|
| Olympijské hry - pozastaveno | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Harry Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 42 Reputace : 2 Join date : 02. 04. 11 Vek : 32 Bydliste : Hořovice
| Předmět: Olympijské hry - pozastaveno Sun Apr 03, 2011 11:35 pm | |
| V brzké době plánuju na serveru uspořádat MINECRAFTOVÉ OLYMPIJSKÉ HRYHry budou spočívat v tom, že každý, kdo se přihlásí do MOH musí na začátku složit jako startovné jeden diamantPo ukončení her si vítěz odnáší všechny diamanty, které byly na začátku do hry vloženy. Jestli zde bude odměňováno i druhé a třetí místo teprve rozhodnu.Olymp - místo kde budou hry probíhat, je prozatím na tajném místě. Až bude vše připravené a dostavěné, poprosím admina, jestli mi k Olympu přistaví bránu, nebo prozradím do chatu souřadnice. Stavění prozatím brzdí testy, které na serveru probíhají. (A taky přechod na verzi 1.4) Hry budou mít několik sekcí od Malé Arény až po Velkou Arénu a Finálovou Arénu. Všechny pravidla hry později vystavím zde a budou také napsané přímo ve hře na cedulích.Doufám, že tenhle krátký - prozatimní popis alespoň někoho zaujme a MOH se zůčastní. Poslední věc, kterou bych rád zmínil. Pokud se zde objeví nějakej 12 letej blbeček a vymyslí si, že si postaví najednou svoje Olympijské hry, tak přeji hodně štěstí, patent na to nemám, ale tímhle se snažím dát najevo, že to bude propracované do posledních detailů a opravdu si na tom dám záležet.Zatím čus, Váš soused Harry
Naposledy upravil Harry dne Sun Apr 24, 2011 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: Olympijské hry - pozastaveno Mon Apr 04, 2011 2:21 am | |
| No tak jestli se sežene dost hráču tak to bude třeba i zajímavé.
Jinak, jestli budeš chtít nějakej help neni problem, už tam toho nemam co dělat, tak kde mužu, tak helpnu. | |
| | | Harry Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 42 Reputace : 2 Join date : 02. 04. 11 Vek : 32 Bydliste : Hořovice
| Předmět: Re: Olympijské hry - pozastaveno Mon Apr 04, 2011 3:23 pm | |
| - Cybber napsal:
- No tak jestli se sežene dost hráču tak to bude třeba i zajímavé.
Jinak, jestli budeš chtít nějakej help neni problem, už tam toho nemam co dělat, tak kde mužu, tak helpnu. Diky moc za nabídku, ale už mi s tim pomáhá Lepe00, Erebus a Pepik. Když tam je moc lidí, tak v tom začíná být zmatek, kadopádně budu rád za kohokoliv, kdo se přihlásí | |
| | | Erebus Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 8 Body : 14 Reputace : 0 Join date : 04. 04. 11
| Předmět: Re: Olympijské hry - pozastaveno Mon Apr 04, 2011 4:57 pm | |
| - Harry napsal:
- Cybber napsal:
- No tak jestli se sežene dost hráču tak to bude třeba i zajímavé.
Jinak, jestli budeš chtít nějakej help neni problem, už tam toho nemam co dělat, tak kde mužu, tak helpnu. Diky moc za nabídku, ale už mi s tim pomáhá Lepe00, Erebus a Pepik.
Když tam je moc lidí, tak v tom začíná být zmatek, kadopádně budu rád za kohokoliv, kdo se přihlásí JJ jak řekl Harry makáme na tom společně, ale ted nás k tomu nechce pustit dělá něaký pasti a schovávačky prej aby jsme neměli výhodu Každopádně mě to může bejt fuk protože stim jak se mi sega Minecraft je upa jedno jestli bojuju z prasetem nebo z člověkem z diamantovim mečem | |
| | | Programos Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 25 Body : 36 Reputace : 0 Join date : 04. 04. 11
| Předmět: Re: Olympijské hry - pozastaveno Tue Apr 05, 2011 12:31 am | |
| To jsem tedy zvědav. Určitě bych se chtěl přihlásit. Jen mi tu nějak chybí alespoň orientační termín MOH. Nemám čas pořád. Mám hodně soukromých činností od školy, přez přítelkyni až po Dům dětí a mládeže tudíž času moc není ale přijde mi to jako pěkná akce kterou bych nerad zmeškal :-).
Tudíž otázka- Kdy by se odehrálo toto malé(velké) klání? Alespoň orientačně(Víkend/pracovní dny.../...)
Díky za odpověď.
Mě například napadlo bludiště(postavné z obsidianu-byla by potřeba podpora gm-, soutěžící by na začátku byli zabiti aby neměli věci, dostali by wooden krompáč a kdo první dojde doprostřed-omlouvám se za OT) | |
| Předmět: Termín Tue Apr 05, 2011 10:33 am | |
| - Programos napsal:
- To jsem tedy zvědav. Určitě bych se chtěl přihlásit. Jen mi tu nějak chybí alespoň orientační termín MOH. Nemám čas pořád. Mám hodně soukromých činností od školy, přez přítelkyni až po Dům dětí a mládeže tudíž času moc není ale přijde mi to jako pěkná akce kterou bych nerad zmeškal :-).
Tudíž otázka- Kdy by se odehrálo toto malé(velké) klání? Alespoň orientačně(Víkend/pracovní dny.../...)
Díky za odpověď.
Mě například napadlo bludiště(postavné z obsidianu-byla by potřeba podpora gm-, soutěžící by na začátku byli zabiti aby neměli věci, dostali by wooden krompáč a kdo první dojde doprostřed-omlouvám se za OT) Tenhle týden to budu dodělávat, rád bych řekl, že to bude o víkendu, ale jedu do Liberce na kemp, takže tu nebudu, takže předběžně 16 - 17 dubna. Kdyby nastaly změny, napíšu to sem a budu to hlásit i ve hře behěm dne ... | |
| Předmět: Re: Olympijské hry - pozastaveno Sat Apr 16, 2011 1:26 am | |
| Odkládám termín Olympijských her o pár dní, ještě spousta věcí není doladěných..
Udělám vše, aby během příštího týdne proběhly...
Předem dám všem vědět. | |
| Předmět: Re: Olympijské hry - pozastaveno Tue Apr 19, 2011 8:15 pm | |
| Dnes bude zkušební kolo v "Malé aréně" na OlympuStart bude v 21:00 a bude možnost si v aréně zabojovat až do půlnoci. Kdo se nezúčastní, zkušebního kola stále se může zúčastnit Olympijských her. Zápisné je 1 diamant, pro výherce. Bude se hrát jeden proti jednomu. Luk a šípy, nebo meče. -> způsob si vybere dvojce, která se utká. PRAVIDLANa Olymp přijďte POUZE s diamantem. (Bez brnění, zbraně a ostatních surovin) Pokud o něco přijdete během hry - váš problém, pokud něco použijete, co není dovoleno, automaticky jste prohráli. Při zápasu je zakázán Reconnect a uzdravování jídlem. Pokud vám hra spadne nebo se bude sekat - máte z celkových 5 kol možnost jedno kolo opravné! Ostatní se budou hodnotit podle pravidel. NENIČTE A NEBERTE NIC Z OLYMPU - POKUD NĚKOHO PŘISTIHNU, JAK MI ŠMEJDÍ PO TRUHLÁCH NEBO NIČÍ VÝBAVU, UŽ MU NEPOVOLÍM HRÁT O-HRY!
POKUD NARAZÍME NA NĚJAKOU CHYBU NEBO NEDOMYŠLENOU ČÁST HER, NĚJAK SE SNAD DOMLUVÍME - TAKY NEJSEM DOKONALÝ. POKUD (NEDEJ BOŽE) SPADNE HRA MĚ - SMÍ MĚ ZASTUPOVAT EREBUS NEBO LEPE.Prozatím se mějte - ještě zde přidám pro navnadění nějaké screeny Čus HarryBy harryoox00 at 2011-04-19 | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Olympijské hry - pozastaveno | |
| |
| | | | Olympijské hry - pozastaveno | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |