| Zadost o UNBAN hrace Bocmanice | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Bocmanice Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 2 Reputace : 0 Join date : 15. 05. 11
| Předmět: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Sun May 15, 2011 6:07 pm | |
| Zadam o svuj UNBAN, ktery mi byl udělen dnes administratorem tohoto minecraftoveho serveru z duvodu toho, ze jsem mu nesedl. Odehralo se to tak, ze jsem byl u sveho obchudku a najednou me zabil assasin172 a vzal mi diamantovy mec. Zabil me tam, kde jeste pred nekolika hodinami byla NON-PVP zona, tudiz to musel nekdo zrusit a nevsimnout si toho. Upozornil jsem na to DomDoma a ten neumel odpovedet proc to tam je PVP a tak jsem kolem nej sel a chtel jsem si vzit saplingy a mel jsem v dolnim inventu i mec ktery jsem chvilku mel ale nemel jsem ho dlouho a kvuli tomu mi dal BAN. Je to od nej neprofesionalni. Zadam o nestranne posouzeni (stejne se znate a ste kamosi atd...). Postavil jsem se arogantnimu DomDomovi a za to jsem zaplatil banem. Nechci prijit o sve stavby | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Sun May 15, 2011 6:16 pm | |
| Mam chuť tě dát BAN i tady za to jak kecáš...ale... 1.) Nejméně dvakrát jsem napsal, že se na marketplace reší něco ohledně protektu a je tam PVP zapnuté a nikdo tam nebude nikoho zabíjet. Vsichni až na tebe a Assasina172 to byli schopni dodržet. Následoval nejdřive kick kdy jsem vás znovu upozornil. Že tam nechci vidět ani meč dokud to nebude hotové. 2.) Sotva uplyne 30 sekund...máš v ruce opět meč. Dal jsem si šanci na vysvětlenou a ty jsi řekl, že demonstrujes svoji sílu.
Chlapče, já nevim co si kur*a myslíš, že mělo nasledovat? Min. dvakrát jsi neuposlechl admina a to nepočítam tvoji dnešní hádku s Tortym a kdo ví ještě s kým. Aby bylo jasno. Jestli máš dojem, že můžeš přijít a začít dělat bordel, tak to jsi tu špatně. Já parchanty co sí myslí, že mužou přijít a dělat si co se jim za chce tolerovat nehodlam akorát kazíš atmosféru hry. Včera padl BAN i za menší prohřešek. Měl jsem s tebou dost dlouho trpělivost. A místo aby jsi se tady omluvil, chceš dělat dál dusno?!? | |
|
| |
Bocmanice Baby Craftsman
Pocet prispevku : 2 Body : 2 Reputace : 0 Join date : 15. 05. 11
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Sun May 15, 2011 6:28 pm | |
| Vzhledem k tvému věku (20) si chlapec akorát ty. Nebudu se omlouvat za něco, co jsem neudělal. On na mě zaútočil, já se bránil, ztratil jsem diamantový meč a dostal ban za to, že tam prostě bylo PVP, tam kde být nemělo. Nevím čí to byla chyba, ale není správné abych za ní já zaplatil... | |
|
| |
DomDom Administrátor
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Sun May 15, 2011 7:19 pm | |
| Kdyz už se hajíš pravidlama. Určitě víš, že poslední slovo má Admin/MOD. Důrazně jsem tě varoval. Ostatní to pochopí a ty jedinej chudáčku ne?!? Přestan tady hrát nevinného. Moc dobře víš co jsi udělal, vim to já i lidi okolo. Měl jsis to dobře rozmyslet a ne mě ignorovat. Jestli sis myslel, že tím pouze zastrašuji, chyba. | |
|
| |
Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Tue May 24, 2011 8:28 pm | |
| Ono, Dome, příde mi tvrdé za tuto dát BAN, pokud sem po pochopil spravně, tak sebral měč když zbral své věci, a meč mu najel do inventáře. To je moje pochopení. A ikdyby si ho dal do RukY schválně, tak bych se mu nedivil, byl v non pvp zoně, a někdo ho killnul, tak se chtěl bránit. Jestli že to ods..l on, tak to měl ods..t hlavne assasin co ho kilnul. | |
|
| |
DomDom Administrátor
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Tue May 24, 2011 9:17 pm | |
| Ne. Špatně. Několikrát jsem napsal, že se na marketu řeší PVP a musí být dočasně vypnuté noPVP a zabíjení na marketu je zakázané. Bocmanice byl v tu chvilku online. Naprosto ignoroval co píšu. Dostal kick stejně tak assassin (jen, že ten aspoň po kicku respektoval dočasné nařízení). Pak byl drzej....atd. Nehodlam to tady znovu rozmazávat. Hral si na frajírka. Všichni to dokážou dodržet. Jen jeden pitomec ne?!? A je nevinnej? Ani náhodou...zneužil situace když ostatní jí respektovali. Nakonec byl u toho i Tortyy (který měl s Bocmanici ráno take konflikt). | |
|
| |
Cybber Game Admin
Pocet prispevku : 55 Body : 99 Reputace : 4 Join date : 16. 03. 11 Vek : 34 Bydliste : Plzeň
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Tue May 24, 2011 10:11 pm | |
| A na jak dlouho ma ban ? jestl ise mužu zeptat... | |
|
| |
DomDom Administrátor
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice Tue May 24, 2011 11:05 pm | |
| Jak je uvedeno v BANlistu na fórku, na dobu neurčitou zatím. Což znamená, že má šanci na zrušení BANu (narozdíl od perma banu). | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zadost o UNBAN hrace Bocmanice | |
| |
|
| |
| Zadost o UNBAN hrace Bocmanice | |
|