Harry Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 42 Reputace : 2 Join date : 02. 04. 11 Vek : 32 Bydliste : Hořovice
| Předmět: Diova zloba! Sun Apr 24, 2011 6:21 pm | |
| I tak jednoho dne seděl na vrcholu Olympu bůh Zeus a nevěřícně kroutil hlavou. "Tak já jim dám moc! Dám jim možnost hýbat se vším! Dám jim možnost hýbat skálou, horami, celým světem! A čím mi to oplácí? Navzájem se okrádají vysokými cenami surovin a někteří i vybírají druhým truhličky!" Porušili nejdůležitější přikázání: Nepokradeš z truhličkyRozzuřil se a uchopil svůj mocný blesk do rukou. "Teď poznají můj hněv! Však si ještě začnou vážit svojí krásné země!" A udeřil bleskem do panenské přírody. Ta se proměnila k nepoznání! Všude kámen, láva a smrt!Najdou se odvážlivci, kteří dokážou krajině navrátit krásu a život? Nebo už svět navždy zůstane zničen a zapomenut, tak jako duše, které tu katastrofu způsobily? ---------------------------------EVENT---------------------------------- Pouze 3 pravidla musíš dodržet1. Dostavit se na event s ÚPLNĚ prázdným inventářem 2. Nepřekročit hranice (budou nepřehlédnutelné) 3. Zeus Ti vzal schopnost ničit kámen (Cobblestone) a skálu (Stone) - proto je dán zákaz jakýkoliv rozbít Úkol
Musíš hledat, jako nikdy předtím, musíš přemýšlet jako nikdy předtím, musíš využít každého kousíčku, co najdeš! Hledej poklady a buduj! Zabydli se a vytvoř nový svět pro své potomky! Pomoz v obrození nového světa a dej mu novou šanci!Upozornění - A dávej si bacha! Tyto končiny skrývají i jistá nebezpečí!---------------------------------EVENT---------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------SPLNĚNO-------------------------------------------------------------Přeci jen ještě dnes existují lidé, kteří bojují za svoji zemi!
Masny, SpOrky a ijela (který ale bohužel po 5 minutách usoudil, že má hotovo a odkráčel pryč)
(special THX to DomDom, který mi pomáhal při EVENTU se spoustou věcí)
PRO PŘÍŠTĚ: obzvláště pro "ijela" - to že řeknu, aby jste přivedli do krajiny opět život, neznamená, že ucpeš 3 komíny lávy a je hotovo! Hra je od slova hrát - pokud nemáš představivost, neumíš trošku improvizovat a prostě se bavit, tak chápu, že tohle asi není nic pro Tebe. Ale nevadí...
Chci poděkovat Masnymu a SpOrkymu, za parádní dodržování pravidel, a že opravdu přišli na to, od čeho je EVENT! Zahráli jste to suprově a tím pádem mě i přesvědčili, abych v tom pokračoval, můžete se těšit na další kapitolu.
(Samozřejmě bude možnost, aby se do Eventu zapojili i ostatní hráči)
Zde jsou Screeny, jak se jim to teda povedlo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------KONEC 1. KAPITOLY----------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ | |
|