Atsushi...chlupe...tohle tak nejak nechapu...v bodech...
1.) Web
Kde vidis novej web??? Myslis portal??? To je informacni tabule pro FORUM, nikoliv pro web. Do webu ti nikdo nehrabal, nehrabe a ja se na to ani nechystam. Kdyby jo, neodmitl bych ti to FTP abych jsi to prepsal sam.
2.)Forum
Pokud jde o forum napsal jsem ti proc, bych ho zrusil, respektive zmenil hosting. Je to vypsane jak tady, tak tam. Locknute je to tam proto ze, by tam jinak lide zbytecne psali dal, kdyz se ma pokracovat tady. Nez jsem ho cele spustil, tak jsem ti psal na Skype abychom se na tom domluvili, poslal ti odkaz na forum aby jses na nej mohl podivat a nic ti nevadilo. Proc tak silis kvuli jinemu hostingu fora, kdyz ti to pred tim nevadilo? Pokud ja vim, tak jsi vsude vypsany jako hlavni webmaster (web, forum) a i na forum o ktere jsem se mel starat ja, tak na tom jsem se te zeptal, prave proto abych se takovemu kroku vyhnul. Jsi me mel rict pred tim, že ho nemam spoustet. Me tam to nevadi, akorat nejspis brzo skonci a podpora je tam nulova.
3.) Grafika, pokud jde o to logo, tak jsem jen pozadal Tortyyho, aby ho udelal. Jelikoz ja s grafikou neumim. Za to jsem mu udelil VIP. Admina ma ted proto aby to tam mohl nahravat, jelikoz jsem ja nestacil.
4.) Proc jsem te požádal přes SB aby jsi to zmenil? Proto že, te malokdy zastihnu a vcera jsi rikal ze to tam prepises, vypadalo to že jsi na to jen zapomel, tak jsem ti to prihodil na SB kdybych tu ja/ty nebyl.
5.) Kdyby ti nikdo nebyl vdecny za web asi by to bylo jinak.
......
V kostce, možna jsi me, nebo ja tebe spatne pochopil. Jedine o co jsem te poprosil bylo, aby jsi (a to zduraznim) ODKAZ z TVEHO webu na stare forum ZMENIL na ODKAZ na tohle nove forum, coz znamena, NEMAZAL WEB jen ZMENIL ODKAZ ZE STAREHO FORA na TOHLE (coz znamena ze pokliknuti na zalozce forum u tveho webu se zobrazi tohle). Tohle neni novej web ale pouze jine forum nez bylo to na forum-zdarma.cz (jelikoz tam je to neco strasneho). Tvuj web zustava jen se meni forum. Ok? Zadnej novej web, tvuj zustava, pouze se meni forum. Opakuji ze to co jsis asi myslel ze je web je informacni portal fora.