| Herní přikazy | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Herní přikazy Wed Mar 16, 2011 7:56 pm | |
| Příkaz - Pomocí něj mužete ovládat některé prvky hry, které jsou vám dostupné a máte k nim práva. Register příkazy:1.) /register "heslo" (registruje vás a spojí s heslem) 2.) /login "heslo" (naloguje vás) - poté relog, po dalším přípojení zadáváte pouze /login "heslo" 3.) /logout (napište před odchodem pro odhlašení) Vše ohledně protektování: http://mc-server.forumotion.com/t124-protekcePříkazy pro obchod/shop:/buy (přepnete na režim nakupování) /sell (přepnete na režim prodeje) /money (zobrazí počet peněz) /money pay JmenoHrace PocetMinci (pošlete peníze hráči) -pro nakupování potřebujete vlastnit mince Obecné příkazy:/sethome (nastaví vám souřadnice či místo pro příkaz /home) /home (po napsání toho příkazu se teleportujete na vámi nastavené místo) /who, /players (ukáže seznam online hráčů) /msg "nick" "text" (šeptaní) /r "text" (odpověd pro člověka, kterému jste naposled šeptali)
Naposledy upravil DomDom dne Mon Jun 06, 2011 11:47 pm, celkově upraveno 8 krát | |
|
| |
Lepe00 Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 10 Body : 16 Reputace : 0 Join date : 30. 03. 11 Vek : 35
| Předmět: Re: Herní přikazy Wed Apr 06, 2011 12:24 pm | |
| Akorat seznam adres na brany je teď "/wxlist" | |
|
| |
DomDom Administrátor
| Předmět: Re: Herní přikazy Tue Apr 12, 2011 11:55 pm | |
| Nyní je možné příkaz /lwc -c private napsat také jako: /cprivate /cprivate "nick1 nick2 nick3" (kde nick1... je hráč který může také používat váš private)
| |
|
| |
culturalduke Hunter
Pocet prispevku : 67 Body : 101 Reputace : 1 Join date : 02. 06. 11
| Předmět: Re: Herní přikazy Mon Aug 15, 2011 10:35 pm | |
| Zdar chci se zeptat....můžu se portnout ke kámošovy příkazem /tp (název rezidence)? | |
|
| |
DomDom Administrátor
| Předmět: Re: Herní přikazy Mon Aug 15, 2011 10:48 pm | |
| pomocí /res tp NazevResidence ...ale musíš to mít od toho hráče povolené... | |
|
| |
culturalduke Hunter
| Předmět: Re: Herní přikazy Mon Aug 15, 2011 10:59 pm | |
| Jasně to sem rád že to jde. | |
|
| |
Georgik Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 9 Body : 12 Reputace : 0 Join date : 16. 08. 11
| Předmět: Re: Herní přikazy Fri Aug 19, 2011 7:49 pm | |
| Zajímá mě. jak je to s tou skupinou, jak se může použít v /res gset... Nikdo neví, jak na to, a bylo by docela užitečné to tak zavést. | |
|
| |
culturalduke Hunter
| Předmět: Re: Herní přikazy Fri Aug 19, 2011 9:02 pm | |
| Já se chci zeptat, proč je zakázaný příkaz /res set move ? Dříve jsem si mohl nastavit, kdo ke mě do rezidence může a nemůže vstoupit, teď ke mě může vlíst kdokoliv. | |
|
| |
krapso Moderátor
Pocet prispevku : 14 Body : 21 Reputace : 2 Join date : 15. 05. 11 Vek : 32 Bydliste : Skalica ( Slovensko )
| Předmět: Re: Herní přikazy Fri Aug 19, 2011 9:44 pm | |
| príkaz /res set move false bol zakázaný z dôvodu takého , že keď vstúpil hráč čo nemal povolenie na vstup a vstupil tam tak ho to vyhodilo a vyhodilo aj zo serveru a potom keď sa koľko krát chcel napojiť,tak ho to vyhodilo a nedalo sa napojiť,až po neakom čase. Takže ak na čistej zemi bol pozemok , kde nič nebolo len protekt s move false a ty si prešiel, tak ťa to vyhodilo a neišlo napojiť. Robilo to takéto chyby. Aspon ja viem o takomto probléme,a že o vďaka tomuto sa to zakázalo. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Herní přikazy | |
| |
|
| |
| Herní přikazy | |
|