MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Runecraft - stížnost

Goto down 
+2
DomDom
Socka
6 posters
AutorZpráva
Socka
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 17
Body : 28
Reputace : 1

Runecraft - stížnost Empty
PříspěvekPředmět: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost EmptyFri May 13, 2011 4:44 pm

Zdravím. Na server přišel čerstvě plugin runecraft a žádám admina (což je nejspíš PlayerX), aby tento plugin odstranil.

Důvody jsou takové, že je to obrovský zásah do hry a potlačuje to klasický styl hraní. Navíc s možností ovládání času se prakticky noci nedočkáme a nebo naopak, a když se najdou nějací blázni, tak se střídá den a noc v jednom kuse.
Runecraft patří na fun servery, ale né sem.

(pozn. Dýně rozsvítit pořád nejdou, ale kouzla a čáry to je bez problému)
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost EmptyFri May 13, 2011 4:52 pm

Naprosto souhlasím. Tento plugin je katastrofa. Už od začátku sem říkal, že dát ho sem bude špatný krok. A stalo se. Mluvil jsem s Tortyym a ten má stejný názor. Osobně přemýšlím, že pokud tento plugin zůstane tak končím. Je toto samé jako dát všem hráčům pravidla na time, worldedit a teleport (nebo aspoň minimálně to).
Návrat nahoru Goto down
Tortyy™
Game Admin
Game Admin
Tortyy™

Pocet prispevku : 70
Body : 113
Reputace : 8
Vek : 29
Bydliste : Ostrava

PříspěvekPředmět: Re: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost EmptyFri May 13, 2011 5:03 pm

Taky se přidám(jak psal DomDom), tenhle plugin se mi vůbec ale vůbec nelíbí, dneska jsem byl na serveru a v kuse tam byl den a pak když tomu přišli jiní hráči na kloub tak se přepínal den s nocí i když jsem důrazně řekl že mají čas nechat normálně běžet.
A co mě nejvíc dostalo je to, že nejmenovaný hráč si urval ze země půlku koule a dal jí do vzduchu během pár sekund, pokud by toto udělalo více hráčů tak je za chvíli nový svět... Hrozně to kazí hru a požitek ze hry, tedy krom pár kladných věcí kterých je vážně jen pár.
Raději bych přidal normální pluginy které byli ještě ve verzi 1.4 např. kompletní Craftbook(Tam spadají třeba ty dýně), Minecart Manii apod. Než tam dávat plugin který můžou hráči využít k neprospěchu a zmatku na serveru.
To je asi tak vše co bych k tomu řekl, doufám že ten plugin bude co nejdříve pryč...
Návrat nahoru Goto down
vantyto
Advenced Craftsman
Advenced Craftsman
vantyto

Pocet prispevku : 32
Body : 46
Reputace : 0

PříspěvekPředmět: Re: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost EmptySat May 14, 2011 1:28 am

poslední dobou jsem to moc nehrál ale když čtu co vše jse s tim runecraftem dělat tak byh ho taky zrušil.

a pokusil bych se tam dát ten tzv. dynamickej výtah

Naposledy upravil vantyto dne Sat May 14, 2011 12:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
MorfeusCz
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 8
Body : 10
Reputace : -1

PříspěvekPředmět: Re: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost EmptySat May 14, 2011 11:38 am

Pusťte místo runecraftu minecart manii a plugin na výtahy pls. Very Happy
P.S. Sory za spam.
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

PříspěvekPředmět: Re: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost EmptySat May 14, 2011 10:53 pm

Runecraft pryc... bounce ...
Návrat nahoru Goto down
PlayerX
Owner + Game admin
Owner + Game admin

Pocet prispevku : 43
Body : 70
Reputace : 10

PříspěvekPředmět: Re: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost EmptySun May 15, 2011 12:39 am

Uz je od rána pryč, jak jste si určitě všimli Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Runecraft - stížnost   Runecraft - stížnost Empty

Návrat nahoru Goto down

Runecraft - stížnost
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Stížnost
» Runy (Runecraft)