| Nestálé výpadky | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
djuj Explorer Craftsman
Pocet prispevku : 11 Body : 18 Reputace : 3 Join date : 16. 05. 11
| Předmět: Nestálé výpadky Mon May 16, 2011 9:38 pm | |
| Doufám, že za toto téma nedostanu ban. Našel jsem různé stížnosti na fóru, ale přímo takto směřované téma jsem nikden nenašel. Na tomto serveru hraji asi tři týdny a zatím jsem byl absolutně spokojen. Sem tam server spadl, ale vždy to bylo mimořádné a trvalo to jen určitou dobu a pak se vše spravilo. Dnes ale eviduji neustálé výpadky a už je mi to celkem překážkou, jelikož na Vašem serveru se mi hraje tak dobře, že jsem si tam zvykl a postavili jsme si s kamarádem vesnici. Musím ocenit lidi kolem, admini přispěli se skvělými módy, jsou obětaví, dávají často den v noci, aby se lépe a rychleji stavělo - zkrátka se mi server velice líbí. Avšak chci se zeptat, čím jsou dnešní stálé výpadky způsobeny, popř. zda to tak bude pokračovat i nadále. Mám svatý týden, což považuji za skvělý prostor hrani minecraftu a rozmýšlím, zda zůstat u tohoto serveru. Poradíte mi tedy, zda se to vyplatí? Jinak řečeno - čím jsou výpadky způsobeny, zda to bude nějak spraveno, nějakou perspektivu? (Co můžeme čekat do budoucna...)
Za zodpovězení dotazu budu velmi vděčný | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Mon May 16, 2011 9:55 pm | |
| Zdravím... Oficiálně k tomu nemohu nic říct a to proto, že nemám přístup na hosting. Nicméně, komunikuji nyní se "spravcém" hostingu a bude chyba někde v nastavení. Víme o tom a doufám, že zítra by to mělo být opět v pořádku. V případě nové, vážnější skutečnosti sem dam vědet. Do dnes měl server minimální výpadky. Více by k tomu mohl říct snad jen Hlavní administrátor PlayerX, pokud se sem dostane a bude mít čas. | |
|
| |
djuj Explorer Craftsman
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Tue May 17, 2011 12:28 am | |
| Mockrát děkuju za odpověď a vážím si Vaší obětavosti přeji hezký den | |
|
| |
PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Tue May 17, 2011 2:56 pm | |
| Vzhledem k tomu že již server neběží u mě je celkem težké zjišťovat v čem je vlastně chyba. Teď ani není moc času . Nicméně se ten problém snažím řešit. Jinak jsem rád že se ti princip tohohle serveru líbí a doufám že výpadky ubydou. | |
|
| |
djuj Explorer Craftsman
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Wed May 18, 2011 5:39 pm | |
| Aha a u koho teď jede server? Je to stále na PC, nebo už máte přímo server? Principy serveru se mi líbí, kdyby nebyly výpadky, tak jsem absolutně spokojen | |
|
| |
NeumimTo Hunter
Pocet prispevku : 69 Body : 105 Reputace : 7 Join date : 30. 03. 11
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Wed May 18, 2011 6:15 pm | |
| ted je to na serveru (ja spokojenej nejsem od ty doby co se to presunulo musim mít porad vykreslovací vzdalenost na minimum a stejnam mam delay x sec, což sem dřív neměl) | |
|
| |
PlayerX Owner + Game admin
Pocet prispevku : 43 Body : 70 Reputace : 10 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Thu May 19, 2011 2:04 pm | |
| NO chyba bude asi u Tebe protože u mě se žádný problém s viditelností ani latenci neobjevuje, pricemz rozdil bych mel spis poznat vzhledem k tomu ze driv jsem se pripojoval na localhost . | |
|
| |
vYking Game Admin
Pocet prispevku : 6 Body : 7 Reputace : 0 Join date : 10. 04. 11 Vek : 34 Bydliste : Valhalla
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Tue May 24, 2011 3:11 am | |
| Já na novém serveru s latencí problém nemám. Je sice pravda, že při 50 lidech už akce trvají o pár ms déle, ale pořád nic nehratelného. | |
|
| |
djuj Explorer Craftsman
| Předmět: Re: Nestálé výpadky Thu May 26, 2011 4:43 pm | |
| Přidávám svoji zkušenost - žádné zpoždění, ani žádné podobné problémy nezažívám. Opravdu, hraní funguje bez chybičky. Kdyby to bylo nonstop online, tak by to byl nejlepší CZ server | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nestálé výpadky | |
| |
|
| |
| Nestálé výpadky | |
|