MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

ztrava veci

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
poseroutka
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 9
Body : 18
Reputace : 0

ztrava veci Empty
PříspěvekPředmět: ztrava veci   ztrava veci EmptySun Apr 17, 2011 2:01 pm

Dobry den,dneska 17.dubna me uz po 2. okradli a chtel bych se zeptat jestli je to mozny pokud jsem to mel zaprivatovany. Docela to nastve. Vzali mi 1 a pul stacku zeleza, 12 zlata, asi 200 uhli a tak. Diky

EDIT: Chápu, že pro někoho popis fóra "vaše otázky ohledně funkcí/uživatelů fóra" je asi zřejmě nejasný (!?!), nicméně...pokud se ptáš na nějakou funkci ohledně hry - Server/Bugy (popřípadě vůbec nevadí ani Poradna), pokud jde o hráče - Komunita, pokud jde o otázky na které může nebo by s velkou pravděpodobností mohl odpovedet pouze admin/podpora tak - Otazky na admina/support. Přesunuto. DomDom
Návrat nahoru Goto down
Evil_God
Baby Craftsman
Baby Craftsman
Evil_God

Pocet prispevku : 5
Body : 9
Reputace : 1

ztrava veci Empty
PříspěvekPředmět: Re: ztrava veci   ztrava veci EmptySun Apr 17, 2011 2:21 pm

Pokud si to mel privejtly /cprivate nebo /lwc -c private tak to není možný. Nebydlíš s někým kdo by mohl dělat "andilka"? Pokud ani to ne tak tos nemel privejtli a seš **** (víš co). Další možnosti mě nenapadaj.
S pozdravem Evil_God_Cz
Návrat nahoru Goto down
poseroutka
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 9
Body : 18
Reputace : 0

ztrava veci Empty
PříspěvekPředmět: Re: ztrava veci   ztrava veci EmptyMon Apr 18, 2011 8:26 am

Ano mel jsem to privatli /lwc -c. Zkusil jsem zalozit novej chest a dat do toho 1 zelezo a zlatej krumpac a byli u me zase. Tu krabici s tim 1 zelezem jsem na 100% zaprivatovaval.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

ztrava veci Empty
PříspěvekPředmět: Re: ztrava veci   ztrava veci Empty

Návrat nahoru Goto down

ztrava veci
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Server & Bugy-
Přejdi na: