- typekcz napsal:
- hráč stepa002 mě zabil vzal mi věci a pak dal /home
pls dejte mu ban!!!!!!!!!!!!!!
Takže abych začal
za 1) Server jede na bázy Survival Módu(
Server Info) k čemuž patří i zabíjení jiných hráčů kromě doby kdy jsi na spawnu, kde sice zatím není Non-PVP (z neznámého důvodu, teda alespoň co se mě týče) ale nesmí se tam zabíjet, protože by se to bralo jako reskillování/baserape a to sice není v pravidlech ale jak je psáno " neplatí co není zakázáno je povoleno"
2) Tohle mi spíš přijde jako stížnost než " Otázka na Admina & Support " takže špatná kategorie a taky název, o banu rozhodují osoby tomu určené, ne ty.
3) stepa002 nejspíše ban nedostane neboť neporušil pravidlo když tě zabil a odportovat se pomocí /home při jakékoliv situaci taky není zakázáno, mohl si to taky využít ke svému prospěchu a vyhnout se zabití.
No a nakonec bych ještě dodal, že určitě nechci podporovat zabijení se mezi sebou na serveru, protože o tom defaultně Minecraft není, ale když už tě někdo zabije a to jako například teď, tak už budeš vědět že si máš davat pozor, protože vždycky se najde někdo kdo zabije jen pro to, aby tě naštval nebo ti vzal suroviny, protože je to pro něho rychlejší zdroj...
Holt tak to je a tak to bude, protože když PVP bylo vypnuté hráči si stěžovali že jim na pozemek lezou ostatní hráči a že je otravují a když je PVP zaplé tak si zase stěžují že je furt někdo zabíjí...
Takže toť asi vše co bych ti k tomu mohl říct