MC-Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

End of Stream

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

Pocet prispevku : 9
Body : 13
Reputace : 0

End of Stream Empty
PříspěvekPředmět: End of Stream   End of Stream EmptyWed May 18, 2011 6:35 pm

Ahojte, dnes odpoledne jsem hral hral a jeste jednou hral najednou mi vypadl minecraft a pokazde kdyz se chci lognout tak asi 25sekund to pise " LOGGING IN" a po tech 25Sekundach "END OF STREAM" mohl by mi nekdo poradit co mam delat ? kdo mi poradi a pujde mi Minecraft slibuju odmenu ve hre Smile
Návrat nahoru Goto down
Larsik
Helper
Helper
Larsik

Pocet prispevku : 37
Body : 52
Reputace : 4

End of Stream Empty
PříspěvekPředmět: Re: End of Stream   End of Stream EmptyWed May 18, 2011 6:58 pm

Už se to tady řešilo moc a mockrát... Prostě jenom a čistě vypadl server... Stačí jenom trochu pohledat
Návrat nahoru Goto down
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

End of Stream Empty
PříspěvekPředmět: Re: End of Stream   End of Stream EmptyWed May 18, 2011 8:13 pm

Larsik napsal:
Už se to tady řešilo moc a mockrát... Prostě jenom a čistě vypadl server... Stačí jenom trochu pohledat

co pohledat? a pujde mi to nekdy ? nebo prosim co mam presne delat ? Sad
Návrat nahoru Goto down
Meepwn
Baby Craftsman
Baby Craftsman

Pocet prispevku : 1
Body : 1

End of Stream Empty
PříspěvekPředmět: Re: End of Stream   End of Stream EmptyWed May 18, 2011 8:16 pm

nic.. server je freeznutej.. takže ty s tím neuděláš nic.. další dotazy? Very Happy musí to nahodit admin.. to ONLINE je tam pro zmatení nepřátel.. to nevíš? Very Happy nějaké další spamy? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mickal
Explorer Craftsman
Explorer Craftsman

End of Stream Empty
PříspěvekPředmět: Re: End of Stream   End of Stream EmptyWed May 18, 2011 8:20 pm

Uff ja us jsem si myslel ze jsem dostal bezduvodnej BAn proto sem se tak ptal tak to sorry ze sem obtezoval ale ono mohl hned nekdo napsat hale nejde server ale aspon ze us to vim Takze dik Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

End of Stream Empty
PříspěvekPředmět: Re: End of Stream   End of Stream Empty

Návrat nahoru Goto down

End of Stream
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» END OF STREAM
» 16.8.2011- nejde server, ,, End of Stream"

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru