MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Vesnice (Town) na 1.8

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Geroder
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 5
Body : 10
Reputace : 2

Vesnice (Town) na 1.8 Empty
PříspěvekPředmět: Vesnice (Town) na 1.8   Vesnice (Town) na 1.8 EmptyMon Aug 29, 2011 11:35 pm

Zdravím všechny

Chtěl bych Vám (hlavně adminům, ale i ostatním smrtelníkům) navrhnou, aby se vesnice stylizovali do určitých architektonických stylu.
Např. Krapso založí Town pod názvem Minetown a ta vesnice bude mít domky, které si staví hornici a největší podíl blocku na budově bude cobblestone/stone, popřípadě dřevené tramy na střechu.
Další „starosta“ založí nějakou dřevěnou vesnici s nazvem "Drevakovice", někdo moderni vesnici, zemědělskou, apod…

Příchozí hráči se před příchodem na server seznámí s vesnicemi (popřípadě bude na spawnu par informačních ceduli) a vyberou si nějakou, kde si postaví dům podle daných kriterii.
V případě, že daná budova nebude splňovat podmínky panující ve vesnici, bude hráč varován starostou a po ignoraci a nečinnosti hráče, srovnaná se zemí.

Já osobně bych šel ještě dále a vesnice rozdělil podle architektury/kultur (egyptská, asijská, evropská-středověká …). Tím pádem by třeba v asijské vesnici nemela co dělat pyramida a hrad z cobblestone…
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: Vesnice (Town) na 1.8   Vesnice (Town) na 1.8 EmptyTue Aug 30, 2011 12:38 am

V podstatě něco takového plánuje i hl. admin PlayerX tak, že to tak i pravděpodobně bude. Já jsem také pro, ale již jeden starosta tvrdí, že by to bylo omezovaní. Bohužel tady v tom má částečně pravdu. Druhou stranu mince je pak to, že těch stylů vesnic může být hodně. Já osobně jsem proto, aby to bylo rozděleno tak jak píšeš. Palec nahoru.
Návrat nahoru Goto down
krapso
Moderátor
Moderátor

Pocet prispevku : 14
Body : 21
Reputace : 2
Vek : 32
Bydliste : Skalica ( Slovensko )

PříspěvekPředmět: Re: Vesnice (Town) na 1.8   Vesnice (Town) na 1.8 EmptyTue Aug 30, 2011 12:58 am

Tiež sa mi páči tento návrh. Keďže bude viac miest , tak to bude podla mňa na hráčovi aký štýl si zvolí a tým pádom aj ktoré mesto. Takže , ako napísal DomDom , tak tiež dávam Palec nahoru ;-)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vesnice (Town) na 1.8   Vesnice (Town) na 1.8 Empty

Návrat nahoru Goto down

Vesnice (Town) na 1.8
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Návrhy/Obecná diskuse-
Přejdi na: