "zaškoliť",aj admini majú o príkazy viac a samozrejme aj vy,hráči.. Aj keď tých príkazov máte menej ako my starostovia. Samozrejme aj ako všetky plunginy čo tam budú odskúšať ,dobre nastaviť,aby potom bol hladký prechod na 1.8 a bez komplikácií, atď... Lebo je to úplne iná vec než bola doteraz, tak to nepôjde len-tak zo dňa na deň. A s tou mapou to ja 100% neviem,ale myslím si že táto mapa čo je na servery tak sa vymaže..
Návrat nahoru Goto down
culturalduke
Hunter
Hunter

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Aug 29, 2011 5:58 pm

Doufám, že se tato mapa mazat nebude, hodně hráčů přejde na novou mapu, ale ne všichni a mě by se rozhodně nechtělo začínat od začátku, to bych asi přestal hrát a hrál bych přes Hamachi.
Protože mi trvalo dlouho, než sem se dostal tak kde jsem dnes. Nevím, jak to funguje, ale snad to půjde.
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Aug 29, 2011 7:17 pm

Každý server, který bude přecházet na verzi 1.8 musí vytvořit novou mapu jelikož v 1.8 je hodně featur a všeho podobného a proto se musí vygenerovat nová mapa, takže stará mapa nejde nijak převést do verze 1.8..
Jinak původně se zamýšlelo že stará mapa zůstane(na verzi 1.7.3) a k tomu bude nová mapa 1.8, ale jaksi to nevyjde neboť tato dosavadní mapa má podle informací co vím něco přes 5gb a pokud by hráči měli skákat z verze 1.7 do 1.8 a zase naopak, tak si myslím že by je to přestalo bavit a museli by se pevně rozhodnout.... a navíc! Na nové mapě bude nový herní systém v podobě vesnic/měst (víc na webu/fóru) ,který by se potom křížil s herním systémem na 1.7.3 a také pokud by se měl udržet pořádek na denním chodu, museli by jsme přeskakovat také z jedné verze do druhé... Je to prostě nemyslitelné když po přechodu na 1.8 bude nový systém hraní lepší (už jen ty vesnice, MineWorld pro težbu materiálů apod.). Takže silně pochybuju culturalduke, že stará mapa zůstane.. krom toho, že tam máme stavby není důvod k tomu aby stará mapa zůstala a kdo nechce zůstat po zadu, tak se podřídí době a situaci a nové mapě se nedá vyhnout IMHO..

//A příště prosím hledej podobné téma/odpověď tvému dotazu než to napíšeš sem, jelikož už takový thread existuje
http://mc-server.forumotion.com/t246-pechod-na-18-aneb-co-se-starym-svtem
Návrat nahoru Goto down
luky97
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 5
Body : 5

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptySun Sep 04, 2011 10:52 pm

nasel sem Bug je chyba u mne nebo na Serveru ?
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/35/20110904213559.png/
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Bydliste : Ostrava

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Sep 05, 2011 12:24 am

luky97 napsal:
nasel sem Bug je chyba u mne nebo na Serveru ?
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/35/20110904213559.png/
Nejedná se o bug, jedná se o Anti-Xray ochranu a pokud víš o co se jedná nepotřebuješ dále vysvětlovat. Prostě to vykopej a spadne z toho cobblestone, pokud najdeš pravý iron tak to poznáš tak, že ti vypadne ten iron Wink
Návrat nahoru Goto down
Ripazha47
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Body : 10
Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Sep 05, 2011 3:55 pm

Podle me je ta anti xray ochrana prehnana, dost to zneprijemnuje hru poctivym hracum.
Návrat nahoru Goto down
luky97
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Sep 05, 2011 5:03 pm

ok
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

Pocet prispevku : 59
Body : 75
Vek : 28

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Sep 05, 2011 5:15 pm

A v čem ji znepříjemňuje? Když kopeš tak, že se ti tam na půl sekundy ukáže něco co tam není?
Návrat nahoru Goto down
Ripazha47
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Reputace : 3

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Sep 05, 2011 5:26 pm

Nevim jak tobe, ale me to tam zustava dokud na to nepolozim nejaky blok, torch, zebrik..; takze mi to nemizi a pri tom se opravdu nic kopat neda.
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyMon Sep 05, 2011 6:49 pm

Jen pro info...záleží i na rychlosti Netu. Mě se třeba vůbec antiXray neukazuje..proto, že mám rychlej Net. Druhá možnost je když server laguje, ale to vám může říct admin pomocí příkazu /lag se mu ukáže na kolik server stíhá. Do počtu těch 50 lidí, ale stíhá natolik, že Xray s průměrným Netem hráč nezaznamená.
Návrat nahoru Goto down
DMDang
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
DMDang

Pocet prispevku : 42
Body : 56
Bydliste : Náchod

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyTue Sep 06, 2011 7:12 am

Teď co je u tebe průměr Very Happy ?
Návrat nahoru Goto down
Geroder
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyWed Sep 07, 2011 10:19 am

Tak je zde pár věci co mě „vadí“ na test serveru a rozhodl jsem se s vámi o to podělit pro případné zkvalitnění budoucí hry v update 1.8.

První věc, co je taká nepříjemná je ten anti x-ray. To člověk v dole (sklepě) nemá šanci cokoliv najit když všude na stěnách vidí jen železo a od 16 vrstvy zase diamanty. Také se tyto „přeměněné“ bloky kopou stejně obtížně jako skutečné železo a diamanty. Takže je potřeba kamenného a železného krumpáče. Nevidím smysl toho anti x-ray ve světě kde se nedá kopat mimo vlastní koupený pozemek. Tím samozřejmě nechci říct, ať ho dáte do miningwordu.
PS: Jak psal Domdom, že to tam je vidět jen chvíli to teda nevím…já to tam vidím pořád a to jsem už ten sklep kopal před nějakou chvílí (2 dny v realu a po opětovném loginu to tam bylo pořad).

Dále se chci zeptat, jak to bude s Netherem. Jestli se tam má chodit a jak se z něj dá získat glowstone když v Netheru nejde těžit popřípadě, jak se to plánuje do budoucna. Nebo bude paralelní „těžební Nether“ podobně jako je už udělaný miningword?

Také jsem narazil na problém s vodou, respektive pokud nenajdete vodu na svém koupeném pozemku nebo si ji od někoho (kdo měl vice štěstí a našel jí na svém pozemku/sklepě) nepůjčíte, tak jí nemáte šanci jinak získat (jezera, řeky). Zkoušel jsem jí i přinést v kýblu z miningwordu , ale bez úspěchu. Bohužel jsem neměl ještě jednu možnost to otestovat (server down), ale naposledy to tak bylo.

Je mě jasné, že to jsou maličkosti a v chodu serveru nemají žádný vliv, ale chápu tenhle topic jako zpětnou vazbu od hráčů pro admin team.
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyWed Sep 07, 2011 3:29 pm

Ty blocky mi taky zůstavají, když na ně klikneš pravým, tak se změní na normal... je to nepříjemný, ale raději snesu tohle než hackery... S tou vodou máš pravdu... ještě že máme Holy water Twisted Evil ..
Návrat nahoru Goto down
NeumimTo
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 69
Body : 105
Reputace : 7

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyWed Sep 07, 2011 4:29 pm

na tomhle serveru sem začínal hrát mp mc, ještě když to měl playerx na svym osobnim pc, bylo 20 slotu a server sem tam lagoval víc než bylo zdrávo. Pak přišel wipe, koupili ste hosting a navýšili sloty, v téhle fázi to bylo asi nejlepší (ale až potom co ste vypli pvp na spawnu, kam nemohl člověk jinak vstoupit).
za čas přišel další wipe a s ním hodně změn a co je horší postupně ste nahradili worldguard residencí, která mě jako stavitele, co se nebojí stavet ne-krychloidní-stavby-o-rozměrech-10x10x10 dost omezovala, tak jsem se radši "odstěhoval" k souřadnicím x4k z4k, nakonec mi dal domdom protect, když jsem mu vysvětlil že moje budova jaksi presahuje daný maximum velikosti na protect. (tehdy bylo ještě 16x16x16) a tohle mi nějak znechutilo hraní dál (+ když připočtu že dynamp kolikrat zakousnul server). občas sem ještě zajdu zjistit se jestli je tu neco novýho ale už tu nehraju.
teď sem se jen tak ze zvědavosti nakouknul na tenhle testovací server, hm a upřímně byl jsem zhnusen (nebo sem nějak za tu kratkou chvíli nepochopil pointu toho pluginu Town) stavět jde jen ve městech, kde si mužu koupit jen (pro mě) malou a nevyhovojící parcelu. stejně jako těžit mužu jen na určitém místě, což muže byt taky nevyhovující.

//nechci nějak urazit vaši práci se serverem, berte to jako konstruktivní kritiku
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyWed Sep 07, 2011 10:35 pm

Proč Towny? Sloupy...díry ve světe, nesmyslné stavby na půl zničené...apod. Mohl bych pokračovat. Hráči se neumí chovat. Svět vypadá hrozně. Tohle Towny eliminují. Slušní a inteligentní hráči jsou vybráni jako základní starostové. Můžou jsi řídit "protect" o velké velikosti jak chtějí.

Na těžení je celej jeden svět. Mineworld. To mě vážně nepřijde omezené...
Návrat nahoru Goto down
raccoon
Eventer
Eventer
raccoon

Pocet prispevku : 59
Body : 75
Vek : 28

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyWed Sep 07, 2011 11:50 pm

A co ta voda?
Návrat nahoru Goto down
DMDang
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
DMDang

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyThu Sep 08, 2011 7:09 am

DomDom napsal:
Proč Towny? Sloupy...díry ve světe, nesmyslné stavby na půl zničené...apod. Mohl bych pokračovat. Hráči se neumí chovat. Svět vypadá hrozně. Tohle Towny eliminují. Slušní a inteligentní hráči jsou vybráni jako základní starostové. Můžou jsi řídit "protect" o velké velikosti jak chtějí.

Na těžení je celej jeden svět. Mineworld. To mě vážně nepřijde omezené...

Ehm inteligentní? Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Asantir
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
Asantir

Pocet prispevku : 43
Body : 55

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyThu Sep 08, 2011 1:56 pm

DMDangu třeba jsi byl zvolen za jinou DŮLEŽITOU vlastnost Very Happy... btw Je pravda, že towny trochu omezují hráče, ale ty sloupy, díry, bla bla bla... to je opravdu hnus...

DomDom>Můžou si řídit "protect" o velké velikosti jak chtějí.
cheers

To budem mít nekonečno blocků ? bounce ... Pochybuji, ale kolik chcete dát do uplnýho začátku ?
Návrat nahoru Goto down
DMDang
Skilled Craftsman
Skilled Craftsman
DMDang

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyFri Sep 09, 2011 7:10 am

Asi tak mi řekni co je to za vlastnost? Very Happy A neříkej "vlezdoprdelkovství" ! Very Happy Jo jinak já plánuju vesnici a rozloze 500x500 takže u mě nebudu velké protekty Very Happy
Návrat nahoru Goto down
luky97
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptySat Sep 10, 2011 5:48 pm

ahoj zajímalo bi mne jak to bude s tím přechodem do Brány na spawnu do vesnic (Holyhole, minetown)
jestli to bude ze spawnnu na spawn Question
Návrat nahoru Goto down
luky97
Baby Craftsman
Baby Craftsman

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyThu Sep 15, 2011 7:04 pm

napadlo mne ze místo chodníku by mohly být koleje a každý by mel svůj vozík
Návrat nahoru Goto down
culturalduke
Hunter
Hunter

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 EmptyThu Sep 15, 2011 8:05 pm

To je blbost, víš jak by to vypadalo? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8   Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8 Empty

Návrat nahoru Goto down

Diskuse, návrhy, otázky a žádosti k testovacímu serveru verze 1.8
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» zasunkovany spawn a nasledny pad serveru
» Seznam pluginů použitých na serveru
» Nová verze - 1.6
» Nová verze - 1.7.2
» Nová verze - 1.4

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Návrhy/Obecná diskuse-