Cronus Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 11 Body : 21 Reputace : 0 Join date : 31. 03. 11
| Předmět: TNT Sun Apr 10, 2011 10:04 am | |
| Cau, hledal jsem nejakou diskuzi ohledne funkcniho TNT tady na forku, nasel jsem jenom nejake ustrizky, tak zalozim primo topic venovane teto veci. TNT se da postavit, ale kdyz vybouchne tak se veskera krajina obnovi, co jsem se dozvedel, pak tady byly navrhy mu dat plnou funkcnost, ale proti tomu jsou zase lide, kteri nemaji protekci domu, aby jim to nejakej vul neznicil, s tim naprosto souhlasim, pak tu, ale padl navrh, pouzivani TNT pouze na vlastnim uzemi, ale pak uz jsem nejak nedohledal odpovedi na tuto moznost, tak pokud nekdo vite vice informaci, napiste to sem i pro ostatni. Diky moc Cron EDIT: Přesunuto z důvodu chybějící kategorie . DomDom | |
|
PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: TNT Sun Apr 10, 2011 5:07 pm | |
| nejde ani tak o to ze by nekdo nemel protekt, jako o to ze by byl z mapy emental. muzu zkusit to s vlastnim uzemim ... | |
|
Buchtik Baby Craftsman
Pocet prispevku : 5 Body : 7 Reputace : 0 Join date : 11. 04. 11 Vek : 28
| Předmět: Re: TNT Mon Apr 11, 2011 5:42 pm | |
| Hele a nejdou ty TNT nastavit tak ze kdybych chtel neco odbourat tak bych mohl jen to co mam jen ja protectnute.. to by bylo dobre.. nikdo by nikomu nic nemohl rozbyt.. | |
|
Harry Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 42 Reputace : 2 Join date : 02. 04. 11 Vek : 32 Bydliste : Hořovice
| Předmět: Re: TNT Mon Apr 11, 2011 5:48 pm | |
| - Buchtik napsal:
- Hele a nejdou ty TNT nastavit tak ze kdybych chtel neco odbourat tak bych mohl jen to co mam jen ja protectnute.. to by bylo dobre.. nikdo by nikomu nic nemohl rozbyt..
Pročti si důkladněji fórum, tohle se tu už nějaký čásek řeší a tak moc toho tu ještě není, aby jsi to nenašel... | |
|
Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: TNT Mon Apr 11, 2011 6:04 pm | |
| TnT sou povoleny a funguji, ale od určité hloubky. Mam dojem že to je +- Y:40. Slouží to jako Mining TnT. Recipe a Materialy zustaly stejne. Pokud to odpálíte na povrchu, zníčíte vše v radiusu, ale po asi 2-3s. se vše vrátí do normálu. Pokud budete blizko, tak vas to zabije, vše se pak vrátí do normálu, vy ste ale pořád mrtví . | |
|
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: TNT Mon Apr 11, 2011 8:57 pm | |
| Jak napsal Cybber...ale ta hloubka je na Y 50 dolů... | |
|