| Zadost | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
king_Beej Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 28 Reputace : -25 Join date : 21. 04. 11
| Předmět: Zadost Fri Apr 29, 2011 3:15 pm | |
| Dobry den PlayerX chcel by som požiadať o post VIP člena alebo Admina na tomto serveri. V mojom poste by som chcel požiadať o prava: -/hb -/region -/pravo na brany hviezdne -/time -/give chcem pomahat hracom aby im nikdo nič neukradol a pod. Tieto prikazy dobre poznam tie hore -/hb .... Dúfam že ma prímete S pozdravom King_Beej | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Zadost Fri Apr 29, 2011 3:39 pm | |
| Tak tohle mě až rozesmálo. King_Beej...člověk, který by nejspíš na tomhle severu už ani neměl hrát žádá o admina?!? Tvoje drzost nezná snad hranic. Chlape, ty by jsi měl zapadnout a mlčet. Nejsem si jistý zda jsem se za tebe vůbec měl postavit a spíš rovnou report a BANanek. Jen stručnej výpis toho co jsi tu porušil už (sice už je to tady v koši jednou...ale...nemyslím, že člověk jako ty by měl mít OP natož admina).
- Odkazování na konkurenční server - Lockování truhel na spawnu u domů, co nejsou tvé - Snaha přívlastnit si truhlu které nebyla tvoje (nejméně v jednom případě) - Spam - Hraní z několika pochybných účtů
To je to na co se přišlo. Samozřejmě je to žádost pro admina (PlayerX) a ja jsem jen operátor, tudíž nechci mu do toho mluvit. Na druhou stranu každý kdo má nějaká práva se na serveru choval slušně a něco pro něj udělal a dělá. A právě proto, že se snažím tu nejen pomoci, citím jistou povinost na tebe upozornit, proto že dle mě, člověk jako ty by k tomuhle neměl nejspiš ani přičuchnout (a jsem si téměř jistý, že Tortyy by v tomhle plně souhlasil). Je to samožřejmě jen můj názor a Playerovo rozhodnutí je konečné, ale pokud mam vyjadřit procentuálně kolik jsem proti tak 100% je málo.
Naposledy upravil DomDom dne Fri Apr 29, 2011 10:02 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Zadost Fri Apr 29, 2011 3:51 pm | |
| - king_Beej napsal:
- Dobry den PlayerX
chcel by som požiadať o post VIP člena alebo Admina na tomto serveri. V mojom poste by som chcel požiadať o prava: -/hb -/region -/pravo na brany hviezdne -/time -/give chcem pomahat hracom aby im nikdo nič neukradol a pod. Tieto prikazy dobre poznam tie hore -/hb .... Dúfam že ma prímete S pozdravom King_Beej Do žádosti bych neměl nijak zasahovat, protože o tom nerozhoduji, ale tady musím, protože mi už přijdeš totálně drzý. Od doby kdy si začal hrát bylo tvým úmyslem převzít lidi na tvůj server pod nickem " Playerrrr " , o čemž se mohli všichni přesvědčit když si do chatu nejméně 5x postnul IP adresu serveru, mimochodem: " 4. Je zakázáno psát na serveru/webu jakoukoliv reklamu na jiný server/web ! ". Ještě předtím si však taky dělal bordel, například že si zamykal bezdůvodně dveře na spawnu i ostatním hráčům, což sem vůbec nepochopil, pak si se pokoušel přivlastnit si truhly jiných hráčů, aby sis mohl vybrat věci atd. Však ty víš co si všechno provedl. A teď se snažíš o post Admina nebo VIP(nevím co si pod tím představuješ, ale toto VIP na fóru nemá vůbec žádnou souvislost se serverem) po porušení těchto pravidel? Však jsme ti jasně s DomDomem napsali, že máš varování a to vážné varování a pokud uděláš na serveru zase nějaký bordel tak si tam už nezahraješ, co já vím (Dostal si vlastně jen druhou šanci, pokud vím ne?) !!! Takže nechápu tvojí žádost, jestli si děláš jen srandu nebo co.... Ale IMHO do VIP natož do Admin týmu bych takového burana jako ty nedával ani ani... a tvoje požadavky, no to snad ani není potřeba komentovat.. S pozdravem, Tortyy [IMHO - Můj osobní názor na věc] | |
|
| |
| Předmět: ale Fri Apr 29, 2011 3:57 pm | |
| ale ja sem se odvtedy polepsil a chcel by som ostatnym hracom pomahat a uz neporusuju zadne pravidla | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Zadost Fri Apr 29, 2011 4:09 pm | |
| Od té doby?!? Myslíš těch cca 14 dní? Ale, ale no tak...Krom toho, nemyslím, že jen dodržování pravidel na tohle stačí. To by si o to pak mohl říct každý...Dodržování pravidel má být samozřejmost. Ale aby z toho nebylo OT...svůj názor jsem již řekl. | |
|
| |
| Předmět: :( Fri Apr 29, 2011 4:17 pm | |
| ale ja uz je fakt dodrzavam a pomaham aj hracom vcera sme spolu opstavali nove mesto ale nema nam kdo postavit hvezdnu bran u | |
|
| |
NeumimTo Hunter
Pocet prispevku : 69 Body : 105 Reputace : 7 Join date : 30. 03. 11
| Předmět: Re: Zadost Fri Apr 29, 2011 4:22 pm | |
| ahoj, ja sem nejakej noname a chtěl bych být prezidentem usa... | |
|
| |
| Předmět: hm Fri Apr 29, 2011 8:06 pm | |
| ale ja nechcem vase odpovede ale odpoved pana PlayerX(SERVER) | |
|
| |
vantyto Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 46 Reputace : 0 Join date : 12. 04. 11
| Předmět: Re: Zadost Fri Apr 29, 2011 8:37 pm | |
| podle me ti to neda, jelikož pravidla dodržuje dost lidi a taky jich dost pomáhá, tudíž by na ty práva o který žádáš by mělo právo žádat víc lidí. a ještě mám pocit že některý ty příkazy co žádáš smí jen PlayerX (že např. domdom, torty, a pod. je nemůžou používat) | |
|
| |
NeumimTo Hunter
| Předmět: Re: Zadost Fri Apr 29, 2011 9:57 pm | |
| - king_Beej napsal:
- ale ja nechcem vase odpovede ale odpoved pana PlayerX(SERVER)
Tímto jen dokazujes jaký to jsi k*kot, s prominutím. 1) Žádáš o post admina, takže by tě mělo zajímat co ostatní říkají, pokud ne, na tento post nepatříš. 2) To co tu píšem může částečně ovlivnit playera. 3) ono to nejspíš bude takhle | |
|
| |
Harry Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 42 Reputace : 2 Join date : 02. 04. 11 Vek : 32 Bydliste : Hořovice
| Předmět: Re: Zadost Fri Apr 29, 2011 10:15 pm | |
| Myslím, že už Tě tu PRÁVEM utopilo dost lidí, takže není ani tak důležité co ještě přidám já, ale nemůžu si to odpustit. Opravdu se divím, že ty, ještě k tomu veřejně prosíš o Adminství...
Ty, kterého já znám jako toho, kdo mi namluvil, že má suroviny, které nechce dá mi je a následně mě zavřel do nějaké kobky, zamknul mě tam a jenom se smál a čekal, až spadnu do té tvojí pasti, (protože tam byla tma a nebylo vidět) mimochodem Ty moje suroviny sis určitě nechal!
To byl snad horší podraz než Patmenovy nevysvětlitelné přepadovky na spawnu, či zlodějiny Šedé Kápě!
Udělat si ze všech nepřátele a pak něco chtít a čekat že to dostaneš?!?!? A to mi vlastně připomíná ještě jednoho hráče... ale dost bylo pomluv. | |
|
| |
PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: No comment. Fri Apr 29, 2011 11:57 pm | |
| Od těch věcech nevim, ale je to asi hlavne tim ze moc casu ve hre netravim, nicmene myslim ze lidi s pravama je uz docela dost a neni treba je dal rozsirovat.Vetsinou na serveru nekdo kdo muze neco protektnout atp je. Takze asi tak. | |
|
| |
| Předmět: ale Sat Apr 30, 2011 3:21 pm | |
| tk prosim aspon o pravo nech mozem robit hvezdne brany prosim chcem mat iba na to pravo uz te pak nikdy nebudu otravovat pls | |
|
| |
NeumimTo Hunter
| Předmět: Re: Zadost Sat Apr 30, 2011 3:30 pm | |
| bran je dostatek a pokud jich bude mnoho zkazí tu hru, protože nemudeš mít potřebu vůbec cestovat na velký vzdalenosti. A většina hračů staví poblíž bran... | |
|
| |
PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Zadost Sat Apr 30, 2011 3:39 pm | |
| Presne tak, bran je akorat, nevidim duvod proc by je mel delat jeste nekdo jinej Jedinej Antik tu budu ja ! xD | |
|
| |
| Předmět: prosim Sat Apr 30, 2011 3:44 pm | |
| a prosim mohol by si ist do hry a udelat mi branu do noveho mesta? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zadost | |
| |
|