|
| Zloději se nezastaví před ničím! | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Socka Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 17 Body : 28 Reputace : 1 Join date : 04. 04. 11
| Předmět: Zloději se nezastaví před ničím! Tue Apr 19, 2011 9:30 am | |
| Zdravím, jelikož jsem nepřišel jen tak o "pár věcí", ale o veškeré cennosti ze zamčených truhel a na protectlém území, tak to musím napsat sem.
Jednou, když jsem dělal obchod s mrcin a myslim, že i tortyy tam byl, tak přišel ke mě pro kamení. Jelikož ho byla plná truhla, tak jsem jen odstranil protekci, ale stejně nešla otevřít, protože byla na protectlém území, musel jsem tu bednu nakonec rozbít a pršelo kamení.
Moje pointa je, jak mi sakra někdo mohl vybrat zamčené truhly na mém území?! Jestli to je tím, že si admini hrajou s mým kulatým skleněným domem nebo jestli se prostě někdo hacknul přes ochranu se už asi nedozvím.
Chci sdělit ostatním, aby si cenné věci nedávali do jedné bedny, ale rozdělili je do několika beden a bedny navíc poschovávali, protože ty ochrany, které tu jsou, evidentně nestačí proti zlodějům.
Nyní musím opět začít pracovat s kamennými nástroji. | |
| | | DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! Tue Apr 19, 2011 12:40 pm | |
| V bodech. 1.) Pokud máš na truhle /cprivate (či lock) nebo proteknuté uzemí (případně oboje) nejde se do tvých truhel dostat. Kdyby jo, bylo by takových případů celkem dost ne?!? 2.) Docela rád bych byl kdyby jsi mě vysvetlil jak to sakra myslíš s tím, že si admini hrajou s tvým uzemím!!!? Co ja vím, tak kdykoliv sis řekl o protekt tak jsi ho měl během chvilky, když byl někdo z adminů online. Tak, že pokud šlo o narážku na to, že ti s tím něco udělal admin tak mě to vysvětli. Nehledě na to, že by admin k tomu ani neměl důvod. + pomocnej admin se ti přes /cprivate nedostane. A vlastníka serveru můžes rovnou vyloučit, cokoliv si může hodit sám a šel by hlavně sám proti sobě (tak trošku sem nečekal, že zrovna ty, budeš napadat zdejší tým od kterého si měl vždy pomoc a o tom, že je to hloupost sama o sobě nemluvě). 3.) Tvůj login. Což je dost pravděpodobná možnost. 4.) Samozřejmě hack. Sice o žadném nevím, ale tahle možnost se rozhodně vyloučit nemůže. Na druhou stranu, opět by bylo víc případů (a co já vím, tak byl jen jeden, kde si hráč, ale ovšem zapoměl privatnout a zaroveň i protektnout uzemí).
V kostce: Pokud jsi měl /cprivate (lock) a nebo protekt uzemí => hráč bez hacku se ti tam dostat nemůže. | |
| | | Socka Explorer Craftsman
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! Tue Apr 19, 2011 1:00 pm | |
| Já nenapadám nikoho z adminů nebo pomocných adminů, že by mě vědomě nějak poškodil lock na truhlách, já jen viděl jak se jednou PlayerX snažil dostavět tu kouli a celý se to tam hýbalo. V těhlech věcech se nevyznám, takže než mě začneš napadat jako vosa, protože jsem prošel kolem vašeho hnízda, tak já dodávám, že nic nevyčítám nikomu a ani nemám důvod to dělat. Jen jsem zmínil možnosti, které tohle mohly zapříčinit.
Jak říkáš, že by se mě tam nikdo neměl dostat, tak to jsem si myslel taky, proto takhle vyvádím jen chci dostat normální odpověď. Lock jsem měl na všech truhlách na 100%, to území jsem měl protectlé (minimálně ten střed kde mam truhly) a přitom mě zmizely věci ze tří truhel. | |
| | | DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! Tue Apr 19, 2011 1:27 pm | |
| Dobře. Jinak v případě, že ti tam bylo něco dostavováno tak i tak by neměl být nijak ovlivněn protekt co tam byl a už vůbec ne private. Jediné co mě v souvislosti s tím napadá je to, že jsis pak mohl dát (nevědomky) truhly do rozšířeného uzemí adminem kde samozřejmě protekt být nemohl pokud nebyl dodělán. Jinak až budeš ve hře, můžeme se na to podívat. Popřípadě ti tam klidně udělam úplně novej protekt, aby jsi měl jistotu. | |
| | | Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! Tue Apr 19, 2011 2:30 pm | |
| Jak říkal dom, někdo se na tebe muže logovat (kamarad) a nebo někdo uhodnul tvoje heslo. To pak něpomuže protekt či private. Ohledně loginu se to dá zjistit jednoduše. Řekni PlayerX(ovi) aby zjistil kdo se loguje na tvuj nick z IP adres. Jestloi tam budou 2 rozdílné IP adresy, je to jasné a pak se to vyřeší banem.
Jinak, osobně ( ze zkušeností ) je lepší mít truhly někdo mimo barák, ale na prot, uzemí. Nebo to schvoat za zed, pod podlahu. To je to nejlepší řešení. | |
| | | Socka Explorer Craftsman
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! Tue Apr 19, 2011 6:12 pm | |
| To, že by se na mě někdo lognul je vyloučeno, protože ta krádež se odehrál z hodiny na hodinu, takže si pamatuji jak a kde jsem byl odloglej a navíc pochybuji, že by ten někdo nechal 3 diamanty co jsem měl v báglu a vzal ostatní. Odpoledne jsem tam byl a stavěl, vše bylo OK, přijdu večer a když kouknu znova do truhly, diamanty a železo i moss stone byly pryč, když jsem se kouknul do druhé bedny, tak všechna clay fuč. Později jsem zjistil, že i šípy z bedny, která byla úplně jinde jsou taky pryč a když jsem zkoušel ověřit ochranu /cinfo tak u všech beden bylo, že jsou private a já jsem owner.
Já s tím nechci nikoho otravovat, já už stavím saveroom, kde se ani s tankem nikdo nedostane. Ty věci mi už stejně nikdo nevrátí. | |
| | | vYking Game Admin
Pocet prispevku : 6 Body : 7 Reputace : 0 Join date : 10. 04. 11 Vek : 34 Bydliste : Valhalla
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! Wed Apr 20, 2011 7:34 pm | |
| Vím na jaký incident socka naráží. Byl jsem tam, když se mu playerx pokoušel dostavět skleněnou kouly. Byl jsem tam i v moment, kdy socka řekl, že mu zmizeli věci. S playerem jsme provedli testy, jestli plugin WorldEdit nekoliduje s protectnutýma chestama. Zjistili jsme že s chestama to nic nedělá, pokud zůstanou na místě. V případě že se přesunou zmizí kompletně celý obsah. Toto ovšem není tvůj případ.
Za 1. Chesty jsem ti kontroloval a zmizeli pouze vybrané itemy. Za 2. Chesty ti pozici nezměnili - resp. byli vráceny na stejnou pozici, což s obsahem ani lockem nijak nemanipuluje(což jsem si omylem otestovat dnes v noci, když jsem mrcinovy omylem nahradil truhly za kameny - po změně kamenů zpět na truhly byl obsah včetně locku zachován) Za 3. Teoreticky je možné(pouze teoreticky a ani si tím nejsem jistý), že v případě když se ti chest rozpůlí tak ti zmizí půlka věci. To se ti však nestalo, itemy si měl roházené po celém úložném prostoru. Za 4. Private byl na chestech po celou dobu.
Neříkam že lžeš ani že si vymýšlíš, ale ten incident kdy se ti snažil player pomoci, s tím opravdu nemá vůbec nic společného. Kontaktuju ještě v této záležitosti playera, ale pravděpodobně mi rekne stejnou věc, jako jsem teď řekl tobě. | |
| | | PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! Fri Apr 22, 2011 1:00 am | |
| Player rekne to same, az na to, ze kdyz chest rozpulis tak zmizi vse, kdyz pulku vratis je to zase ok, mam pocit ze lwc ma vlasnti databazi vcetne obsahu truhly. Jinak kdybych mel nějaký podezrení že ot dostavování kopule mohlo zapříčinit to co řikáš tak bych ti nějaký itemy dal, ale ja píšu ty truhly by museli bejt vyčištěný komplet.. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Zloději se nezastaví před ničím! | |
| |
| | | | Zloději se nezastaví před ničím! | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |