| Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) | |
|
+4DomDom NeumimTo vantyto vYking 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
vYking Game Admin
Pocet prispevku : 6 Body : 7 Reputace : 0 Join date : 10. 04. 11 Vek : 34 Bydliste : Valhalla
| Předmět: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Mon Apr 18, 2011 7:17 pm | |
| Zdravím Měl bych nápady na pár eventu, které si myslím že by mohli pobavit. 1. Hledání pokladuHledání určitých souřadnicí stylem hádanek, hlavolamů či znalostích otázek. Na těchto souřadnicích, by se nacházela truhla s pokladem (diamanty, železo, zlato, uhlí, zbroj prostě co by nás napadlo). Otázky by se hodily na fórum nebo by se na spawnu vytvořil startovací checkpoint, kde by byla 1. otázka (těch by mohlo být celkem 10), která by vedla na další checkpoint, kde by byla další otázka atd... Poslední checkpoint, by samozřejmě obsahoval slíbený poklad 2.CTF(fort wars)Klasický mód Capture the Flag, který známe asi všichni. Postavila by se aréna s dvěmi identickými pevnostmi a chestem uvnitř. Každý tým by měl vlastní unikátní blok(aby nikdo nemohl podvádět. takže neakej sponge, hlína z netheru, blok listí, prostě nic co může normální hráč běžně najít). Hrálo by se klasicky na 3 vítězné body. Jediná upráva by spočívala v úprave spawnu v době trvání eventu(protože asi proteče hodně krve ). Výzbroj by byla unifikovaná nebo s čím by hráč přišel... 3. BludištěToto byl první event která mě napadl. Klasické protectnuté bludiště. Problém je ovšem s client side adonama(minimapy, radary), které by zvýhodňovali některé hráče. Proto v současné podobě asi nepoužitelné(avšak nebráním se návrhům) Napište který event by se vám líbil a já bych se dal do příprav. Kdyby chpomoct, napiště buď sem, nebo na xf:stup1dek, nebo mě kontaktujte ve hře. Pomocník by se ovšem nemohl účastnit 1. nebo 3. eventu . | |
|
| |
vantyto Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 46 Reputace : 0 Join date : 12. 04. 11
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Mon Apr 18, 2011 7:36 pm | |
| no to bludiště by šlo ovšem by obsahovalo i vertikalní bloudění, takže i mapa by moc nepomohla
jinak první 2 eventy se mi dost líbí | |
|
| |
NeumimTo Hunter
Pocet prispevku : 69 Body : 105 Reputace : 7 Join date : 30. 03. 11
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Mon Apr 18, 2011 8:09 pm | |
| 1. a 3. možnost sou važne dobre (hlavne dat do pludiste treba par nepřatel by bylo taky fajn ) ale realizace bude hodne složitá, ja mam třeba v hlave napady na impozantní stavby, ale jaksi není materiál, ani čas (hlavne kvuli tomu že za mesíc maturuju) | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Mon Apr 18, 2011 8:23 pm | |
| U mě vede obvzlášt nápad číslo 1. Jinak všechny zní super a doufám, že se brzo objeví i na mapě. ... | |
|
| |
Erebus Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 8 Body : 14 Reputace : 0 Join date : 04. 04. 11
| Předmět: OMG? Mon Apr 18, 2011 9:02 pm | |
| Jsou to výborné nápady... většina z nich je ovšem zapracovaná v hoře Olymp kterou stavíme:-)
Olymp by se měl zprovoznit tento týden...doufejme:-) | |
|
| |
vYking Game Admin
Pocet prispevku : 6 Body : 7 Reputace : 0 Join date : 10. 04. 11 Vek : 34 Bydliste : Valhalla
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Mon Apr 18, 2011 10:28 pm | |
| Jsem rád že se vám něaké návrhl líbí. Až budu mít čas a server pojede, dal bych se do toho (zatím zkusím vymyslet otázky pro první event). 2Erebus: Aha to jsem neveděl. Nechtěl bych nikoho kopírovat (abych řekl pravdu, to že plánujete něco na způsob prvního eventu u sebe v olympu, jsem se dočetl až teď od tebe xD). V hlavě mám asi jinou představu než máš ty. To co plánuju já, je v otevřeném prostoru a taková kombinace geocachingu a orientačního běhu . | |
|
| |
Harry Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 42 Reputace : 2 Join date : 02. 04. 11 Vek : 32 Bydliste : Hořovice
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Mon Apr 18, 2011 11:28 pm | |
| - vYking napsal:
- Jsem rád že se vám něaké návrhl líbí. Až budu mít čas a server pojede, dal bych se do toho (zatím zkusím vymyslet otázky pro první event).
2Erebus: Aha to jsem neveděl. Nechtěl bych nikoho kopírovat (abych řekl pravdu, to že plánujete něco na způsob prvního eventu u sebe v olympu, jsem se dočetl až teď od tebe xD). V hlavě mám asi jinou představu než máš ty. To co plánuju já, je v otevřeném prostoru a taková kombinace geocachingu a orientačního běhu . Já chápu jak to myslíš, něco na styl geocatching mě už napadnul dávno, vlastně o mnohých z věci, co tu byly řečeny jsem už přemýšlel, ale nechtěl jsem začínat s ničím dalším, dokud nedotáhnu do konce Olymp.To s těmi otázkami je úplně výborné, někdo by prostě mohl různě po světě schovávat poklady, malé místnosti s poklady - třeba i pasti, nebo rovnou třeba v podzemí postavit kobku s výše uvedenými hádankami + opět pasti. S dostatečným množstvím odhodlání, by se z obyčejného survivalu, mohlo stát i parádní adventura nebo RPGčko.Pokud dopadne Olymp dobře, mám v plánu zkusit něco na způsob dobývání pevnosti, postavil by se hrad... a uděláme dva týmy lidí. Obránci a dobyvatelé... ošetřeno nějakými pravidly..... Pokud se na serveru najde alespoň špetka slušných lidí, co se prostě chtějí pobavit a umí dodržovat pravidla, vznikne nekonečné množství možností jak se vyblbnout Pokud se vrhnete na ten Geocatching, tak to bude paráda... sám bych si to rád pak vyzkoušel | |
|
| |
reaxpie Baby Craftsman
Pocet prispevku : 3 Body : 4 Reputace : 0 Join date : 21. 05. 11
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Sat May 21, 2011 6:18 am | |
| Velmi se mi líbí 2. Bylo by super zkusit to..... A mám ještě jeden návrh.... něco podobného jako ten hrad ale dobyvatélé budou zombie | |
|
| |
raccoon Eventer
Pocet prispevku : 59 Body : 75 Reputace : 2 Join date : 05. 05. 11 Vek : 28
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Tue May 24, 2011 9:54 pm | |
| Hele jestli někdo děláte na tom geocachingu tam mi pošlete pls PM. Mohli bysme se nějak domluvit aby pak nebylo někde 20 "kešek" vedle sebe a někde žádná. | |
|
| |
vYking Game Admin
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) Tue May 24, 2011 10:07 pm | |
| Z toho geocachingu mám udělané asi 3 stanovište pár set bloků od sebe. Bohužel jsem momentálně silně pracovně vytížen, takže na eventy a všeobecně MC nemám momentálně moc času. Kdyby měl nekdo zájem to dodělat, určitě napište. | |
|
| |
raccoon Eventer
Pocet prispevku : 59 Body : 75 Reputace : 2 Join date : 05. 05. 11 Vek : 28
| Předmět: Zájem o dodělání geocaching Wed May 25, 2011 8:04 pm | |
| Ja bych měl zájem ten geocaching dodělat mám teď spoustu volného času a nemám co dělat. Kdyžtak mi napiš jak si to představuješ a tak abych měl nějakou předsavu. Mám jen někam zakopat nějaký poklad nebo jestli to mám udělat i s nějakým úkolem?
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) | |
| |
|
| |
| Mix eventů z mé šílené hlavy(Lovení pokladu,CTF, bludiště) | |
|