MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Cesty

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Cronus
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Cronus

Pocet prispevku : 11
Body : 21
Reputace : 0

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Cesty   Cesty EmptyTue Apr 05, 2011 3:11 pm

Cau,
jak jsem dneska hral, tak jsem si vzpomel jak uz mi par lidi reklo, kde mas barak ? nenajdu ho, pojd na spawn. Tak me napadlo, proc neudelat cesty ? Uz jsem za pomoci Sockeho a Playerx dokoncil od spawnu az k memu a Gunzyho domecku cestu, je teda jeste potreba ji dopilovat jako osvetleni a zabradli, aby clovek nespadl do vody nebo nekam jinam, ale to se dodela.
Tak mne napadlo proc neudelat takove mestecko, kdo by mel zajem o propojeni tak muzete zacit stavet na nasi uz prvni udelane trase abychom si propojili domecky a meli taky takovou trochu orientaci kde kdo je. Od Sockeho dokonce padl navrh udelat potom i zeleznicni trasu, ale vzhledem k tomu, ze bychom to staveli zatim pouze dva lide, protoze nevim kdo se dale pripoji, tak by to stalo strasne mnozstvi surovin, ktere v tuto chvili neni mozne shromazdit, takze snad pozdeji. Zatim prvni navrh zustava, propojit nase budovy cestou.

Co si o tom myslite, piste zde.
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Pocet prispevku : 55
Body : 99
Reputace : 4
Vek : 34
Bydliste : Plzeň

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesty   Cesty EmptyTue Apr 05, 2011 3:28 pm

Ono se to má si takhle.

1. Když by to klaplo, a postavíte cesty k barákum, tak muáíte mít minimálně protektnutej barak, pač by každej využil cesty k vyčoření/zníčení baráčku. A o to nikdo moc nestojí.

2. Když nebudeš mít protektnutý cesty, tak je každej fracek co se nově logne (nekoukaj na forum/web ) tak se to pokusí hned zníčit.

Ono jde vždy o spolupraci všech. Jako nápad je to vynikajíci, pač by to tu aspoň nějak vypadalo. Už ted je to tu pěkný (na pár vyjímek ) a tuto by to ještě o dost zlepšilo. Ovšem za cenu rizika, že ti to fakt někdo zníčí. Musel by se udělat na cesty protekt, a mam dojem, že momentálně má PlayerX dosti práce s vypilováním serveru. Je to realizatelné, ale chce to čas.
Návrat nahoru Goto down
http://www.airsoft-saas.ic.cz/
Cronus
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Cronus

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesty   Cesty EmptyTue Apr 05, 2011 4:01 pm

Samozrejme mas ve vsem pravdu, byla by skoda, kdybychom se s tim stvali a pak by to nekdo znicil, az by byly hotovy nebo nejake casti tak az bude cas se to muze proteknout. :-)
Návrat nahoru Goto down
Harry
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
Harry

Pocet prispevku : 32
Body : 42
Reputace : 2
Vek : 32
Bydliste : Hořovice

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesty   Cesty EmptyTue Apr 05, 2011 5:46 pm

cronus napsal:
Samozrejme mas ve vsem pravdu, byla by skoda, kdybychom se s tim stvali a pak by to nekdo znicil, az by byly hotovy nebo nejake casti tak az bude cas se to muze proteknout. :-)

Myslím, že tenhle problém prozatím moc dobře řeší hvězdné brány, ... domů ti nikdo netrefí a pokud si někoho pozveš, tak mu stačí sdělit adresu brány Smile

A cestu zrovna k nám, by si stavil asi rok, jsme celkem daleko.

Kdyžtak bych byl spíše pro železnice, ale mám pocit, že ještě pořád nejsou úplně dopilované.. při velké rychlosti se nestíhá načítat mapa, pokud to teda není problém na mojí straně s internetem, což je takymožné.
Návrat nahoru Goto down
http://limitlessbastars.xf.cz
Cronus
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Cronus

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesty   Cesty EmptyTue Apr 05, 2011 11:47 pm

brany neni spatnej napad, ale co jsem zkousel tak moc nefunguje ten list na vyjeti bran Razz, bylo to spise mysleno tak aby to trochu vypadalo, a popripadne aby nekdo vedel kde kdo je, ja chci treba jit za Sockem a netusim kde to vubec je a on ani sam uz moc nevi jestli by sam domu trefil Very Happy takhle bychom slapali po jiste ceste, ktera by nas k nemu dovedla Smile
Návrat nahoru Goto down
Harry
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
Harry

Pocet prispevku : 32
Body : 42
Reputace : 2
Vek : 32
Bydliste : Hořovice

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesty   Cesty EmptyWed Apr 06, 2011 1:51 am

cronus napsal:
brany neni spatnej napad, ale co jsem zkousel tak moc nefunguje ten list na vyjeti bran Razz, bylo to spise mysleno tak aby to trochu vypadalo, a popripadne aby nekdo vedel kde kdo je, ja chci treba jit za Sockem a netusim kde to vubec je a on ani sam uz moc nevi jestli by sam domu trefil Very Happy takhle bychom slapali po jiste ceste, ktera by nas k nemu dovedla Smile

To chápu a vím jak to myslíš, ta horší strana věci je, že na tenhle server pořad přicházejí noví lidi a vždycky hned začnou krást a ničit než se trochu rozkoukají.

Muselo by to (jak je zmíněno výše) být všechno zaprotektované.
Návrat nahoru Goto down
http://limitlessbastars.xf.cz
Cronus
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman
Cronus

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesty   Cesty EmptyWed Apr 06, 2011 8:35 am

dneska kompletne dodelam cestu az k memu domu, ta cesta uz bude finalni a pak pozadam admina o protekt, takze nikdo nic nesboura Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Cesty Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesty   Cesty Empty

Návrat nahoru Goto down

Cesty
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Stavby-
Přejdi na: