king_Beej Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 28 Reputace : -25 Join date : 21. 04. 11
| Předmět: Koblizek Tue May 03, 2011 8:46 pm | |
| Chcem nahlasit hraca KOblizek za nonstop kilovanie a pritom som mu nic neudelal a zebral mi vsechny veci pls dajte mu ban alebo nech mni vrati veci prosim
EDIT: Špatné zařezení do kategorie! Přesunuto. DomDom | |
|
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Koblizek Tue May 03, 2011 11:44 pm | |
| Nemluvě o tom, že jsi nepředložil žádný důkaz. PVP je zapnuté, hráč tím nic neporušil a tím pádem není důvod pro BAN. | |
|
Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: Koblizek Wed May 04, 2011 1:25 am | |
| - king_Beej napsal:
- Chcem nahlasit hraca KOblizek za nonstop kilovanie a pritom som mu nic neudelal a zebral mi vsechny veci pls dajte mu ban alebo nech mni vrati veci prosim
No, kingu, bohuzel nemam screen toho co si řikal, ale tvoje okamžita reakce byla, ze ses chtěl napojit na jeho učet a dát si věci zpátky, což už je porusení pravidel. Mavíc ZDÚRAZNĚNÉ pravidlo. Navíc, jak píše dom, pvp je zaple, co ti udělla on, neni porušení pravidel. Mužeš se mu pomstít, jak spal v jinem topicu jiný hráč, sežeň si kamarády a děte na něj. Možností pomsty je mnoho. To už je na tobě. | |
|
king_Beej Advenced Craftsman
Pocet prispevku : 32 Body : 28 Reputace : -25 Join date : 21. 04. 11
| Předmět: Re: Koblizek Wed May 04, 2011 2:58 pm | |
| - Cybber napsal:
- king_Beej napsal:
- Chcem nahlasit hraca KOblizek za nonstop kilovanie a pritom som mu nic neudelal a zebral mi vsechny veci pls dajte mu ban alebo nech mni vrati veci prosim
No, kingu, bohuzel nemam screen toho co si řikal, ale tvoje okamžita reakce byla, ze ses chtěl napojit na jeho učet a dát si věci zpátky, což už je porusení pravidel. Mavíc ZDÚRAZNĚNÉ pravidlo.
Navíc, jak píše dom, pvp je zaple, co ti udělla on, neni porušení pravidel. Mužeš se mu pomstít, jak spal v jinem topicu jiný hráč, sežeň si kamarády a děte na něj. Možností pomsty je mnoho. To už je na tobě.
ti by si to neurobil keby se ti ukradne 50ks diamandov a diamandovu vibavu? | |
|
Plx Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 2 Reputace : 0 Join date : 02. 05. 11
| Předmět: Re: Koblizek Fri May 13, 2011 2:21 pm | |
| ja bych u sebe zase nenosil 50 diamatnu | |
|
Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: Koblizek Fri May 13, 2011 10:59 pm | |
| - king_Beej napsal:
- Cybber napsal:
- king_Beej napsal:
No, kingu, bohuzel nemam screen toho co si řikal, ale tvoje okamžita reakce byla, ze ses chtěl napojit na jeho učet a dát si věci zpátky, což už je porusení pravidel. Mavíc ZDÚRAZNĚNÉ pravidlo.
Navíc, jak píše dom, pvp je zaple, co ti udělla on, neni porušení pravidel. Mužeš se mu pomstít, jak spal v jinem topicu jiný hráč, sežeň si kamarády a děte na něj. Možností pomsty je mnoho. To už je na tobě.
ti by si to neurobil keby se ti ukradne 50ks diamandov a diamandovu vibavu? 1. Orpava: Ty, diamantu, diamantovou vybavu 2. Nenosil bych u sebe tolik diamanTu, ani a jestl is imel diamantovou vybavu, jak si ho nemohl sejmout ? 3. Nijak bych to nehrotil, spíš bych s tim počítal, pořád je to Survival (Přežití) , takže nebreč. 4. A já bych to neudělal, stejně to nemá cenu, a hrozi za to akorat ban.... | |
|