MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nestálé výpadky

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
djuj
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 11
Body : 18
Reputace : 3

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyMon May 16, 2011 9:38 pm

Doufám, že za toto téma nedostanu ban. Našel jsem různé stížnosti na fóru, ale přímo takto směřované téma jsem nikden nenašel.
Na tomto serveru hraji asi tři týdny a zatím jsem byl absolutně spokojen. Sem tam server spadl, ale vždy to bylo mimořádné a trvalo to jen určitou dobu a pak se vše spravilo.
Dnes ale eviduji neustálé výpadky a už je mi to celkem překážkou, jelikož na Vašem serveru se mi hraje tak dobře, že jsem si tam zvykl a postavili jsme si s kamarádem vesnici.
Musím ocenit lidi kolem, admini přispěli se skvělými módy, jsou obětaví, dávají často den v noci, aby se lépe a rychleji stavělo - zkrátka se mi server velice líbí.
Avšak chci se zeptat, čím jsou dnešní stálé výpadky způsobeny, popř. zda to tak bude pokračovat i nadále. Mám svatý týden, což považuji za skvělý prostor hrani minecraftu a rozmýšlím, zda zůstat u tohoto serveru. Poradíte mi tedy, zda se to vyplatí? Jinak řečeno - čím jsou výpadky způsobeny, zda to bude nějak spraveno, nějakou perspektivu? (Co můžeme čekat do budoucna...)

Za zodpovězení dotazu budu velmi vděčný
Návrat nahoru Goto down
DomDom
Administrátor
Administrátor
DomDom

Pocet prispevku : 123
Body : 206
Reputace : 14

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyMon May 16, 2011 9:55 pm

Zdravím...
Oficiálně k tomu nemohu nic říct a to proto, že nemám přístup na hosting. Nicméně, komunikuji nyní se "spravcém" hostingu a bude chyba někde v nastavení. Víme o tom a doufám, že zítra by to mělo být opět v pořádku. V případě nové, vážnější skutečnosti sem dam vědet. Do dnes měl server minimální výpadky.
Více by k tomu mohl říct snad jen Hlavní administrátor PlayerX, pokud se sem dostane a bude mít čas.
Návrat nahoru Goto down
djuj
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyTue May 17, 2011 12:28 am

Mockrát děkuju za odpověď a vážím si Vaší obětavosti Smile přeji hezký den
Návrat nahoru Goto down
PlayerX
Owner + Game admin
Owner + Game admin

Pocet prispevku : 43
Body : 70
Reputace : 10

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyTue May 17, 2011 2:56 pm

Vzhledem k tomu že již server neběží u mě je celkem težké zjišťovat v čem je vlastně chyba. Teď ani není moc času . Nicméně se ten problém snažím řešit. Jinak jsem rád že se ti princip tohohle serveru líbí a doufám že výpadky ubydou.
Návrat nahoru Goto down
djuj
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyWed May 18, 2011 5:39 pm

Aha a u koho teď jede server? Je to stále na PC, nebo už máte přímo server?
Principy serveru se mi líbí, kdyby nebyly výpadky, tak jsem absolutně spokojen Smile
Návrat nahoru Goto down
NeumimTo
Hunter
Hunter

Pocet prispevku : 69
Body : 105
Reputace : 7

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyWed May 18, 2011 6:15 pm

ted je to na serveru
(ja spokojenej nejsem od ty doby co se to presunulo musim mít porad vykreslovací vzdalenost na minimum a stejnam mam delay x sec, což sem dřív neměl) Sad
Návrat nahoru Goto down
PlayerX
Owner + Game admin
Owner + Game admin

Pocet prispevku : 43
Body : 70
Reputace : 10

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyThu May 19, 2011 2:04 pm

NO chyba bude asi u Tebe protože u mě se žádný problém s viditelností ani latenci neobjevuje, pricemz rozdil bych mel spis poznat vzhledem k tomu ze driv jsem se pripojoval na localhost .
Návrat nahoru Goto down
vYking
Game Admin
Game Admin
vYking

Pocet prispevku : 6
Body : 7
Reputace : 0
Vek : 34
Bydliste : Valhalla

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyTue May 24, 2011 3:11 am

Já na novém serveru s latencí problém nemám. Je sice pravda, že při 50 lidech už akce trvají o pár ms déle, ale pořád nic nehratelného.
Návrat nahoru Goto down
djuj
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky EmptyThu May 26, 2011 4:43 pm

Přidávám svoji zkušenost - žádné zpoždění, ani žádné podobné problémy nezažívám. Opravdu, hraní funguje bez chybičky. Kdyby to bylo nonstop online, tak by to byl nejlepší CZ server Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nestálé výpadky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nestálé výpadky   Nestálé výpadky Empty

Návrat nahoru Goto down

Nestálé výpadky
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
MC-Server :: Minecraft fórum :: Návrhy/Obecná diskuse-
Přejdi na: