MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

lidé jsou horší než zvíř....creepeři

Goto down 
+3
Cybber
DomDom
NeumimTo
7 posters
AutorZpráva
NeumimTo
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 69
Body : 105
Reputace : 7

lidé jsou horší než zvíř....creepeři Empty
PříspěvekPředmět: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptySat Apr 09, 2011 9:26 pm

už se mi nekolikrat stalo, že po tom co na píšu /spawn, abych se dostal zpátky do civilizace, tak me nejakej blbeček sejme, vypadnou mi itemy (kort to bolí když u sebe mám zbrusu novej diamantovej krumpáč) on je samozřejmně sebere a už mi je nevrátí. Neřekl bych ani slovo, kdyby mi je vrátil, ale bohužel si pak dotyčný hrál na slepého a blbého.
nešlo by za toto ty lidi banovat na velmi dlouhou dobu (kupříkladu nejprve 10 dní, pak 20d pak perma)?
+ ro doplnit do pravidel kde to ted chybí
Pravidla pro hráče:
- Neničit stavby (i přesto, že nemají protect)
- Nestavět hračům do staveb, ani v jejich bezprostředním perimetru
- Chovat se slušně a respektovat ostatní hráče
- Nevyjadřovat se hrubě nebo aspoň v mezích
- Administrátoři mají poslední slovo
*- Nezabíjet ostatní hráče, pokud k tomu přeci jen dojde je hráč povinnen postiženému vrátit všechny věci, které mu sebral. Pokud to tak neučiní dostane výstražný ban, pokud se tato situace bude opakovat, bude hráč zabanován na trvalo.
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptySat Apr 09, 2011 10:37 pm

Aneb...dnešní připad hrače Brambora. Tenhle hráč, na serveru prakticky jen zabíjí. Mě dnes poněkud přetekla trpělivost šel jsem s ním pomoc jednomu hráči. Na druhou stranu Brambora neporušil prozatimní pravidla. Tímhle chci navázat na téma topicu. Ať budou pravidla jakákoliv, pokud to nebude systémově ošetřeno skončí to na fair play hráčů a vším co s tím souvisí. To pravidlo co navrhujes, nejde systémově ošetřit. Nezbývalo by pak jen spoléhat na to, že by to hráč respektoval. Myslím, že jsi tam byl, když se strhla hádka s Bramborou (potažmo Buchíkem, ale ten ani netušil ktérá bije). Vážně věříš že hráč jako Brambora by ti je vrátil? Myslím, že ne. A co potom? Jak dokážes, že ti je nevrátil? Myslíš, že se přizná? Horko težko, že?
Výsledkem budou jen další hádky.
Tak, že buď PVP vypnout, nebo nechat zapnuté a bude záležet na kolektivu.
Návrat nahoru Goto down
NeumimTo
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 69
Body : 105
Reputace : 7

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptySat Apr 09, 2011 10:49 pm

Ano nad tímto jsem přemýšlel, vlaste se to nedá dokázat ani screenshotem ze hry. Tu hádku jsem občas četl, ale z ostatních mp her jsem zjistil, že do podobného flamu nema cenu zasahovat.
Ale pochybuji, že by dotyčný zůstal jen u jednoho zabitého hráče, takže pokud by si na stejného hráče stěžovalo víc lidí, už by se to dalo považovat za kvalitní důkaz a mohlo by se přejít k řešení problému. (+ i kdyby si změnil nick, tak snad není problém ho najít pomocí IP)

také je možnost vytvořit nejaký staff, který by dohlížel na dodržování pravidel (kolikrát už jsem četl jak si 2 zkupiny navzájem nadávají, čí je která parcela a že dům jednoho přesahuje do parcely těch druhých a upřímně tyto spory vážne nemám zájem číst) a tento staff by museli obe strany bezpodmínečně poslechnout.
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptySat Apr 09, 2011 10:57 pm

Buchtík dělal v podstatě to samé co já, jen že šel pomoci hráči co ničil. Jen, že Buchtík je...Buchta. Na druhou stranu, myslím, že i já jsem špatně možna odhadl situaci. Nicméně co bylo, bylo. A zaleží co bude.
Dále. Ano, teoreticky pokud by si na hráče stežovalo více lidí, dalo by se to považovat za dostatečné, na druhou stranu by zaleželo kolik lidí by bylo proti a kolik neutrálních (bez vyjádřeni, neví o tom...apod.).
Stuff, je další možnost, ovšem vybrat ho by asi nebylo uplně jednoduché. A tohle je už čistě jen na adminovi. A řekl bych, že ten i bez tohoto toho má dost. Tak, že kolem a kolem prozatím zase končíme na komunitě. A upřimně, těch hračů co hrajou minecraft proto aby stavěli a ne pouze ničili, moc neznám.
Je to k vzteku, ja se dnes vytočil také. A to jsem jinak v klidu.
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Pocet prispevku : 55
Body : 99
Reputace : 4
Vek : 34
Bydliste : Plzeň

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptySun Apr 10, 2011 1:15 pm

NeumimTo napsal:
už se mi nekolikrat stalo, že po tom co na píšu /spawn, abych se dostal zpátky do civilizace, tak me nejakej blbeček sejme, vypadnou mi itemy (kort to bolí když u sebe mám zbrusu novej diamantovej krumpáč) on je samozřejmně sebere a už mi je nevrátí. Neřekl bych ani slovo, kdyby mi je vrátil, ale bohužel si pak dotyčný hrál na slepého a blbého.
nešlo by za toto ty lidi banovat na velmi dlouhou dobu (kupříkladu nejprve 10 dní, pak 20d pak perma)?
+ ro doplnit do pravidel kde to ted chybí
Pravidla pro hráče:
- Neničit stavby (i přesto, že nemají protect)
- Nestavět hračům do staveb, ani v jejich bezprostředním perimetru
- Chovat se slušně a respektovat ostatní hráče
- Nevyjadřovat se hrubě nebo aspoň v mezích
- Administrátoři mají poslední slovo
*- Nezabíjet ostatní hráče, pokud k tomu přeci jen dojde je hráč povinnen postiženému vrátit všechny věci, které mu sebral. Pokud to tak neučiní dostane výstražný ban, pokud se tato situace bude opakovat, bude hráč zabanován na trvalo.

PvP je zaple, vyžádaly si ho hrači. takže banovat to je blbost. Od toho to je Survival.
Buď potkaš ma...a, kterej ti to vrati že si chtěl někoho kilnout, a nebo potkáš ma...a co zabíjí a zbýrá skalpy. Takže to je na hráči jak se pak zachová.
Návrat nahoru Goto down
http://www.airsoft-saas.ic.cz/
Programos
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman

Pocet prispevku : 25
Body : 36
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptyMon Apr 11, 2011 6:25 pm

Znamená to tedy, že PvP je povolené a můžeme se klidně masit? V tom případě by to alespoň chtělo omezení PvP na spawnu(klidně to nechat i na komunitě, ale po porušení tohoto pravidla a stížnostech hráčů by se to řešilo).
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptyMon Apr 11, 2011 6:35 pm

Programos napsal:
Znamená to tedy, že PvP je povolené a můžeme se klidně masit? V tom případě by to alespoň chtělo omezení PvP na spawnu(klidně to nechat i na komunitě, ale po porušení tohoto pravidla a stížnostech hráčů by se to řešilo).

ANo mužeme se masit ... PvP bylo vyplé , pak ho lidi chtěly zapnut.

PvP bych omezil opravdu na spawn (často se tam dějí obchody), spawnujou se tam nový hráči, a tak dále.
Jenže to znamená, že když někdo po někom pude, tak se portne na spawn a pak da home. To je strašně ošemetné.
PlayerX přemejšlel s pvp třeba v home (ten samí princip jako protect[vyj9mky atd...]), ale nvm jestli to pustil z hlavy nebo na tom pořád dělá.

Když se domluví komunita(doufejme), je to to nejmenší, stačí tam poházet pár cedulí s nápisem zákaz pvp a snad na to budou lidi dbát.
Návrat nahoru Goto down
Buchtik
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Buchtik

Pocet prispevku : 5
Body : 7
Reputace : 0
Vek : 28

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptyMon Apr 11, 2011 8:36 pm

No super . =) jeste me tu do toho zatahuj Domdome.. co bylo bylo. ja vim ze Patmen je proste takovej..sice kili ale kdyz mu nedko slohl veci s truhly a poskodil majete kterej mel protecnuty.. ja bych se taky nasral.. a pak on rikla ze jste sli po nem asi 2 -3 tak jsem mu pomohl..

Naposledy upravil Buchtik dne Mon Apr 11, 2011 9:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptyMon Apr 11, 2011 9:14 pm

Buchtik napsal:
No super . =) jeste me tu do toho zatahuj Domdome.. co bylo bylo. ja vim ze Patmen je proste takovej..sice kili ale kdyz mu nedko slohl veci s truhly a poskodil majete kterej mel protecnuty.. ja bych se taky nasral.. a pak on rikla ze jste sli po nem asi 2 -3 tak jsem mu pomohl..

No tak to Patmen je asi na prážkách. Ani se ti nezmínil, že majetek který nabyl, tak vzal mě, když mě zabil před mym barákem. Po rollbacku a na 1.4 se u mě objevil a zabil sem ho já, po té, co mě domdom upozornil, že je u mého baráku. Pak ste na mě nalítl a pak už to znáš.
Návrat nahoru Goto down
Harry
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
Harry

Pocet prispevku : 32
Body : 42
Reputace : 2
Vek : 32
Bydliste : Hořovice

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptyMon Apr 11, 2011 11:48 pm

Myslím Buchtíku, že se vůbec nebudeš divit, když se přidám na stranu Cybbera.

Po té naší potyčce, kdy si mě vyfotil během obchodování s jiným hráčem diamatovým mečem (oba jsme byli neozbrojení), následně nás okradl o všechny věci a nakonec si nás pozval na koláč k tobě domu mi došlo, že jseš stejný vocásek jak Patmen (který mimochodem už asi 2x sestřelil stejným způsobem Lepeho).

Nebudu na vás už prášit do chatu adminovi a prosti o ban! Nas*at!!!
Kdyby se musel řešit každý vůl, co se chová jak ty a Patmen tak by se neřešilo nic jiného.

Tímhle ti dávám radu, neprovokujte ostatní jen protože máte zrovna náladu - furt slyším jenom vaše jména! Ostatní hráči jsou úplně v pohodě a vždycky mi všichni rádi pomůžou , když se jich zeptám. (Mimochodem mě taky několikrát vykradli suroviny a nešel sem si je hned vzít k někomu jinému)

Spousta lidí je na vás na serveru už naštvaná a vůbec bych se nedivil, kdyby se na vás dva začaly vypisovat odměny a pořádaly hony.

To by byla teprve sranda! Nejsem škodolibý, ale každému občas dojde trpělivost!
Návrat nahoru Goto down
http://limitlessbastars.xf.cz
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptyTue Apr 12, 2011 12:08 pm

Ja už proti buchtikovy nic nemam. Já sem su to s nim vyříkal, a snad už je to mezi nama dobry. Vždy vznikl spor tak nějak nevině a vyhrotilo se to, ale zatim se to vždy nějak dořešilo. Tak snad už bude dobro, než někdo z nás dvou něco podnikne.
Návrat nahoru Goto down
PlayerX
Owner + Game admin
Owner + Game admin

Pocet prispevku : 43
Body : 70
Reputace : 10

PříspěvekPředmět: PVP   lidé jsou horší než zvíř....creepeři EmptyWed Apr 13, 2011 1:47 pm

Na respu PVP zrusim, co se tyce ostatnich mist udelam hlasovani jestli nemam PVP uplne vypnout.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: lidé jsou horší než zvíř....creepeři   lidé jsou horší než zvíř....creepeři Empty

Návrat nahoru Goto down

lidé jsou horší než zvíř....creepeři
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» JSou tu jen stavby tak se hodim mojí smečku

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Otázky na Admina & Support-
Přejdi na: