| could not create the virtual java machine | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
NeumimTo Hunter
Pocet prispevku : 69 Body : 105 Reputace : 7 Join date : 30. 03. 11
| Předmět: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 1:13 pm | |
| could not create the virtual java machine toto se mi vždy napíše pokud se pokusím zapnout minecraft, zkoušel jsem reinstalovat javu i minecraft ale nic nepomohlo stalo se vám to někdy? | |
|
| |
Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 1:44 pm | |
| JJ stalo. Ja mam teda stahnutou instalovanou verzi + sem si tam daval textury, ale občas mi to vyjede, pakrat odkliaks yes a pak to de. NVm čim to je, ale dělá to tu i více lidem. Takže se nemusíš strachovat, že je něco špatně u tebe | |
|
| |
NeumimTo Hunter
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 2:31 pm | |
| bohužel to "odklikávání" mi nepomáhá | |
|
| |
Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 4:28 pm | |
| To ti začalo dělat až teď ? nebo je to dlouho trvající problém ? Nedával si tam nějaký textury nebo něco podobnýho ? | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 4:40 pm | |
| Kolikrát jsi to zkusil??? Jestli párkrát tak to stačit nemusí (odklikávání). Mě se to třeba 40x nespustí a po 41 jo...zkrátka mačkam Enter dokud to nenaskočí. Je to trošku náladové, příčinu nevím. Když se mě to stalo poprvé, zkoušel jsem též reinstal i jinou verzi...Jiná verze šla v pohodě. | |
|
| |
Cybber Game Admin
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 4:43 pm | |
| - DomDom napsal:
- Kolikrát jsi to zkusil??? Jestli párkrát tak to stačit nemusí (odklikávání). Mě se to třeba 40x nespustí a po 41 jo...zkrátka mačkam Enter dokud to nenaskočí. Je to trošku náladové, příčinu nevím. Když se mě to stalo poprvé, zkoušel jsem též reinstal i jinou verzi...Jiná verze šla v pohodě.
Ono nemusíš mít jinou verzi, mě to šlo v klidu, pak sem tam nahrál přes mc.patcher textury a začalo to kravnout. Je to tim. že já i ty, máme isntalnutou (vloženou) verzi s jinejma texturama, tak občas Java neví co má dělat. Přeci jen, tam máme HD textury z 1.3. EDIT: Stačilo napsat, že je to texturama z 1.3, ale co | |
|
| |
NeumimTo Hunter
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 6:08 pm | |
| tak se mi to nakonec povedlo vyřešit spouštěním přes .bat | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 6:24 pm | |
| - Cybber napsal:
- DomDom napsal:
- Kolikrát jsi to zkusil??? Jestli párkrát tak to stačit nemusí (odklikávání). Mě se to třeba 40x nespustí a po 41 jo...zkrátka mačkam Enter dokud to nenaskočí. Je to trošku náladové, příčinu nevím. Když se mě to stalo poprvé, zkoušel jsem též reinstal i jinou verzi...Jiná verze šla v pohodě.
Ono nemusíš mít jinou verzi, mě to šlo v klidu, pak sem tam nahrál přes mc.patcher textury a začalo to kravnout. Je to tim. že já i ty, máme isntalnutou (vloženou) verzi s jinejma texturama, tak občas Java neví co má dělat. Přeci jen, tam máme HD textury z 1.3.
EDIT: Stačilo napsat, že je to texturama z 1.3, ale co Tady si dovolím nesouhlasit, to že je to vytažené z verze 1.3 nemá žádnou souvislost s tím, že ti padá hra, sám sem tam ten texture pack měl dlouho a fungovalo to normálně(teda u té verze hry co sem si stáhl, vždycky po zapnutí slyším "error" po druhém zapnutí to už jede,ale to mi dělalo i při default texture packu). Tam není žadný soubor který by přepisoval hl. části hry, tam jsou víceméně jen obrázky, obrázky a obrázky... Jak si myslíš že vývojáři těchto texture packů aktualizují své texture packy? Tím že tam přidají/dodělají části které tam chybí( mám namysli.: předělání skinu vlka, změnit terrain.png na novější(tam chybělo jen cookies), předělat logo na současné apod.). Takhle se to dělá normálně a pokud jak říkáš ti to dělalo až po texture packu, tak to může být snad špatným vykreslením texture packu při startu, ale to je víceméně hloupost, protože mě to teď napadlo // A nebo ještě možnost, může to být taky MCPatcherem neboť není aktualizovaný na novější verzi. | |
|
| |
NeumimTo Hunter
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine Mon Apr 18, 2011 7:36 pm | |
| | |
|
| |
zdorb Baby Craftsman
Pocet prispevku : 1 Body : 2 Reputace : 0 Join date : 08. 05. 11
| Předmět: _(((( Sun May 08, 2011 4:12 pm | |
| Zdravím mám problém když zapnu minecraft tak mi naskočí to could not create the java virtual machine prosim pora'dte čím to je sem to skoušel přeinstalovávat 10 minut sem to odklikával znovu stahoval minecraft a nic nejde prosim piště na fiedor.zdorb@seznam.cz nebo tady dík | |
|
| |
volin999 Baby Craftsman
Pocet prispevku : 5 Body : 8 Reputace : 0 Join date : 02. 09. 11
| Předmět: .. Sun Sep 18, 2011 10:41 am | |
| twl me to nefunguje i pres to | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: could not create the virtual java machine | |
| |
|