Fatalis Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 2 Reputace : -1 Join date : 16. 04. 11
| Předmět: Odcizení věcí (cihly, stone) / Vyreseno, Lock Sat Apr 16, 2011 10:37 pm | |
| Ahoj, chtěl bych ohlásit okradení, přes noc se mi někdo prokopal do domu a ukradl 4 cihly a přes 23 moss stonů. Ingame nick: Fatalis
EDIT: Tak že ty frajírku libovej asi s tebou udělám krátkej proces!!! První porušení pravidel: Rasisticky zaměřený název topicu (příště BAN na 14 dní) Druhé: Špatná kategorie. Třetí: Protekt jsi měl? Zamčené truhly? Evidentně ne! Tohle ber jako důrazné varování. DomDom
| |
|
vantyto Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 46 Reputace : 0 Join date : 12. 04. 11
| Předmět: Re: Odcizení věcí (cihly, stone) / Vyreseno, Lock Sat Apr 16, 2011 10:50 pm | |
| - Fatalis napsal:
- Ahoj, chtěl bych ohlásit okradení, přes noc se mi někdo prokopal do domu a ukradl 4 cihly a přes 23 moss stonů.
Ingame nick: Fatalis me taky ukradli vsechno co mohly, proto doporucuju prikaz /lwc | |
|
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Odcizení věcí (cihly, stone) / Vyreseno, Lock Sat Apr 16, 2011 11:07 pm | |
| Skvělá mi to stížnost, v názvu stížnosti se vyjadřuješ rasisticky a pak si stěžuješ že ti někdo něco vykradl, přitom nemáš ani důkazy(to sem usoudil podle toho, že si napsal, že ti to vykradli přes noc, pokud se mýlím tak sem postni důkazy), prostě si máte zamykat truhly a vyžádat od admina protect(zabezpečení pozemku) na dům aby k takovým situacím nedocházelo, je to vaše hloupost když si neprojdete před hraním třeba fórum kde jsou vypsané příkazy a spoustu dalšího co byste měli na začátku vědět aby nedocházelo jak už jsem říkal, k takovým situacím. Takže pro příště, slušnější název stížnosti a důkazy, bez důkazů nemůžeme nic vyřešit..... a taky si pořádně přečíst pravidla! " 9. Truhly je povinné zamykat za použití příkazu /LWC, vykradené truhly budou považovány za neopratrnost jejich vlastníků. "
| |
|
Fatalis Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 2 Reputace : -1 Join date : 16. 04. 11
| Předmět: Re: Odcizení věcí (cihly, stone) / Vyreseno, Lock Sat Apr 16, 2011 11:18 pm | |
| Nešlo o vykradení truhly, bylo to použito jako stavební materiál uvnitř domu. | |
|
PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Odcizení věcí (cihly, stone) / Vyreseno, Lock Fri Apr 22, 2011 1:04 am | |
| Od toho je protekt, ten Ti můžu já, domdom, vyking, tortyy a cybber udělat na požádání. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Odcizení věcí (cihly, stone) / Vyreseno, Lock | |
| |
|