MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

could not create the virtual java machine

Goto down 
+2
Cybber
NeumimTo
6 posters
AutorZpráva
NeumimTo
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 69
Body : 105
Reputace : 7

could not create the virtual java machine Empty
PříspěvekPředmět: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 1:13 pm

could not create the virtual java machine toto se mi vždy napíše pokud se pokusím zapnout minecraft, zkoušel jsem reinstalovat javu i minecraft ale nic nepomohlo Sad
stalo se vám to někdy?
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

Pocet prispevku : 55
Body : 99
Reputace : 4
Vek : 34
Bydliste : Plzeň

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 1:44 pm

JJ stalo. Ja mam teda stahnutou instalovanou verzi + sem si tam daval textury, ale občas mi to vyjede, pakrat odkliaks yes a pak to de. NVm čim to je, ale dělá to tu i více lidem. Takže se nemusíš strachovat, že je něco špatně u tebe Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.airsoft-saas.ic.cz/
NeumimTo
Hunter
Hunter

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 2:31 pm

bohužel to "odklikávání" mi nepomáhá
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 4:28 pm

To ti začalo dělat až teď ? nebo je to dlouho trvající problém ? Nedával si tam nějaký textury nebo něco podobnýho ?
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 4:40 pm

Kolikrát jsi to zkusil??? Jestli párkrát tak to stačit nemusí (odklikávání). Mě se to třeba 40x nespustí a po 41 jo...zkrátka mačkam Enter dokud to nenaskočí. Je to trošku náladové, příčinu nevím. Když se mě to stalo poprvé, zkoušel jsem též reinstal i jinou verzi...Jiná verze šla v pohodě.
Návrat nahoru Goto down
Cybber
Game Admin
Game Admin
Cybber

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 4:43 pm

DomDom napsal:
Kolikrát jsi to zkusil??? Jestli párkrát tak to stačit nemusí (odklikávání). Mě se to třeba 40x nespustí a po 41 jo...zkrátka mačkam Enter dokud to nenaskočí. Je to trošku náladové, příčinu nevím. Když se mě to stalo poprvé, zkoušel jsem též reinstal i jinou verzi...Jiná verze šla v pohodě.

Ono nemusíš mít jinou verzi, mě to šlo v klidu, pak sem tam nahrál přes mc.patcher textury a začalo to kravnout.
Je to tim. že já i ty, máme isntalnutou (vloženou) verzi s jinejma texturama, tak občas Java neví co má dělat. Přeci jen, tam máme HD textury z 1.3.

EDIT: Stačilo napsat, že je to texturama z 1.3, ale co Very Happy
Návrat nahoru Goto down
NeumimTo
Hunter
Hunter

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 6:08 pm

tak se mi to nakonec povedlo vyřešit spouštěním přes .bat Cool
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 6:24 pm

Cybber napsal:
DomDom napsal:

Ono nemusíš mít jinou verzi, mě to šlo v klidu, pak sem tam nahrál přes mc.patcher textury a začalo to kravnout.
Je to tim. že já i ty, máme isntalnutou (vloženou) verzi s jinejma texturama, tak občas Java neví co má dělat. Přeci jen, tam máme HD textury z 1.3.

EDIT: Stačilo napsat, že je to texturama z 1.3, ale co Very Happy

Tady si dovolím nesouhlasit, to že je to vytažené z verze 1.3 nemá žádnou souvislost s tím, že ti padá hra, sám sem tam ten texture pack měl dlouho a fungovalo to normálně(teda u té verze hry co sem si stáhl, vždycky po zapnutí slyším "error" po druhém zapnutí to už jede,ale to mi dělalo i při default texture packu). Tam není žadný soubor který by přepisoval hl. části hry, tam jsou víceméně jen obrázky, obrázky a obrázky... Jak si myslíš že vývojáři těchto texture packů aktualizují své texture packy? Tím že tam přidají/dodělají části které tam chybí( mám namysli.: předělání skinu vlka, změnit terrain.png na novější(tam chybělo jen cookies), předělat logo na současné apod.). Takhle se to dělá normálně a pokud jak říkáš ti to dělalo až po texture packu, tak to může být snad špatným vykreslením texture packu při startu, ale to je víceméně hloupost, protože mě to teď napadlo Wink
// A nebo ještě možnost, může to být taky MCPatcherem neboť není aktualizovaný na novější verzi.
Návrat nahoru Goto down
NeumimTo
Hunter
Hunter

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine EmptyMon Apr 18, 2011 7:36 pm

jen tak toto mi pomohlo do normalniho textaku napsat java -Xms650m -jar "D:\Minecraft.exe" ,kde místo D:\minecraft.exe si doplníte svojí cestu k minecraftu
(!! pokud to máte třeba na ploše a vaše uživatelské jméno obsahuje +ščěřžýáíáé atd tak to nejde (jako jde řeší se to přidáním ~ před jmeno, ale nejsem si tim moc jistej) a uložíte jako bat. (ta cesta se píše do uvozovek)
taky je možnost stáhnout 64bit javu s kterou to lze taky spustit (taky odzkoušeno), musíte ale mít i 64bit os http://software-files-l.cnet.com/s/software/11/75/11/93/jre-6u24-windows-x64.exe?e=1303160475&h=802a5d6d00dd32e30459aad369eeb553&lop=link&ptype=1901&ontid=2213&siteId=4&edId=3&spi=&pid=11751193&psid=75317067&fileName=jre-6u24-windows-x64.exe
Návrat nahoru Goto down
zdorb
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 1
Body : 2
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: _((((   could not create the virtual java machine EmptySun May 08, 2011 4:12 pm

Zdravím mám problém když zapnu minecraft tak mi naskočí to could not create the java virtual machine prosim pora'dte čím to je sem to skoušel přeinstalovávat 10 minut sem to odklikával znovu stahoval minecraft a nic nejde prosim piště na fiedor.zdorb@seznam.cz nebo tady dík
Návrat nahoru Goto down
volin999
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 5
Body : 8
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: ..   could not create the virtual java machine EmptySun Sep 18, 2011 10:41 am

twl me to nefunguje i pres to Mad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: could not create the virtual java machine   could not create the virtual java machine Empty

Návrat nahoru Goto down

could not create the virtual java machine
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Poradna-
Přejdi na: