| Seznam pluginů použitých na serveru | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Seznam pluginů použitých na serveru Mon Apr 04, 2011 2:48 am | |
| AdminCmd : dočasný plugin pro základní příkazy jako /msg,/list a nastavení spawnu iConomy: plugin vytváření měnu kterou bude možné využít pro nákup a prodej materiálu a předmětů. LWC: slouží k ochraně truhel, pecí, dveří a cedulek. MinecartMania: slouží pro lepší ovladatelnost a funkčnost důlních vozíků. Permissions: Plugin starající se o pořádek na serveru tím, že vymezuje práva na využívání příkazů. WorldEdit: Plugin, který umožnuje rychlou úpravu mapy. WorldGuard: Plugin starající se o zabezpečení vašich pozemků a další věci ohledně pořádku na serveru. WormholeXtreme: Tento plugin přidává hvězdnou bránu do našeho krychloidního světa. xAuth: Plugin vyžadující zadání hesla pro přihlášení do hry. Další pluginy budou přidány v následujících dnech.
| |
|
| |
MorfeusCz Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 8 Body : 10 Reputace : -1 Join date : 17. 04. 11
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru Fri Apr 29, 2011 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru Fri Apr 29, 2011 3:30 pm | |
| - MorfeusCz napsal:
- Plánujete i přídavek na výtahy? Viz. https://www.youtube.com/watch?v=NC0wZrnhzlg Docela by se šikly.
Díky za info. :-) Výtahy jsou zabudované v CraftBook pluginu, ale ne takové jak si ukázal na videu. Funguje to trošku jako port, dole dáš cedulku dejme tomu " (1řádek) 1. patro (2.řádek) [Lift Up] (v tabulce to napišes, samozřejme a musí to být pod sebou v té dané výšce) " a nahoře uděláš totéž jen změníš " Up " na " Down " a budeš se moct portovat nahoru i dolu, ale víceméně jsem taky pro ten výtah co jde vidět na tom videu, vypadá to efektivněji | |
|
| |
MorfeusCz Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 8 Body : 10 Reputace : -1 Join date : 17. 04. 11
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru Fri Apr 29, 2011 3:33 pm | |
| - Tortyy™ napsal:
- MorfeusCz napsal:
- Plánujete i přídavek na výtahy? Viz. https://www.youtube.com/watch?v=NC0wZrnhzlg Docela by se šikly.
Díky za info. :-) Výtahy jsou zabudované v CraftBook pluginu, ale ne takové jak si ukázal na videu. Funguje to trošku jako port, dole dáš cedulku dejme tomu " (1řádek) 1. patro (2.řádek) [Lift Up] (v tabulce to napišes, samozřejme a musí to být pod sebou v té dané výšce) " a nahoře uděláš totéž jen změníš " Up " na " Down " a budeš se moct portovat nahoru i dolu, ale víceméně jsem taky pro ten výtah co jde vidět na tom videu, vypadá to efektivněji Ok, ale ten, co popisuješ dokáže portnout jenom hráče ne? Já mam v merku něco trochu lepšího a na to bych potřeboval ten z videa. :-) | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru Fri Apr 29, 2011 3:56 pm | |
| - MorfeusCz napsal:
- Tortyy™ napsal:
- MorfeusCz napsal:
Díky za info. :-) Výtahy jsou zabudované v CraftBook pluginu, ale ne takové jak si ukázal na videu. Funguje to trošku jako port, dole dáš cedulku dejme tomu " (1řádek) 1. patro (2.řádek) [Lift Up] (v tabulce to napišes, samozřejme a musí to být pod sebou v té dané výšce) " a nahoře uděláš totéž jen změníš " Up " na " Down " a budeš se moct portovat nahoru i dolu, ale víceméně jsem taky pro ten výtah co jde vidět na tom videu, vypadá to efektivněji Ok, ale ten, co popisuješ dokáže portnout jenom hráče ne? Já mam v merku něco trochu lepšího a na to bych potřeboval ten z videa. :-)
Jen hráče no, stejně jako spustit most a bránu může jen hráč, proto říkám že by ten most nebyl špatný, protože to vypadá efektivněji a dá se to použít k více věcem, to je samozřejmé ;-) | |
|
| |
tomas1 Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 8 Body : 12 Reputace : 0 Join date : 21. 05. 11
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru Tue May 24, 2011 10:52 pm | |
| Jdou teda na serveru stavět výtahy? | |
|
| |
webstersvk1 Baby Craftsman
Pocet prispevku : 6 Body : 14 Reputace : 0 Join date : 01. 05. 11
| Předmět: Lockette Sun Jun 05, 2011 11:16 am | |
| | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru Sun Jun 05, 2011 1:11 pm | |
| - webstersvk1 napsal:
- Sem máš návod. Neviem či to faká na 1.6.6.
Link - https://www.youtube.com/watch?v=2kPILgQEM-k Počkat počkat... Teď jsem nějak nepochytil proč tu dáváš tutoriál na zamykaní truhel apod.? Netuším vůbec na koho odkazuješ, protože co já vím tak jsme se tu bavili o výtahu, navíc toto fungovat na serveru nemůže pokud tam není tento plugin... | |
|
| |
webstersvk1 Baby Craftsman
Pocet prispevku : 6 Body : 14 Reputace : 0 Join date : 01. 05. 11
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru Sun Jun 05, 2011 1:13 pm | |
| Torty to bolo pre DomDoma. Chcel tento plugin lockette. A je to návod ako zamknúť a ako ho dať na server. Myslím si že to bude prostešné. Nebudú si kradnúť medzi sebou veci. | |
|
| |
Family_guy Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 14 Body : 17 Reputace : 0 Join date : 10. 07. 11
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Seznam pluginů použitých na serveru | |
| |
|
| |
| Seznam pluginů použitých na serveru | |