MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Diova zloba!

Goto down 
AutorZpráva
Harry
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
Harry

Pocet prispevku : 32
Body : 42
Reputace : 2
Vek : 32
Bydliste : Hořovice

Diova zloba! Empty
PříspěvekPředmět: Diova zloba!   Diova zloba! EmptySun Apr 24, 2011 6:21 pm

Diova zloba! Dioavazloba

Diova zloba! 1kapi

I tak jednoho dne seděl na vrcholu Olympu bůh Zeus a nevěřícně kroutil hlavou.

"Tak já jim dám moc! Dám jim možnost hýbat se vším! Dám jim možnost hýbat skálou, horami, celým světem!
A čím mi to oplácí? Navzájem se okrádají vysokými cenami surovin a někteří i vybírají druhým truhličky!"

Porušili nejdůležitější přikázání: Nepokradeš z truhličky

Rozzuřil se a uchopil svůj mocný blesk do rukou.
"Teď poznají můj hněv! Však si ještě začnou vážit svojí krásné země!"

A udeřil bleskem do panenské přírody. Ta se proměnila k nepoznání!
Všude kámen, láva a smrt!

Diova zloba! 20110424035245
Diova zloba! 20110424035253

Najdou se odvážlivci, kteří dokážou krajině navrátit krásu a život?
Nebo už svět navždy zůstane zničen a zapomenut, tak jako duše, které tu katastrofu způsobily?

---------------------------------EVENT----------------------------------
Pouze 3 pravidla musíš dodržet

1. Dostavit se na event s ÚPLNĚ prázdným inventářem
2. Nepřekročit hranice (budou nepřehlédnutelné)
3. Zeus Ti vzal schopnost ničit kámen (Cobblestone) a skálu (Stone) - proto je dán zákaz jakýkoliv rozbít

Úkol

Musíš hledat, jako nikdy předtím, musíš přemýšlet jako nikdy předtím, musíš využít každého kousíčku, co najdeš!
Hledej poklady a buduj!
Zabydli se a vytvoř nový svět pro své potomky!
Pomoz v obrození nového světa a dej mu novou šanci!

Upozornění - A dávej si bacha! Tyto končiny skrývají i jistá nebezpečí!
---------------------------------EVENT----------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------SPLNĚNO-------------------------------------------------------------

Přeci jen ještě dnes existují lidé, kteří bojují za svoji zemi!

Masny, SpOrky a ijela (který ale bohužel po 5 minutách usoudil, že má hotovo a odkráčel pryč)

(special THX to DomDom, který mi pomáhal při EVENTU se spoustou věcí)

PRO PŘÍŠTĚ: obzvláště pro "ijela" - to že řeknu, aby jste přivedli do krajiny opět život, neznamená, že ucpeš 3 komíny lávy a je hotovo!
Hra je od slova hrát - pokud nemáš představivost, neumíš trošku improvizovat a prostě se bavit, tak chápu, že tohle asi není nic pro Tebe. Ale nevadí...

Chci poděkovat Masnymu a SpOrkymu, za parádní dodržování pravidel, a že opravdu přišli na to, od čeho je EVENT!
Zahráli jste to suprově a tím pádem mě i přesvědčili, abych v tom pokračoval, můžete se těšit na další kapitolu.

(Samozřejmě bude možnost, aby se do Eventu zapojili i ostatní hráči)

Zde jsou Screeny, jak se jim to teda povedlo Smile

Diova zloba! 20110424200005
Diova zloba! 20110424201638

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------KONEC 1. KAPITOLY-----------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Návrat nahoru Goto down
http://limitlessbastars.xf.cz

Diova zloba!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Eventy-
Přejdi na: